💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 318
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 415
Хора,
не се дърлете един друг заради харесвания и нехаресвания на участници. Гледаме шоу.
Не спира да ме удивлява как някои от нас имат толкова еднакво мнение по едни въпроси/участници, а толкова различно по други. Ако си напиша подредбата на участниците по симпатии, вероятно няма да има нито един форумец с точно същата подредба.
Не може да се дърлим за симпатии.  И по-важното - няма смисъл (и е почти невъзможно) да променяш нечие мнение. При това на непознат човек.

Примерно Елизабет от едно време така ме дразнеше, направо безумно ме дразнеше. А имаше хора които я харесват. И какво - да тръгна да ги убеждавам ли??? 
Виктория от миналото ме дразнеше безумно. Сега Вили ме дразни безумно.
Впрочем между Вили и онази Виктория има една обща черта - и двете правят с уста една отвратена физиономия когато говорят. Същата "черта" имат поне двама лидери на български политически партии.

# 2 416
Крум ми стана много антипатичен с агресивните си прояви по време на игрите. Също кофти номерата, които погажда по време на някои игри, като да пресича път на някой, например. Спомням си с Масттагарков как се изгаври на едно кардио трасе. Също, когато теглиха въжета как искаше да ги пуска да се пребият от другата страна на въжето. И въобще ред такива неспортсменски постъпки, които въобще не ми харесаха.

Калоян бе този който искаше да пусне за да се претрепели, не беше Крум. А, че е избухлив и кибритлия и не може да си сдържа нервите това е така, това му е основния недостатък който може да му изиграе много лоша шега.
Но той и Рълев е същия нервак - потроши инвентара, скача на бой на Крум повреме на игра, вчера пък се развика и изкриви гневно физиономия на колелото, чак Виолета му направи забележка.

# 2 417
  • София
И аз да се изкажа за Мудева - браво за циците и тънкото кръстче, естествени красоти Grinning Обаче на някои кадри, явно е без сутиен там, така да си личи, че си увисват, а е само на 22 реално...
Така е, определено...
Скрит текст:

А Вилето цепи мрака..
Скрит текст:

Като сме на тема клюки, прочетох, че Радев участвал в клип на Емануела, което пък автоматично ме насочва, че има вероятност да се познават и с Мартин отпреди това.. Абе, тука са навързани кат свински черва..

# 2 418
  • При семейството си
Уоу, че Мудева на Реката е по-хубава от Мудева в Инстаграм/фотосесия.
Дяволо, кой е третият борец, който споменаваш -Оряшкова, Момчил са ясни?

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 19:51 от Elpis

# 2 419
Не знам за вас (тепърва ще ви чета), но установих, че надлъгването и стратегиите на Виолета и Крум извън чистите игри ужасно ме кефят. И двамата не ги харесвам, не са любимците ми, АМА ИЗОБЩО, обаче снощи ми беше много интересно да ги наблюдавам как действат и реално се надлъгват един друг.
И за пореден път казвам, че Радо и Цвети трябва да се вземат. Толкова са социално неадекватни, че чак ще са сладки заедно Joy

# 2 420
  • София
Тик Так,
Крум е нисък, плешив и не е нацепен, няма и плочки на корема, за това и не е харесван масово и всяка негова грешка се мултиплицира. Във фейса яко го солят на външен вид.

Иначе, Крум няма никакъв шанс да бъде г-н никой в нито едно племе, защото е силен характер и винаги би бил сред лидерите и уважаваните членове на дадено племе и винаги ще го търсят най-малкото за мнение относно самите игри.
Крум от всички участници този сезон най-добре си изигра картите чисто в американски сървайвърски елемент. Ако има някой, който играе сървайвър игра в Игри на волята, то това е точно Крум. Големия му проблем обаче е идването на Виолета. Но то перфектно няма. За да ти се получи трябва да имаш и шанс. Много велики стратези са окапвали и накрая е печелил някой по-незабележим. Другите двама стратези Мартин и Виолета също бяха надиграни на по-ранен етап. Но все още са в играта. Лошо нема.

Модната линия на Дани викинга

Simple Smile

# 2 421
  • USA
Аз също апелирам за повече водни битки.На мен лично водните елементи са ми най-интересни.
Мъкнене на трупи,халки, гъбки и така х10 пъти седмично също не ми се гледат.
Срамота е да имаме участници като Радо (феноменален във водата) и да не му се наслаждаваме на техниките и уменията.

Крум не го намирам за грозен (въобще не харесвам ниски мъже,че и плешиви,но и за тях си има адмираторки) и тези коментари настрана, Крум не е харесван заради
1. изблиците на агресия и неуравновесеност по време на битки
2. какво направи с Гладиаторите,тоест не го беше грижа какво искат съотборниците,кое е разумното или да подсили отбора,той си избра неговия г*з и как на него играта да му се отвори наред.Абсолютен егоист,който ще мине през всичко и всички за финал.Никога не бих се съюзила с него.
И ето ти Крумчо, една Вили да те свали на земята.

# 2 422
Генетика, не е като да не е спортувала цял живот. Иначе по добре такива, отколко мегаотвратителни  изкуствени силикони, които не се поддават на гравитация и са опасни при пътуване със самолет Simple Smile

# 2 423
Има и малки силиконови, не е нужно да са бомби. Но в предаването изобщо не изглеждаше така, много ме учудва.

# 2 424
  • София
Elpis,
Румен Радев (джудист)

Реално истински борец нямаме.
Оряшкова е джудист и самбист. Румен Радев е джудист (и двамата са шампиони) и Момчил, който любителски тренира жиу жицу от няколко години насам.

# 2 425
  • софия
Разсипвам питиетата и намествам възглавничките по дивана за по удобно гледане.
 Опънах и червената пътека към изхода за госпожица Мудева.
 Явно съм изпуснала момента в който сме решили да задминем фейса по хейт. Ще помоля мааалко да усмирим нападките, както срещу потребители, така и срещу физическите дадености на участниците, защото определено ескалират и честно казано, хич не е приятно за четене.
 А тази тема, обикновено носи положителен вайб и ми носи усмивки. В нашите ръце е, тук няма как да обвиня продукцията.
 Приятно гледане, диванна армия!

# 2 426
  • Буркина Фасо
добре де, на мандрила сутрин, обед и вечер лицето все и лющи.
откъде толкова олио за мазане има ? олиото за манджата е на лицето и. rotfImbo 

# 2 427
  • София
Приятно гледане! Simple Smile

# 2 428
И аз да се изкажа за Мудева - браво за циците и тънкото кръстче, естествени красоти Grinning Обаче на някои кадри, явно е без сутиен там, така да си личи, че си увисват, а е само на 22 реално...
Така е, определено...
Скрит текст:

Това Мудева ли е??? Егати грозните цици - висят като на 50 годишна...
И на Мудева и на Ива са подобни.
Имат и гравитацията ги разваля, а са много млади и двете.
Сега са женствени, но след 5-10 год или след раждане ще станат  не особено лицеприятни.

# 2 429
  • Другата България
Blush За мен Рълев е по-грозен от Крум. Ако ще говорим за външен вид, по моите критерии.
Няма как да си градя мнение за участник заради това как изглежда, това винаги ми е било като последна точка в списъка на предпочитания към участник в риалити шооЛ.
В този сезон чисто визуално №1 ми е Мишо.

Общи условия

Активация на акаунт