Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 74

• 34 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Да, на мен лечението ми беше разхлабващо, много гадно ми беше. Декември, кратък месец откъм работни дни, дела почти всеки ден, по залите се изпотявах от зор, уж съм корава булка, ама много зле го преживях това. А и все по схема, бях си разработила на едни листяци кога и какво да пия. Но пък после кеф, кой да ти мисли, че е възможно да имаш точно хеликобактер пилори. С мм ядем едно и също, съдове в миялната, хигиена, той добре, аз - заразена.

# 541
Разхлабване посрещам с отворени обятия tooth

# 542
Tайс, при ИР е възможно и КЗ на първи и втори час да не се повишава особено, защото високият инсулин я сваля...Просто напомням, че съществува и този вариант при някои хора.🙂
Скрит текст:
Чета аз, че сте ходили по Витоша, ти с токчета, а ТМ с букет...😅 А после се върнах да прочета пак.😁🤗  
Бриа, ще стане!🤗 Права си, че само човек с метаболитни проблеми може да разбере за какво иде реч...но знаеш какъв е начинът!🙂
Днес е един прекрасен ден! Пожелавам и на вас такъв!🥰

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 13:45 от dolce miele

# 543
  • на острова на мечтите
Видях го видеото на момъка за вакуума. Да си призная видеото ме подразни. По начина по който обяснява с фрази от рода на:коремът бил адски грозен... хили се на неподходящи места... абе нерви ме. Може и да е много ефикасно упражнението, но ако някой да му го редактира няма да е зле.
Шарпи, искам съвет за косопад и аз!
Днес изнасяхме стари уреди и падна голямо чистене. Чака ме и още един рунд след монтиране на нова врата и едно крило на гардероба за прибиране на чанти, след което се надявам да сложа всичко в ред.
Засега сварих броколите. Довечера ще го пъхна във фурната. После ще давам отчет.

# 544
Днес неделно ми е много мързеливо. Няма и да тренирам дори. Застопорила съм се на 55кг и не мърдам. Обикновено в неделен ден правим обяд-вечеря, за да е по-разтоварващо след късната закуска.
Долче, аз също се върнах да прочета пак за ВитошКа… Викам какво прави Тайси по планинските баири с букет. 😁
ММ спазва кето режим, но нещо се възпали жлъчката му и сега е на антибиотик. Яйцата при него не прощават.
Скрит текст:
Менюто днес за всички у дома+ картофи за децата:
Сигурно във всеки организъм има такъв хеликобактер, но зависи от концентрацията или както каза Тайс- големината на колонията. Като ви чета много упорито това чудо. Мануна, какви бяха  антибиотиците, които си приемала? Сега човек не може и един антибиотик да си купи с тези електронни рецепти…

# 545
nani, много отдавна беше това... Десетина дни ги пих по схема, но после не си правих нови изследвания дали съм изчистила или не.

# 546
🤣🤣🤣
Ако бях и написала, че кръчмата е Щастливеца на Витошка, съвсем щяхте да се връщате да четете.
Ето, от Щастливеца , едно предястие за кака ви

На патладжанена вълна съм, то е видно.
Днес сварих и аз броколи, карфиол и спанак, мале, мале. Уж кюфтаци да правя, и кат ме гътна мързелът и сега ей така си стои заготовката. И утре е ден 😜
Може да направя едни мъфини, ще ги объркам с разни неща и бам, готово.
Вчера правих лъскави патладжанени ястия, кат че ли съм млада булка в Коньовица пред зла свекърва. А можех директно да направя мусака с тези съставки, къв беш тоз мерак да дълбая и да мечтая 🤣

# 547
  • на острова на мечтите
Tays, много съблазнително изглежда предястието.
Аз съм на платото, но си позволих малко глезотийки, та нямам оправдание. От утре на работа, ще се вкарам в норма.

# 548
Danilu, хубаво си вкарала нещо за раздвижване на това плато. 🌸
Тайси, много хубава гозба. Глезиш се ти напоследък! 😜
Елора, забравих да зачекна- да се стяга с цигарите. 😁🫶

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 22:49 от Анонимен

# 549
Манджите там ги докарват. Като човек, дето много обича да аранжира маси за гости, такива посуди видях, че се прехласнах. Иначе това си беше прост грилован патладжан в доматен сос , запечена моцарела и песто от босилек.
Ква смешка стана, нали съм се наконтила, слизам на долния етаж да пуша и се оглеждам за сервитьорката, дето ни изчезна. И една служителка започва да ми обяснява нещо на английски. Аз само булеварден английски знам, та се съсредоточих да хвана някоя дума и я гледам възпитано. И ,о, да, за тоалетната ми обяснява момичето, какво облекчение! 😀
И изстрелвам "Тенкю" 🤣

# 550
Днес не ходих да плувам нещо ме хвана канапа и останах вкъщи, но пък оправих къщата 😄
Правих пилатес 15 мин и карах колело 15 мин пак е нещо 😁
Закуска : кафе
Обяд късен - 2 яйца на очи
Вечеря -  скариди " Вана Мей" с масло чесън и копър и салата зеле с моркови.

# 551
Тайс, нали знаеш, че много те обичам?🤗🥰🤗
Аз днес хапнах едни палачинки, че нямаше много време за ядене, а трябваше да хапвам по-рано.🙂
Скрит текст:
От едната палачинка си направих парче торта, докарваше на вкус почти бисквитена торта (намазана с остатъка от вчерашния тиквено-какаов крем, разреден с вода+ добавих малко микс семена и кокосови стърготини). Вероятно е от водата в крема, той попи почти мигновено и заприлича на бисквитена торта. Втората палачинка и остатъка от първата намазах с горчица и гарнирах с филе.🙂

Скрит текст:

Елора, специално за теб сложих допълнителни снимки на "разрез".😘

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 22:08 от dolce miele

# 552
Долче, много ти е хубава тортичката 😍
Има ли поне еритрол, или тиквата го подслажда?

# 553
Tайс, забравих да уточня- няма абсолютно никакъв подсладител, захар, дори шоколад в "крема". Само тиква, какао, фъстъчено масло, остатък от вчера беше, около 1-2 с.л. и затова разредих с вода. То пък се получи много добре така!🥰

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 22:11 от dolce miele

# 554
Долче какви са тези изкушения очите ми останаха и по палачинките и по тортата 👀👀👀
Доставка по Еконт има ли 🤣😂

Общи условия

Активация на акаунт