💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 430
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 240
Много са ми гнусни Денислава и Виолета !

# 241
Значи,извинете ме за израза,ама тая Виолета е абсолютна отвратня!Много нагло и безпардонно същество😡

# 242
Благо е тренирал лицеви опори-гърди, а не рамо..., него го боли при вдигане.

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 22:01 от cool_style

# 243
  • Стара Загора
Алооо, моля ви , обадете ми се като спре да намила Виолета. Облъчи ме с агресия и негативизъм и злоба..
ужас...

Последна редакция: пн, 23 окт 2023, 23:29 от wanconboy

# 244
Еее, тоя Благо на нищо го направиха Sad
Марто и Денислава няма по-големи клюкари и интриганти … все едно си го номинират !!!

# 245
Е, не! Супер нагли и гадни са спрямо Мастагарков! А Денислава е такова злобно същество!

# 246
Благо, Благо.... Сети ли се вече?
Честито и на теб.

# 247
Ей страшна хиена този Дунев! Като разбра, че всички са нарочили Мастагарков и той е пръв там да ръфа. Човекът му казва, че го боли рамото, ама не, той е най-силният и подходящият капитан. За всички други намери оправдание - Момчи го боли крака, Оряшкова е жена, Мишо не се е захранил.... Ми иди ти бе, скатавко мизерна! Как не му е неудобно, не знам. Мен ме е срам да го гледам и слушам.

Ужасна мишка се оказа Дунев наистина. Никога не заявява позиция, мижитури, мрънка, един ден с този, другия ден с друг..Човек с професия,медали и име..

# 248
  • Другата България
Като ви чета, добре, че не гледам....

# 249
Как викаше Денислава.Ай сакън избраха капитан след 120 часа  Sweat Smile

# 250
Еййй, кви змии, беее! Как един не му каза в очите на Благо - гласувам за теб, щото се надявам капитанската да е елиминационна и ти да си отидеш!

# 251
  • София
Голямо социално наиграване, голямо чудо... Ще мина оттатък. Поне мъничко да се смилят към драгия зрител (и към себе си), ама уви.

# 252
Айде Дунев и той се излигави с Благо

# 253
Момчи ми хареса как гласува и аргументира!

# 254
Който и капитан да спечели да си взима личните облаги и да не мисли изобщо за племето. Според мен е дошло време всеки да започне да дърпа за себе си.
Аз все пак съм за Рълев на капитанската. Макар че и Благо да е няма да се сърдя

Общи условия

Активация на акаунт