💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 829
  • 4 089
  •   2
Отговори
# 3 225
Тази битка не вярвам някой някога да може да я изиграе по - добре от Гатенцето. Голям е. 😁 Стискам му палци.🤞 Определено най- забавната от всички сезони.🤣

# 3 226
Сега Мастагарков като се надуе … малеее

# 3 227
На мен коментарите в профила й ми излизат. Иначе ш аз не бих се занимавала да пиша в профила на някой. Тук си е друго.

# 3 228
  • София
Това не го разбирам. Колкото и да не харесваш някой,  да ходиш да го обиждаш по социалните му мрежи е тъжно
Изключително.

# 3 229
То и аз я нахейтих Мудева, в Инстаграма  преди да го заключи.

# 3 230
  • София
Димо ако не беше дал толкова аванти двамата нямаше да могат да завършат играта.
Единия е болен, другия идва от дивата река. Аз лично ги оправдавам.

# 3 231
6 седмици хора, 6 седмици чакам Момчи да надигне глава, да покаже твърдост и да постави някой на мястото му. Разгеле Grinning  вече ми е в златната среда вместо в минусите. По-нагоре не изглежда възможно да отиде, но знае ли човек. Според мен и той самия осъзна, че щеше да е скандално ако и сега беше замълчал. Само ще кажа, че ако беше Юлиян на негово място Мудева щеше да си е тръгнала наплашена отдавна по собствено желание Grinning иначе Мудева не мисля, че е нито лоша, нито злобна, просто няма мозък....

# 3 232
  • София
Не може ли Димо да направи още едно изключение и да остави Гатьо до финала...е така за купона.. да остане като гост-коментатор Laughing

# 3 233
  • София
Гатьо:
''Тоя да не гледа отнякъде бе''

# 3 234
Гатьо падна в боя край Царево, но Благо ще падне нейде из пловдивските улици или стадиони. Ще се оглеждам Sweat Smile

# 3 235
Еееееее Гатьо. Беше уникален.

# 3 236
Мастагарков успява да го извади 😏

# 3 237
Мудева си е изключила коментарите в Инстаграм, зашеметена от народната любов. 😜
Това не го разбирам. Колкото и да не харесваш някой,  да ходиш да го обиждаш по социалните му мрежи е тъжно

Аз хич няма да си губя времето с Мудевци.Прекалено ми е ценно Sweat Smile,а и да ги хейтя не мисля, че ще ме разберат .И двамата са с една мозъчна клетка общо Smile

# 3 238
От този сезон изобщо някой ще отиде ли в олд старс ?
Много бих искала Гатьо да е там ..
Не разбирам това момче защо се отказа ..

# 3 239
  • София
Чао, легендо!
Ще липсваш много.
Оттук-нататък няма да е същото.

Успех в живота, цар Гатьо! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт