💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 158 781
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 2 865
То по анкетите на Дяволчето и реакциите във ФБ е ясно отношението към Момчил. Масово е харесван. Продукцията се излага колкото може, а явно може много.
Момчил ще ходи на битки, ще побеждава и ще се връща с грошове.
Аз като форма на протест срещу продукцията не гледам прякото излъчване вече. Чета тук и гледам в нета. Не искам да им вдигам рейтинга не тези мизерници. Ако много хора го правим, ще се усети, Фермата ще ги мине по рейтинг.

Дали гледаш прякото излъчване, или не гледаш няма да се отрази по никакъв начин на рейтинга.Рейтингите се мерят по друг начин.Ако нямаш специален приемник, не се отчита кога и какво гледаш.

# 2 866
Видях че Момчил е сравнявян с Юлиан - да, и двамата са силни играчи, но на Момчил интелектуалното ниво е далеч по-високо. Поздравявам го за самообладанието, с което понесе неблагодарното и грубо отношение към него. Истински стоик, а това че повечето хора го харесват, означава че е искрен. Дори и всичко героично в образа му да е его, все пак заслужава уважение от амазонките, а не да бъде наричан лицемер. Мудева избра да се държи като хулиган, повлияна от емоциите покрай Румен и не й отива.
Смятам че решението Ива да се порицае и изпрати на чистилещото е, заради това че Радо изпрати Крум там. Ако беше пратил Цвети, може би нямаше да накажат Ива.
Продукцията се опитва постоянно да балансира силата на племената. Амазонките бяха станали твърде силни и ето - сринаха ги.

# 2 867
  • София
Размишлявам си тези дни по темата  как успяха в сезон 5 така да се объркат конците и да правят безумни врътки. После се сетих, че Ники Мартинов вече не при тях. Днес Дечо и Туджарката говореха, че и екипа, който отговаря за багажа на участниците е нов. Някой, който има инфо от кухнята може ли да ми отговори на един въпрос. Има ли вероятност много от стария екип на предаването да е подменен с нов. И от там да идва цялата идиотия. Грешки, пропуски и  от грешка на грешка и неопитност да се е получила тази лавина от миш маш, която ни предлагат в момента?
Едва ли някой познава цялата кухня, може би тук таме по някое малко шкафче или килерче.
Екипът като цяло е много голям, има си хора за различни неща и на различни нива, като си има нормално текучество всяка година. Този тип работа не е за всеки, защо си има напрежение. За багажа, Туджаров спомена само едно име: Мими май беше, новата не я каза.
Инак винаги е било решения се вземат най-отгоре, после минават надолу по веригата. Ако проблемът е в най-ниското ниво, това на изпълнителите, едва ли чак толкова голям буламач би станал. Най-много някоя прецакана игра, а сега говорим за генерално сбъркани концепции, където вината носи този най-отгоре.
Грандоманския подход който винаги си имат(всеки сезон да е някакво нечувано зрелище на гърба на предходния) най-накрая съвсем им изяде гладавата и всички се надяваме да сведат смирено глави за малко и следващия сезон да се върнат back-to-basics и да видим поне един нормален сезон.
А за самите игри и напускането на Нико Мартинов: ние вече видяхме нови игри и нови подходи (като например това с меренето преди физически битки, нещо което предни сезони е нямало, и ситуация като от с4:  Мишето излиза срещу Цецо няма как да се случи сега). Да видяха се и много пропуски и гафове с тези игри (като тази с дърпане на въже), но игрите сами по себе си няма как да срутят целия сезон. Да много от тях са много неравностойни, но това не е вина на самата игра, а на този който е избрал тази игра в този момент и с тези отбори и състав

# 2 868
  • софия
Значи, греяна ракия за болните. Уиски, винце и каквото му душа иска на човек е подредено на бара.
 Днес ми е интересно какво ще измъдрят Старейшините на съвета. В анкетата гласувах за Вики и Дунев, да видим работи ли ми кристалната топка или да я ползвам само за преспапие.
 Стискам палци на Гатьо да се върне. За Момчи не се притеснявам. Който си го може, може си го.
 Приятно гледане, диванна армия!

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 19:38 от СлаБе

# 2 869
[
Дунев и Мастара

quote author=СлаБе link=topic=1594719.msg47064369#msg47064369 date=1697214732]
Значи, греяна ракия за болните. Уиски, винце и каквото му душа иска на човек е подредено на бара.
 Днес ми е интересно какво ще измъдрят Старейшините на съвета. В анкетата гласувах за Вики и Дунев, да видим работили ми кристалната топка или да я ползвам само за преспапие.
 Стискам палци на Гатьо да се върне. За Момчи не се притеснявам. Който си го може, може си го.
 Приятно гледане, диванна армия!
[/quote]

# 2 870
Дано номинират Дунев тази вечер. Много искам вече да се съберат с Никол... на автогарата в Царево пред автобуса за София. Обещавам да  пусна една сълза.

# 2 871
Чудя се, дали да не включа по-късно епизода. Категорично отказвам да гледам крякането на господин протекция Мартин. Знае , че има гръб и се прави на голям моралист и смелчага.  Падението на търсещия си прислуга Дунев също мисля да пропусна.

# 2 872
О, Воден пъпеш, със сигурност никой не е насила там. Но явно не могат да си представят чак какво е, или не вярват. Не мога да си обясня хилядите желаещи. А виждаме, че има и интелигентни участници. Може би всеки иска да победи Матрицата. Grinning

Мери, щеше да е хубаво да видим градацията Grinning

Приятно гледане на всички и Гатьото ми да се върне. За Момчи също стискам палци

# 2 873
  • София
Приятно гледане! 😊

😀

# 2 874
Офф някои хора без да крещят не могат да водят диалог. Писна ми от крясъци.

# 2 875
  • София
Ето, отново Бг мама детективите се оказахме прави.
Благо е виждал! Simple Smile

# 2 876
Ама защо пак на Благо му опяват, пъзела реално го редеше Денислава. Дали Благо, дали Мартин, няма значение, те само изпълняват инструкции .

# 2 877
Мастагарков си призна, че "май" е виждал, затова решил че може да нареди пъзела.
Айде почнА се.

# 2 878
Еее,голямо Шоо още със започването на епизода Smiley

# 2 879
Ей, Дуньо злобее здраво.

Общи условия

Активация на акаунт