💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 7 (16.10 - 23.10)

• 138 255
  • 3 184
  •   1
Отговори
# 2 865
Вчера май не се връщаха по хималайската стълба, само на отиване я минаваха? Или бъркам.
Минаваха я и на връщане

# 2 866
  • София
Не съм съгласна за богатите хора.
Не за Мартин, по принцип. Винаги има изключения, и да, много богати хора наистина са умни и креативни, и са лидери, защото са постигнали всичко с труд, наистина с много труд.
И поне аз избягвам да се ръководя от това при мнението си за човек, а го преценявам по комуникацията си и отношенията с него.
В момента доколкото знам Мартин е най-близък с Рълев, дори са много близки. Blush Явно нещо е видял в него, което да го прави добър приятел и не само.
Що се отнася до Денислава, тя си има влечение към богатите хора по дефолт. Blush
Теорията не е моя, нито има общо с това дали богатите хора заслужават успеха си, просто хората са предразположени да изпитват уважение "по дефолт" към богатите хора, разбира се, че има и изключения, те теориите са генерални по принцип.

# 2 867
  • Другата България
Това Джералдин много нахакано...прережда, не изчаква.....
Синхроните са ясни - малката печели. Марто ще намаже.

О, аз не казвам, че е твоя, Викинга, просто в случая мисля, че отношението към Марто поне на Дени и Оряшкова не е заради това.

# 2 868
  • София
Ех, Олимпиева какво я препъна тази хималайска стълба? Досега да беше отворила всички кубчета, докато Джери си скове стълбата. Че и ще се изпопребие на всичкото отгоре.
Аз съм за нея, Джери не ми е симпатична.

# 2 869
  • София
Момчил егати тъпия коментар
Аз не чух, какво е казал?

Тук се коментира поведението на Денислава към Мастагарков, но то бледнее пред агресията на Мартин, който вече три пъти му се развика.

# 2 870
  • Другата България
Олимпиева се контузи, жалко.
Хималайската стълба я препъна, личи си как със страх я минава след като падна.

# 2 871
Не искам Старейшините да паднат. Не искам да пратят играч при Гладиаторите. И не за друго, а за да не се подсили по някакъв начин коалицията на Крум.

# 2 872
Олипмиева докато стреля дори се бави по 1 мин поне, ще мре.

# 2 873
Всички от племето днес са резил,включително и Момчил.Нищи спортсменско няма в нито един.
А Димо не трябваше да приема червената  двойка купчета на лиглата защото без да иска бурна второто,ама двойни стандари. Разбира се

# 2 874
Денислава и Мартин са ми противни.
И въобще цялата идея за коалициите прецаква идеята на предаването. Не е игра на волята, а игра на интригите, гнусно ми е.

# 2 875
  • София
Какво толкова е казал Момчил? :о

# 2 876
Хималайската стълба май е по-трудна от вчера, с по-раздалечени елементи, или така ми се струва?

# 2 877
Ми то Олимпиева е зорлем. Много зле. Съгласна съм че се стресна от падането, ама и на стрелбата се мотка, и при кофите

# 2 878
  • Варна
Джерито ич не е поумняло!

То като не ти е заложено и 100 години да минат, няма шанс.

# 2 879
Много приятна енергия усещам от това момиче Олимпиева.
Иначе в сезона на Джери бях за нейната коалиция - Любо и Влади, така че ми е симпатична. А, за тези, които не са я гледали преди, тя си е винаги така екзалтирана, физически не бешу нещо уау, но доста добре се представяше.

Ако стане така,  както искам - Старейшините губят залога, пращат Мастагарков при Гладиаторите, племенните сили се поизравняват, а Мастагарков се спасява от това гнездо.
Сега обективно, Мастагарков не ми е фаворит, но се справя впечатляващо, на две битки беше, на които можеше да бъде елиминиран и напълно се доказа, защо сега отново той да е на пангара. Да, виждам, че повечко приказва, прозира и един страх и опит да се измъкне, но не е обигран като Мартин и бързо става обект на подигравка. Мартин и Дени обаче ако се чувстват толкова силни, непобедими и смели защо не се пробват те. В интерес на истината и Марто беше в доста напечени ситуации, но нека Дени тогава поеме щафетата.
Напълно нормално е човек да се притеснява и стлахува от елиминации, особено в тази непредвидима игра, но нека не сочат с пръст към други хора, затова че и те изпитват същите страхове.
Дотук от всички сезони за мен има двама наистина безстрашни, които не биха търсили сметка за номинациите им, това са Гого и Радо.

Общи условия

Активация на акаунт