💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 773
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 510
Права си Джолева 👍 Вечният втори! Колко повърхностен и ограничен трябва да бъдеш, за да се хвалиш, че си правил секс в предаването. Но то, като няма с друго.. Ядец обаче, в това също е втори, Мирелка и Валерко Гроздев, и там го изпревариха. 😊
Абе в този сезон поне в това е първи. Нека се радва човека.

# 3 511
  • София
Оценете епизоди 11, 12 и 13 в допитването на Soney. 😊

Епизод 35, 11 октомври
Титаник/Амазоник потъна!

Ето и Анкетата за качество на епизод 35       (от 11-ти октомври).    Кликнете картинката.

Епизод 36, 12 октомври
Сляпа баба!

Ето и Анкетата за качество на епизод 36       (от 12-ти октомври).    Кликнете картинката.

Епизод 37, 13 октомври
Битката на народа!
Гатьо и Мастагарков се увековечиха.

Ето и Анкетата за качество на епизод 37       (от 13-ти октомври).    Кликнете картинката.

# 3 512
Мудев, а под негово давление и Мудева, опитаха някаква куца форма на газлайтинг, но не им се получи. Единици се хванаха на манипулациите за "прикрития,  лицемерен Момчил". Самият Гатьо е такава хрътка, че би усетил от въздуха ако имаше и капка истина в думите им, но това не си случи. Оряшкова мълчи, потънала в срам само от онова, което чува. Теодора се дистанцира. Мудева не спира да провокира "сърдития " да си каже онова, което я устройва. Древно мъчение е това, да ти дудне някаква пишман принчипеса,  а ти да я търпиш ден и нощ, дори когато спиш. Респект към Момчил, има нерви като корабни въжета!
И Момчил,  и Мудеви живеят в коренно различни балони,  затова взаимно недоумяват как е възможно да има такива хора. В света на Момчил биха го ценили заради същността му. В света на Мудеви- нормалните хора са такива като тях, а другите - лицемери. Блажена пустота...

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 19:57 от _Hope_

# 3 513
  • София
За мен Румен много повлия за разбиване на племето. Сините също постоянно се разправят, но те са индивидуалисти и нямат нужда от мотивация на арената. Излязат ли играят заедно, докато на Амазонките много им спада нивото. Те имат нужда един да казва и другите да слушат. Ясно е, че понякога няма да е правилната стратегия, ще има и загуби, но се движат по-стегнато и мотивирано.

Този човек можеше и да е Румен, но трябваше да го заслужи, още седмица си му трябваше преди да вземе капитанството. Избърза и влезе в конфликти.

Тук не визирам само жените, на Гатьо също много му влияе атмосферата за това колко ще се раздава.

# 3 514
Съмнявам се, че ще поканят Юли.
Те и да го поканят, не вярвам той да приеме, след като така брутално му отнеха победата.
А и имам някакъв спомен, че се съдиха с продуцентите.

# 3 515
Whaaat? 😀 Верно ли?
Права си Джолева 👍 Вечният втори! Колко повърхностен и ограничен трябва да бъдеш, за да се хвалиш, че си правил секс в предаването. Но то, като няма с друго.. Ядец обаче, в това също е втори, Мирелка и Валерко Гроздев, и там го изпревариха. 😊

# 3 516
Гатьо, въжето и Димо. Неочаквано добра комбинация.

Аз се чудя защо Димо не се кандидатира за участие, ще го вземат със сигурност, и ще ги отвее на терен......а и с лафове ще изкърти.

Защото Димо много добре знае как продукцията се отнася към играчите.А и сега вече няма как да влезе, защото всички ще пишат че е с връзки.Но могат да направят примерно една съботна игра с някой от старите, ей така за шоу и ще избият рибата.

# 3 517
  • Sunshine state
А Манатарков им стана боксова круша на Старейшините. Хем го налагат, хем ходи на елиминации да им спасява задниците.
А Денката каква е хитруша?! Nerd
Усети, че може да си измие ръцете с него и мина в атака.
Опасна е тя, от стара коза яре на стрина дъщерята, малката Вили. До няколко години ще стане същата, като стрина, че и по-опасна с този светъл пример пред нея. Scream
Вината за загубата беше изцяло нейна, бъркаше посоките и на пъзела беше бавна, но глупчото на групата опра пешкира. А той милият едно изречение не може да върже и да се защити. Те затова го мятат, като маче у дирек.
Толкова голям мъж, а сърце на заек носи и акъл на гугутка. Trollface
Абсолютно на същото мнение съм. Денислава не ми харесва още от Един за друг, та като я видях с майка й тук, моменталически ми стана ясно, че ще играе мръсно. Мартин е ясно, че по гръб няма са падне и остава една жертва - Мастагарков. Даже и новата Виктория се защитава умело.

# 3 518
  • Sofia
Вярно ами! Лефтеров сам си го каза в едно интервю. Затова и Валерко беше скоропостижно прибран, мама се погрижи.

# 3 519
  • Другата България
Може и да е вярно, но ми е интересно /или по-скоро не Joy/ защо само за Момчил са явните изопачени твърдения, след като и Мастагарков реагира така, номиниран от Дени, на Гатьо също не му стана приятно....да не говорим за реакцията на Дунев след номинацията на Виктория.
Явно, все пак, сме на едно мнение!  Stuck Out Tongue Winking Eye
За мъжете по дефолт, всъщност, за участниците по дефолт, които винаги не са ок да излизат на битка, да. С някои изключения, но винаги зависи от мотивите на хората, с които са ги номинирали.
В случая обаче, за Момчил съм категорична, че той не реагира така заради номинацията, а заради мотивите за нея, за които все пак реши да попита Мудева с какво ги е предизвикал. Кауза пердута се оказа.
Аз все пак не гледам едностранчиво на нещата, и не обвинявам участник само защото е мъж, жена, бял, черен или т.н.

# 3 520
  • Sunshine state
Момчил започна да поема много рискове и да играе непредпазливо, което не ми харесва - и аз видях как скочи от високото без абсолютно никаква причина миналия ден,и други такива дребни, но опасни ходове по време на игрите. Рискува контузия и ще е направо жалко да отпадне като брат си. Няма и да гледам, ако стане така, че ще ме е много яд.

# 3 521
Ще се самоцитирам, защото не ми се обяснява повече и се въртим в безсмислен кръг:
Продължавам да твърдя, че щом някой от мъжете е номиниран от жена, той смята това за зверска наглост и започва да търси обяснения и отмъщение! Ето че и Момчил направи същото, явно не е така уникален колкото се иска на повечето.
Едно и също предаване ли гледаме? Интересни заключения...
Аз пък считам за зверска наглост това, че в племето на Амазонките се озоваха Мудева, Румен и Оряшкова, които имат дълго познанство и силна връзка помежду си от преди игрите, през цялата игра разчитат на здрав гръб и могат да мачкат и поставят капани на другите, както им е удобно. Румен нямаше да се държи така, ако в племето не разчиташе на ДВА сигурни гласа. Как се противостои на това нещо?
Мудева нямаше да се държи и говори така, ако не разчиташе на безусловната подкрепа на Оряшкова. Оряшкова, която дори не одобрява това, което се случва, но от лоялност няма как да възрази.
И на тази тройка цялото това зверско преимущество, което има над другите, дори не им е достатъчно! Трябва да се нарочи и единака в племето и да се стъпче и унижи.
Аз не харесвам Момчил. Но не мога да си затворя очите и да кажа на черното бяло.

# 3 522
Мудеви не спират да показват злоба, простотия и комплекси. Мудева е доста глупава, Мудев и хвърли едни епитети за Момчил и тя сега не спира да ги повтаря без да може да ги обясни. Едни от най-неприятните хора са тези, които ти обясняват колко са искрени и ти споделят всяка простотия, която им мине през главата. По-приятно е да общуваш с възпитани хора като Момчил отколкото да слушаш откровенията на Мудеви и Дунев с неговите чинии. Оряшкова не знам как ги търпи тези двамата.

# 3 523
Изобщо не съм съгласна с едно от преходните мнения, че Момчил започвал разговор с Мудева, че и обяснения търсел. Не съм го видяла да търси някакъв диалог, Мудева е тази, която непрекъснато подпитва неадекватно ей така от нищото "Ама как сте", "Ама защо сте намусени" и тн. Хората просто си седят или си правят нещо, тя ги хапе. ОК, разбрахме, че не ги харесва, защо тогава ще се опитва да завързва разговор? Да си говори с кумата.

# 3 524
  • Sunshine state
И аз така ги виждам нещата - гузна е и ходи да подпитва ни в клин, ни в ръкав. Ами остави ги като виждаш, че не им се приказва, какво чоплиш??? Много нагла!

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 15:37 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт