💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 834
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 240
Ех Гатьо, сега кой ще пази Момчи от богомолките-термити!

# 3 241
  • София
Гледам назад, така че и коментирам с малко закъснение:
Разгеле, най-сетне да видим в ИВ тежести съобразени със теглото на участниците.
Победата на Виктория е абсолютно заслужена и дори очаквана. Тя е много силна точно на такива игри: нисък център на тежестта и много сила в ръцете (от акробатиката). И с равни килограми пак щеше да ги бие и тримата.
Разбра се и откъде тръгват атаките срещу Момчил за "мамене", и то точно от човек който 1 час преди това си е признал че той самият е мамил. Ясна е работата. А и в конкретния случай, решението за наказание е трябвало да бъде взето от Димо, щом не го е направил, значи не е било сметнато за нужно.
За последно тази битка Гатьо-Мастагарков още в сряда я foreshadow-наха със скандала със жилетката.
И тук големият радетел на "честната игра" Мастагарков ковеше по един пирон на плочка, докато гатьо по два

# 3 242
  • София
Сега Мастагарков ми е леко съмнителен, виждаше ли, не виждаше ли?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 243
Браво Пеньо Моделчето вижда с тези очила заради широката глава

# 3 244
А-у-у, Момчил остава сам, ще го изядат жените и това много го мъчи  Гатю 😂

# 3 245
Мастагарков горкия през плет не видял. Точно лафа за калпав мъж "Един пирон не може да забие и една крушка да завие" Nerd

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 22:11 от sineva 1

# 3 246
Мастагарков пак гледаше

# 3 247
  • Асеновград
Еее много ме яд , най колоритният участник си тръгва. Ще настане скука , няма да има смях.

# 3 248
Направо падам с тази продукция 😂 Разбирам, Димо си затвори очите за нарушенията и на двамата, с това нямам проблем. Пироните на Мастагарков трябваше да ги покажат, да. Но участник да си признае на предната битка, че е виждал с очилата на битката и сега да му дадете същите очила. Е, падам 😂 Жалко за Гатьо, изключително много го харесвам, няма по-колоритна личност от него.

# 3 249
Ще липсваш, Гатьо!

# 3 250
  • София
"Който не е бил тука, той не може да го изживее"

# 3 251
Ралица умира да избухне в смях Joy

# 3 252
Как не искам Гатьо да напуска.
Дано е щастлив в бъдеще.

# 3 253
За Гатьо най-големия проблем е че оставя Момчи сам с богомолките ,а не че отпада Smiley

# 3 254
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Гатьо такъв образ като теб е едно на милион, много жалко, че напускаш.
Но си тръгваш като любимец на публиката, мъжки Wink, дано се върнеш в ол старс
или заемеш мястото до Димо като коментатор и най-накрая разкарат Ралица.
Мастагарков тактично ще замълча, Мудева и компания да си седят до края на
шоОто на реката, Момчил не заслужава да остане сам с тези кокошки.

Общи условия

Активация на акаунт