Отношения с обвързан колега

• 17 710
  • 351
  •   1
Отговори
# 330
23 годишната е топ ъф дъ топ ама за чичаци по на 35-40 ( като мене). Когато бях аз на 23 доста малък процент от 23 годишните ставаха по моите критерии тогава .Но да, ако си пада по по големи, както се вижда от настоящата драма, действително има много голям избор.
Колкото до вините, тя вина няма, че онзи е решил да кръшка. Отговорността си е изцяло негова, нейната е единствено към себе си, и както виждаме се е овъртолила доволно във филма. Как ще се измъкне зависи от нея, дали с малко щети или със пропиляна младост като много други, дето с години и десетилетия чакат златния да се разведе, но все не се случва. Или ще го получи като награда с ремаркета, а след няколко години ще е в ролята на излъганата съпруга, докато същия боцка поредната млада колежка.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 14:19 от rf22

# 331
Така се случва във филмите Simple Smile

Ако веднъж е изневерил на някого, значи е имало различия, които не могат да се решат. Това е поне моето мнение. Няма как подобни разминавания да се оправят с магическа пръчица после.
В момента говориш за серийни кръшкачи, а не за хора, които в даден момент от живота си са чувствали някакво неудовлетворение, липса или нещо друго. И моля, различавайте изневярата, за някои ,които си е игра и развлечение, и от клон на клон, а други са влошжили чувства и емоции и са преживели много лични сътресения.
Едните, нямат нищо общо с другите.

# 332
Отговорността за собствените действия не може да се премахне, всеки си я носи. Теорията не твърди, че изневери ли някой, ще се повтаря постоянно, не е генерализация. Възможно е нещо да е липсвало във връзката, или да е еднократно, или всякакви други обстоятелства, но не да не сме виждали или чели примери и за изневери на мъжа спрямо любовницата-гадже/ съпруга.

Не може да се правя заключения от няколко примера, но аз познавам мъже-гаджета на приятелки, чиито бащи не спират да изневеряват на жените си, и двамата сина също изневеряват, за тях е нещо нормално, дали по пример или заради ген вече не знам. Трудно е човек да върви срещу природата си, ако е полиаморьозен.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 18:05 от Анонимен

# 333
Познавам само едно наистина щастливо семейство след кръшкане. Явно там е имало осъзнаване. Да, има и такива случаи.

В 90% от случаите обаче, това, което е довело до изневярата пак си е там. Защото са си същите хора и те не могат да се променят истински. Това е.

Справка - вечните теми - на някого не му достига секс. Иначе много обича мъжа си / жена си. Е как да спре? Партньора как ще стане секс машина, понеже другия иска това? И т.н.

Или - мъжът ми не ми обръща внимание. Кръшваш, той проглежда и става романтик - мдаааа, ей сега.

# 334
Познавам само едно наистина щастливо семейство след кръшкане. Явно там е имало осъзнаване. Да, има и такива случаи.

В 90% от случаите обаче, това, което е довело до изневярата пак си е там. Защото са си същите хора и те не могат да се променят истински. Това е.

Справка - вечните теми - на някого не му достига секс. Иначе много обича мъжа си / жена си. Е как да спре? Партньора как ще стане секс машина, понеже другия иска това? И т.н.

Или - мъжът ми не ми обръща внимание. Кръшваш, той проглежда и става романтик - мдаааа, ей сега.

Това е много вярно. Често изневеряващите имат съществуващи проблеми във връзката, не обичат (вече) човека до себе си или имат лични проблеми, по които не се работи, и се стига и до втора изневяра. Поне като хвърля поглед над моите наблюдения от изневери от соц. ми кръг- ами, повтарят се.. дали в същата връзка с втори любовник, или в нова връзка нова изневяра.

# 335
Искаш или не да си с него?То че не е морално,не е.Според мен е много хитър и те мотае,вдига си самочувствието така.И да не си ти,друга ще омотае така че спокойно.Защо е правил 2 деца от тази жена,като не я иска,даже по-лошо унижава я така?Едно хайде,ама две.Според мен си е играч,много добре осъзнава нещата,лъже жена си,не му пука за децата а теб те омотва и насажда чувство за вина.С такъв човек нямаш бъдеще ,измамник е това.
Че не е морално, не е. Но хайде да си кажем истината - много хора имат деца и се женят не от любов. Все пак с жена си спи в леглото (или някога е спал). Сексът не значи непременно, че обича жена си. И двойки с по 5 деца се развеждат. Той може даже искрено да харесва момичето повече. Въпросът тук е че момичето не е добре да е вечната любовница. Другото жена му да го мисли, а той да се оправя в семейната си "идилия". Спроед мен той ще страда повече от това, че любовницата му е скъсала с него. Дори сега да закърпят брака си, много е вероятно след време пак да си търси щастието извън брака.

Момичето да се насили да излиза по срещи. Дори да не й харесват в началото другите мъже, ще се разсее. А пък може и някой да й хареса. Най-добре е ново гадже. Не е нужно да сменя офиса, но пък ако се чувства много психически притисната, да помисли за варианти.
И другото - ако той се разведе, тя, готова ли е на 23 по уикенди да гледа 2 чужди деца. Бившата може да е нормална, а може и да е голяма интригантка.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 14:25 от Linda*kiss

# 336
Подкрепям напълно последното мнение. Ако авторката още чете темата, нека му обърне внимание и да го осмисли.

# 337
Това ще е най-големият прецак - този мъж да се разведе и авторката цял живот да е в едно семейство с някаква претендираща жена и претендиращи (с основание) деца. Ако беше по-зряла, да го кажем - попреминала, добре, защо не. Но на 23 е безумие едно такова обвързване. Любов, любов, но това е просто обречена работа. Това си е качване на Титаник.

# 338
Тя ми се струва много чувствителна. Хубаво е че има съвест. Но защо да си причинява битовизмите и разправиите с бившата му и очакваните "номерца" на децата (които няма как да обвинява). Освен ако не знае, че има стабилен и осъзнат мъж до себе си. Да помисли този човек такъв ли е? Разводи се случват, но дали фокусът й не е толкова върху това че е женен и й убягва, че той може би има кусури. Просто сега се е концентрирала върху "женен е/невъзможно е/ трябва да избягам".

Тя е в по-изгодна позиция, но не го вижда. Не е лесно, ако е влюбена. Но нов спорт, ново гадже и увереността, че той е в по-голяма каша от нея ще помогнат.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 14:39 от Linda*kiss

# 339
Най-яко ще се нахендри тази невинна, чиста и неопетнена 23 годишна авторка, която си играе с огъня, ако го разведе и си направят едно общо дете.  После ще гледа своето с чуждите,  докато същия й изневерява с бившата. Те тези играчи това го умеят добре. Kissing Heart

# 340
Авторката нали питаше дали сме минали по този път. Не съм, но познавам жена, която е минала. Той, по-възрастен, женен с деца. Тя - млада, омаяна и замаяна, на някаква подобна възраст с тази на авторката и чакаща го да се разведе. Да, той се разведе. Но когато децата му порастнаха. Просто тя цял живот изкара така. И вече на неговите стари години се събраха. Те си знаят за какво, за деца беше вече много късно.
Ето ти вариант за хепи енд.

# 341
Най-яко ще се нахендри тази невинна, чиста и неопетнена 23 годишна авторка, която си играе с огъня, ако го разведе и си направят едно общо дете.  После ще гледа своето с чуждите,  докато същия й изневерява с бившата. Те тези играчи това го умеят добре. Kissing Heart
Е, аз не бих го описала толкова драматично. Има си хубави втори бракове. Но изискват определена зрялост, компромиси и късмет. Не съм сигурна, че на 23 и 30 и двамата са с такъв акъл и опит.

# 342
Именно. Има успешни втори бракове. А за да се стигне дотам, първите трябва да са се провалили. Според мен, ако двама души не си пасват и оставането заедно им струва много компромиси, по-добре да си дадат шанс да срещнат нови партньори. Разбира се, когато има и деца, става по-сложно, но пък за децата едва ли е толкова приятно да живеят с двама родители, които едва се търпят един друг.

# 343
И аз се чудя защо 23-годишно интелигентно момиче иска развитие с 30-годишен, женен, с две деца?! Мазохистично ми идва леко. Поувлякла се е заради интимната близост и може би някакви положителни качества на мъжа, които е видяла, но това е изключително безперспективна ситуация. Загуба на емоции и време.

# 344
Имам познат приблизително на възрастта на това момиче. Понякога говорим на такива теми и, ако трябва да съм честна, неговите разбирания относно човешките отношения ми се струват наивни. Младите може да не са неопитни чисто физически, но често идеализират емоционалната страна на връзките. Може и това момиче да е имало романтични представи и надежди за бъдещето си с този мъж.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 15:20 от bell_87

Общи условия

Активация на акаунт