💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 904
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 615
Значи Ситнилска и Ива ,говорили по телефона, чули ги от продукцията.Руменчо се сексил с Мудева ,никой не ги е чул Thinking

# 3 616
Добре де, какво да каже като го питат правил ли е секс? Ако каже, че не е, ще го изкарат импотентен и смотан. Има разлика дали е отговорил на зададен въпрос или сам се е похвалил. Аз останах с впечатлението, че е първото.
Винаги може да отговори уклончиво на този въпрос или въобще да не отговара, както не отговори точно и на въпросите от играта F*uck Marry Kill.
Гатьо също не им отговори, просто защото не искаше.

# 3 617
Добре де, какво да каже като го питат правил ли е секс? Ако каже, че не е, ще го изкарат импотентен и смотан. Има разлика дали е отговорил на зададен въпрос или сам се е похвалил. Аз останах с впечатлението, че е първото.
Винаги може да отговори уклончиво на този въпрос или въобще да не отговара, както не отговори точно и на въпросите от играта F*uck Marry Kill.
Ааааааа, Гатьо каза че ще ги изтрепе всички, без Момчил

# 3 618
Скрит текст:

Ааааааа, Гатьо каза че ще ги изтрепе всички, без Момчил
Именно, не отговори на точния въпрос с трите опции по задание, а отговори както си прецени. Румен също на играта направи така, но на другия въпрос, направо си му беше гордост да заяви ясно (мъжкарски 😄😄😄) .

# 3 619
  • София
В аванс да кажа, че ще останете доволни от новата корица. 😋
Вече е изготвена... Мхмхм 🙄😏

Приятно гледане! Simple Smile

Този път съм срещу старият участник и съм за новото лъвче. Simple Smile
Айде, адашче!

# 3 620
В аванс да кажа, че ще останете доволни от новата корица. 😋
Вече е изготвена... Мхмхм 🙄😏

Приятно гледане! Simple Smile

Този път съм срещу старият участник и съм за новото лъвче. Simple Smile
Айде, адашче!
Както кажеш Гоше.

# 3 621
Съмнявам се, че ще поканят Юли.
Те и да го поканят, не вярвам той да приеме, след като така брутално му отнеха победата.
А и имам някакъв спомен, че се съдиха с продуцентите.
И аз не мисля , че ще се случи!
Така яко пр..н участник няма.
Освен ако...., но...., а да видим.

# 3 622
Така и не харесах Милен. Залагам на Георги.

# 3 623
  • София
Дотук материала ни подготвя за загуба на Милен и сгрешен залог за гладиаторите. :о

# 3 624
Дотук материала ни подготвя за загуба на Милен и сгрешен залог за гладиаторите. :о

В такъв случай обединението на племената няма да е следващата седмица.

# 3 625
  • Другата България
“Як като бик, но дори по-умен.....“ Joy
Аз пак съм за Димо.

Милен ми е непознат, но май е врач /докторче/? Значи съм за него.

# 3 626
Много синхрони на Мишо Simple Smile

# 3 627
  • София
Силно се надявам да отпадне, не ми е симпатичен, особено след случката с Ваня. И аз съм за новия участник.

# 3 628
  • Брюксел / София
Милен е един от най-недостойните победители. В неговия сезон минаваше между капките, не блести нито с физически данни, нито със социална игра, нито с акъл. Изключително безличен и скучен участник! Не мисля, че е силен играч.

# 3 629
  • софия
Тия златни екипи, като голи охлюви са. 😀
 Тези огромни мъжища как ще висят толкова пъти по въжетата  и халките. Лудница ще е.
  И аз мисля, че ще изгубят, след всички приказки преди играта.

Общи условия

Активация на акаунт