💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 597
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Разбрахме те, Дунев, разбрахме. Теб отдавна всички те разбрахме Smile

# 301
  • Варна
Мартин и Денислава са отвратителни особено Белия зъб, оная поне е жена.
Дунев някакви оправдания " достоен, мостоен", но Мартин си го каза" Разделяй и владей"

# 302
Официално се отказвам от подкрепа за Мартин. Като изключа Момчил и Мишо всички други са гнусни. 🤮🤮🤮

# 303
  • Брюксел / София
Дунев е ужасен лицемер! Как не го е срам?!

# 304
  • София
Как го извъртя...бил най-достоен Мадагаскарков... Абе джанъм, ти не знаеш ли какво е да си травмиран, какъв спортист си...

# 305
  • BG-DE
Когато Дени беше болна Мастагарков нямаше скрупули да я прати на елиминация, нормално е сега дори да не е съвсем ОК да му върнат жеста, но всъщност той просто се страхува, ако беше сигурен, че капитанската няма да е елиминационна щеше да се бие да е капитан

# 306
То работата стана, един за всички, всички срещу Мастагарков:sweat_smile:Sweat Smile

# 307
Денислава надминава и Виолета по злоба. 🤮🤮🤮

# 308
Значи искам Мастагарков да стигне топ 5, че дори топ 3 и да затвори устните на онези интриганти.
Добър играч е и го е доказал.

Гладиаторите... Незнам какво да кажа.

Тази година е ебати миш маша на стратегии и смяна на играчи. От самите игри нищо не разбрах. Губят се на фона на безкрайните интриги.

# 309
  • На Изток от Рая
Дунев сега да го изтропа пред другите, че Мастагарков смята да си вземе предимство. Ама е нагъл тоя Дунев, Благо вече не искал да се съобразява с другите, че кой се съобрази с него, освен Момчи. А до колкото си спомням на първата си капитанска Дунев се съобрази само със себе си.

# 310
9 и половина, а още не е започнала съществената част на епизода... Само на мен ли ми омръзна да гледам два часа пълнеж на ефирно време? Изключително скучно е да слушаш толкова дълго време как ще се избира някакъв си капитан... Понеделнишките епизоди вече най - не са ми интересни.

# 311
Болен здрав носи, наистина
Много опнати отношения, наистина. Само Момчил и Мишо продължават да ми харесват, Рълев и Теодора горе долу, почти не ги показват. За Цвети и Радо ми е мъчно, млади, зелени, д се вземат. Останалите са отврат.

# 312
И на мен Мастагарков не ми е любимец, много е странен и детински на моменти.

Но другите прекаляват, вече чак злобеят, особено тая Денислава, все повече показва, че е дъеря на майка си, а иначе я харесвах сравнително.

А дано Мастагара бие и си вземе пари+разни саби и тн.

А Дунев е жалка, жалка картинка.

# 313
За мен Мастагарков просто не иска капитанството, защото го е страх, а не защото го боли рамото. Все пак ние виждаме само това, което ни дават, а те са с него нон стоп.
И така да е, мисля си, че той имаше доста тежки битки през последната седмица-две и трябваше да го пожалят.

# 314
  • София
Не случайно рейтинга е по-слаб вече дори от сезон 3 или в тези граници.
90 минути тъпотии!

Общи условия

Активация на акаунт