💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 617
  • 3 318
  •   2
Отговори
# 555
Мария взима капитанството?

# 556
  • София
Ихх как се обърна палачинката,  Виолета ги доведе на резиденция, сега и баничка ще им направи, издигна им се в очите..другата седмица може да им стане и капитан..

# 557
Оряшкова май си отива утре при Мудеви

# 558
На промото за утре дадоха само Рълев. Подозирам че наистина може Оряшкова да иде на битка.

# 559
  • София
Само отбелязвам, че като се нагласят гладиаторите са ми много симпатични всички до един.
Утрешната битка я помня от миналия сезон, Фифо победи тогава.

Аз я помня с воденето на записки на Борислав 😄

# 560
  • Дубай
Предвид годините си, леля Вили си изглежда перфектно даже, че и тяло си има жената и то поддържано.
Съжалих Мастагарков,искам да вземе нещо за себе си на капитанската, ако победи.
Мартин много ми падна в очите,добрата стара приказка-фурнаджийска лопата.

# 561
Радо как рецитира репликите си. Словото не му е сила. Виолета десет пъти като извика Ного , Ного и  утвърденото и "положение в обществото улеква" Simple Smile

# 562
  • Брюксел / София
Ооо, поне Оряшкова прояви някаква човечност към мастагарков! Мартин гледа лошо, не е кеф на реката.

# 563
На промото за утре дадоха само Рълев. Подозирам че наистина може Оряшкова да иде на битка.
И защо тя? Rolling Eyes

Иначе е ясно, че Дунев, като изяден от комарите, няма да ходи на никакви индивидуални битки.

# 564
И защо тя? Rolling Eyes

Иначе е ясно, че Дунев, като изяден от комарите, няма да ходи на никакви индивидуални битки.
Защото изяви сама желание

# 565
Оряшкова жената има добро сърце и не и идват отвътре схемите и подлостите. Дунев обаче си е тип топ в това положение. Да ги питам аз сега мъжкарите Дунев и Мишо къде са да я спрат и да идат те срещу Рълев?
На утрешната битка никой няма шанс срещу дуото Радо-Рълев.

# 566
  • София
Радо толкова не е говорил през целия сезон, колкото говори днес  Simple Smile

И май по- добре да си мълчи 🤣

# 567
  • Някъде в Матрицата
Утре, покрай предложението на Оряшкова за смяна на капитан, пак ще слушаме разсъждения от старейшините. Има вероятност, някой от тях, изведнъж да си промени мнението и да сменят Манатарков, което за него е добре дошло.
Изборът на секунданти също ще е интересен. Рълев ще си вземе или Радо, или Вили.

# 568
  • София
Защото изяви сама желание
А и май е най-състрадателна. Нали някой не е очаквал Дунев да се трогне от контузията на Мастагарков?

# 569
  • София
Според мен, водейки се от изпитаното правило, че в анонса дават подвеждащи кадри, предполагам, че Мастагарков няма да приеме да го замести Оряшкова. На нея евала, че ѝ стана все пак съвестно за него, а и сигурно се чувства виновна за пустия рул.

Общи условия

Активация на акаунт