💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 6 (09.10 - 16.10)

• 157 713
  • 4 089
  •   1
Отговори
# 3 795
Мишо нямаше полезен ход.Поне си каза каквото иска.
Както казах брат му изплиска легена.
Рълев също.
Рълев нищо лошо не направил или казал. Даже се опита да налее акъл на Радо
Да, но днес трябваше да налее на себе си.
Цвета хем я "дръсат" към себе си, хем им е все бушон. Какво, не смеят да извадят топки срещу Крум и Жорето(пардон грешката е вярна.)? Те не са се клело от ден1.
Ами тя и ние не сме лоботомирани.

# 3 796
Прогнозата ми за териториалната. Амазонките се разпадат, побеждават Сините. Може би и защото Радо играе слабо. При това положение има голям риск и двамата мъже да отидат при Старейшините. Значи:
1. Сините избират Момчил
2. Червените избират жена /за да не избират Мишо/
3. Сините, разбира се, избират Мишо
4. Червените избират жена
5. Сини - жена

# 3 797
Цял епизод, без нито един кадър с Мудева!!!
Насам, народее, партито е у СлаБе!!😜

Как искам утре мъжете да оставят някоя термитка на топчето! Ама май главната термитка иска да се разпаднат повече от Момчил.😏

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 22:25 от _Hope_

# 3 798
  • Другата България
Ако разсъждаваме по Тупаревски, синьото племе следва да върви в този състав до самия финал, това съм го писала вече. Това са неговите хора, няма как да ги разпаднат. Гладиаторите също няма да са, водя се от промото и думите на Крум накрая - звучаха, все едно гладиаторите падат. Значи няма да паднат. И кои останаха - богомолките. /между другото, при Амазонките нямаше чифтосване, и по-добре/.
Та, според мен Амазонките ще дадат фира, най-после.
Сега, за състава им, богомолка №1 капитанката, която ще има честта да свали знамето /страхотно капитанство, от най-страхотните, провал и разпад на племето, каква пародия/ ще е при сините.
Момчил също. Вероятно и Теди. Оряшкова и Радо при Гладиатори.
А, забравих Виолета, която също според мен ще се върне при Старейшини. Тогава освен и тя при Гладиатори? Ама няма логика, конфликта с Мартин и Момчил тепърва следва да се развива....

# 3 799
Крумчо е много неприятно човече! Още с оня гласец ми дойде малко като сина на Авраам в добрия смисъл на думата /като поведение, де, че показаха любима девойка/!

# 3 800
Капитана е с 2 гласа. Ясно. И все пак, Мишо трябваше да даде глас за Цвета.
Или тримата за Крум. Тогава капитана Крум кого ще избере?
Сините да взимат Момчил и Мишо.
Термитите при гладиаторите.

# 3 801
тази година май най-оспорвано ще е кой е най-бутаният участник от продукцията, до тук: Румен, Мартин, Дени, Крум
Най-бутаният май ще излезе Крум за мен поне, като се замислих. Нямаше логика да бутнат Цецо при амазонките (когато избираха кой да изгонят при изгнаниците - Виктория си действаше по сигнал на продукцията явно) Трябваше Крум да махнат, той беше главата и мозъка на гладиаторите, но...изгоря Цецо, а амазонките не бяха по-силни от старейшините. Тогава пратиха и Мудев на мястото на Цецо, а Цецо просто излезе от играта. Крум се запази и за малко го отлъчи племето, но се видя начин пак да влезе веднага (телефонът на Ситнилска услужливо се появи точно по това време)

# 3 802
  • София
А, забравих Виолета, която също според мен ще се върне при Старейшини. Тогава освен и тя при Гладиатори? Ама няма логика, конфликта с Мартин и Момчил тепърва следва да се развива....
Ралица миналата седмица ни в клин, ни в ръкав попита Михаил какви са му впечатленията от Виолета и как биха се справили с нея, ако дойде в племето на Гладиаторите, значи отива именно там, и продукцията ни спусна тази информация две седмици преди сливането. Те ни оставят easter eggs в сценария и се чудят защо хората мислят, че има сценарий. Sweat Smile

# 3 803
На промото Радевата богомола много гордо беше вдигнала глава, вързана като Спаска бай Иванова форевър!?

# 3 804
  • Другата България
Хе-хе, знаех си. В понеделник ще ги обединят. Това с Мишо си беше кьорфишек, само за да отпадне Милен явно. Не са го искали този човек, явно е бил Добрин 2, ама защо пък се е съгласил да участва тогава в тазвечершната пародия?
Дали пък не е обратното? Искали са да разделят братята и е било ясно, че ще заложат на вече доказалия се участник.
Може и да си права, да.
Тогава значи Радо може и да не е при Гладиаторите.
Това не го предвидих, че няма как да оставят братята заедно, да.
Е, малко са ми сложни прогнозите в такъв случай.
Но знам, че ако Старейшини ще избират първи, то те задължително ще си върнат Момчил. А и ако сценарият е М и М да го цакат с топла бира, тоест, с изтъркания мотив “мами на битки“, присъствието му в Старейшини е задължително.

# 3 805
.... Крум се запази и за малко го отлъчи племето, но се видя начин пак да влезе веднага (телефонът на Ситнилска услужливо се появи точно по това време)
И не само, че се върна ВЕДНАГА, а не след битката, например, ами и му беше върнато капитанството, което днес се оказа доооста ключово

# 3 806
# 3 807
На промото Радевата богомола много гордо беше вдигнала глава, вързана като Спаска бай Иванова форевър!?

Сигурно се мисли за капитан на племето. Вярно капитан на потънало племе, но все пак капитан. 😜😂

# 3 808
Продукцията целенасочено играе срещу някои от играчите. Не че не се е случвало, но тази година е върхът на айсберга. И най- лошото е че го прави срещу най- добрите и комплексни , а варди мишки и връзкарчета. Миналата година в топ 10 имаше само 3ма заслужили да са там, тази година май и толкова няма да има. Пълна трагикомедия е този сезон . И всеки ден има някое безумно решение. Потресена съм от глупостите и натъкмяванията на продуцентчетата. Развалиха един страхотен формат за отрицателно време. Гении просто.👎 Ах, как ме е яд , че Иван и Андрей не са купили този лиценз.

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 22:40 от Joy 05

# 3 809
Кои са богомолките? Амазонките ли?
Защо пък богомолки?
Защото онзи ден Гатьо възмутен нареждаше, че амазонките употребявали мъжете и ги убивали 😄😄, гатьовата версия на амазонките пасва повече за богомолки 😝

Общи условия

Активация на акаунт