💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 723
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 790
  • софия
Не искам да казвам много какво говориха, за да може да имат повече гледания. Но ще кажа, че играчите от този сезон ги подкрепят, Крум ги подкрепи парично по време на излъчването,  Ива им писа. Много искат да дават интервюта там, но им е забранено. Говориха и за новия подкаст с Ивка. Интересно беше.

# 2 791
  • София
Аз съчувствам на Никол. Много е гадно родителите ти да проектират стремежите си върху теб на всяка цена. Момичето е хубаво, в никакъв случай не е дебела, но няма физика на гимнастичка. С едно фигурно пързаляне щеше да е по-успешна, или дори без професионален спорт.
Мудева е по-подходяща и по-подготвена от нея, а не е спортист. За Дени да не говорим. И Никол и дъщерята на Вал са много далеч от атлети.

# 2 792
Оооо andhy +1000 Благодаря!
Не исках да го цитирам, че е дълго ( голям труд си вложила), но си обобщила по-голяма част от възмутителните изказвания на двойката.

# 2 793
  • Дубай
Благодаря, уж съм им абонат а не ми излезнаха... Отивам да гледам и после се връщам да чета.

# 2 794
Никой не се справя по-добре от Дуневи в социалната игра. Стоят си преспокойно и се пазят, и другите ги пазят, и изобщо голямо пазене пада, е те така половин сезон Joy
Абсолютно, а сега Тати иска да настрои другите срещу Виктория, гнусен. А  Виолета - тя е, като слон в стъкларски магазин със явна злоба и жлъч, минава през хората - това не е никаква социална игра, тя е като Джаба.
За амазонките, Гатьо е абсолютно прав, той си е прав във повечето от изказванията де, любимец ми е Simple Smile
Мудева, ах Мудева - всички са ви длъжни на вас с любимия - явно се изживяват като ВИП, много противни хора.
Оряшкова  в момента ми е на едно ниво с Дунев - покрити, между капките

# 2 795
  • София
има ли възможност някога в игрите да влезе ням/глухоням ?
Не е невъзможно. Ако направят пара-игри на волята. Плуването ще е само с жилетки. "Гъсеница" на арената ще е върволица колички. Арката ще се минава с гривна с въже на шията - което прехвърлят по дъгообразен водач и после люлеят напред-назад. Разбира се, игрите ще са редуцирани тъй, че да се достига до пъзел само след 5-6 часа,  а не на другия ден. Наети студенти по медицина ще са разположени на терен през 3 м. Ииии, да - водещите ще са ням и глухоняма. (Сред спонсорите ще са ТЕЛК, НЕЛК, МЗ и няколко хосписа. А рейтингът..., ееех, факт е, че за този сезон се говори вече и в Съда по правата на човека в Хага.)
Наистина се извинявам за поста си. И не се - заради Дъ МегаБигСюпър Прадакшън-а, които не могат да направят само ИВ със зелени човечета (понеже ония още не са кацнали пред офиса им). И, всъщност, жал ми е за повечето от участниците - заради сетнешния им - postgame - живот навън.

# 2 796
Леле Вили как се спаружи за една-две седмици в Чистилището. Изсъхна и се сви, като стафида. Scream
Николчето обаче няма грешка. За един месец, че и повече на глад не си разваля фигурата. Satisfied Може да е свалила  две- три килца, но дотам. Какъв метаболизъм, какво чудо невиждано!? Rolling Eyes

# 2 797
  • в моя гьол
Ако и довечера епизода започне отново с драмата на семейство Мудеви, ще запратя нещо по телевизора.
Дойде Румен в племето и си осра позициите, след него Мудева с перката съвсем размаза и размириса.
Язък за Гатьо и термитите.
Момчил не го мисля. Гъвкав и приспособим е. И в горния етаж има достатъчно багаж.

# 2 798
  • София
По темата за Мудеви, извадих снимки от понеделник (в скрития текст) от реакциите им когато казват за телефона и когато изгонват Ситнилска. Мен ми се струва че реакциите им са показателни:
Скрит текст:
1. В момента който Ситнилска си признава, всички гледам към нея, а тоя двамата един към друг (може би Мудева малко и блуждае погледа, но Румен определено се е вторачил в нея

2. Тук обявяват наказанието: изгонване. Само аз ли си мисля че виждам усмивки

3. Съзаклятнически поглед и прикриване на усмивка с ръце може би:

4. В момента който водеща пита Момчил, "Ти знаеше ли", на Румен пак му е смешно

Ако някой мисли различно или има друга интерпретация, ще се радвам да ме поправи

# 2 799
  • Sunshine state
Денислава няма какво да си мие ръцете с Мастагарков - тя беше единствената, която вижда и съответно носи отговорност за загубата най-много от всички. Яд ме е, че хвърлят вината все на него. Най-лесна мишена е. Защо Мартин не се обърна срещу Дунев след като той дори го номинира?!
Много жалко, ако днес отпадне Гатьо, което е доста вероятно. Ще ме е много яд.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 14:36 от Pupitka

# 2 800
  • София
Е, ми Гатьо ще отпадне. Натам вървят нещата Sad То и той се е настроил психически отдавна.

# 2 801
Гатьо беше интересен ,докато беше при Гладиаторите .Сега вече няма какво да покаже, освен да изразява неприязанта  си към Амазонките.Така ,че на този етап и да отпадне ,все ми е тая.

# 2 802
  • София
Баш сега е нужен Гатьо, да разведрява траурната атмосфера на термитите с неговите синхрони!

# 2 803
Аз съчувствам на Никол. Много е гадно родителите ти да проектират стремежите си върху теб на всяка цена. Момичето е хубаво, в никакъв случай не е дебела, но няма физика на гимнастичка. С едно фигурно пързаляне щеше да е по-успешна, или дори без професионален спорт.
Всъщност Никол има фигура точно на бивша спортна гимнастичка. Спортната гимнастика не оформя мечтаното женско тяло. Ако има и хормонални проблеми нищо чудно глада да ги е задълбочил. Никол според мен има едно силно желание да се докаже на баща си, затова напира да влиза в племената.

Румен до такава степен се пренави, че изгоря за секунди. Не стига, че му подариха място в племето, защото вече взимаше даваше,, ами  се напъна да бъде супер лидер. Прекара няколко дни с Момчи на стопанството и на Резиденцията, вече хапнал и пийнал реши да се пъне и да се прави на мъж. Това е голямата разлика с Момчи, Момчи като пристигна при Амазонките си даде време да ги опознае, да се внедри, да опипа почвата и тогава започна да го раздава алфа. Но къде ти толкова акъл при Мудев.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 14:49 от Serene__

# 2 804
Гатьо беше интересен ,докато беше при Гладиаторите .Сега вече няма какво да покаже, освен да изразява неприязанта  си към Амазонките.Така ,че на този етап и да отпадне ,все ми е тая.
  Абсолютно, то голямо цупене неговото, детската градина - ще играя, няма да играя, не ща с жените,искам с мъжете. И с тия сексистки коментари вече е досаден. Да ходи да командва жена си , макар че като гледам тя май го върти на пръста си.

Общи условия

Активация на акаунт