💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 603
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 260
Това е нещо съвсем различно. Не им е виновна Ралица персонално, че да се намесва. Също така е режисирано поведението и. Пак да припомня-актриса, наета за ролята, заплаща и се да играе. Няма какво да я намесваме нея.

Иначе, стратегия е да си трайкаш. На си едносричен, кратък, без да даваш поле за интерпретации. Защото да-продукцията порти какво си замислил и се губи така стратегията. И не само се губи, но се обръща срещу теб.
Стратегия е дори саботажа. Миналия сезон и драмата Фейгин, която иначе не харесвам в игрите, но не ми хареса как им изпотриха стратегията тогава също.
И още малко. Момчи, когато се опитваше да обясни на Мудевата нещо и Момчи, когато отново се прибра към себе си и не дава много обяснения (сега, когато в синхрон точно с едно изречение каза, че какъвто Мастагарков в драмата, дваж повече са Дени и Марто). В първия случай, влизайки в обяснителен режим, му извъртат думите, използват, фокусират да изчоплят проблем, и втория случай, когато копче не могат да му кажат, защото не влиза в диалози с останалите да се обяснява кой крив кой прав (не заема страна официално).

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 15:30 от фаастък

# 1 261
  • София
Не ги бъркам Simple Smile

Говоря на база каквото сме видели до сега, не сравнявам с предишни сезони. Иначе и Дяволо каза, че Момчил е мистерия. Може пък да не е искал да разкава за живота си пред камерите, темерутеста история, какво да се прави. Участниците длъжни ли са по договор да разказват за личния си живот? Виж, за шах ако го разпитват, може и да разкаже - мат след 2 хода Grinning Или за лъвовете, багерите, танковете да разправя там.
Значи говорим за различни хора. По мое скромно мнение, ако сегашния едит на Момчи (мой личен фаворит да кажа) е "Winner", то тогава да им имам редакторите: всичките са за по една гьостерица. Все пак не по негов адрес Димо наскоро се изцепи: "Запомнете това име!!!!!" (WTF!?!?!?!)

# 1 262
  • София
Е те си дрънкат такива неща нон стоп. Сигурно имат заснето подобно изречение за всеки Wink даже за Николчиту. Иначе си прав/а, но на мен не ми е интересно,  защото победителят се знае. Сигурно затова се дзверим да си намерим нещо в едита  Wink
Да си стиснем ръцете на геройски едит?

# 1 263
  • Другата България

Говоря на база каквото сме видели до сега, не сравнявам с предишни сезони. Иначе и Дяволо каза, че Момчил е мистерия. Може пък да не е искал да разкава за живота си пред камерите, темерутеста история, какво да се прави. Участниците длъжни ли са по договор да разказват за личния си живот? Виж, за шах ако го разпитват, може и да разкаже - мат след 2 хода Grinning Или за лъвовете, багерите, танковете да разправя там.
Значи говорим за различни хора. По мое скромно мнение, ако сегашния едит на Момчи (мой личен фаворит да кажа) е "Winner", то тогава да им имам редакторите: всичките са за по една гьостерица. Все пак не по негов адрес Димо наскоро се изцепи: "Запомнете това име!!!!!" (WTF!?!?!?!)
Blush Това с името беше наистина много смешно.
А на Момчи от ден едно му лепнаха №2 на гърба, неговия едит аз лично го надуших още от самото начало, когато стана ясно, че е силен играч и Виолета го нарече “вреден“, и бълваше тонове жлъч по негов адрес. Не знам дали е имало идея да е аналог на Филип, но и да е имало, радвам се, че бързо се  е разсъхнала. Различни са.

# 1 264
  • София
Момчи си е номер 2 Simple Smile по-малкия брат. Ще ме прощава, любимец ми е, но смятам, че Васил е по-силен, а и по-зрял. Жалко, че се потроши, щеше да направи интересна игра.

# 1 265
  • SF
Иначе не разбирам каква е тази фиксация и мода на продуцентите да увеличават времетраенето на епизодите с толкова много. 120 и 90 мин епизоди е много по-лесно смилаемо за зрителя, отколкото 5 дена 120 минути и 1 ден 180. Това е страшно ангажиращо време и ако рейтинга е по-нисък, според мен това е една от причините (другите са ясни - по-безличен каст, много промени в правилата итн).

Предаването е част от една цялостна програмна схема, не е само по себе си. Дължината на епизод не се определя от продуцентите. Предаванията преди и след също трябва да се впишат в програмната схема. Те също имат своята зрителска аудитория.

# 1 266
  • София
Е те си дрънкат такива неща нон стоп. Сигурно имат заснето подобно изречение за всеки Wink даже за Николчиту. Иначе си прав/а, но на мен не ми е интересно,  защото победителят се знае. Сигурно затова се дзверим да си намерим нещо в едита  Wink
Ако още говориш за Момчи, то аз не мога да възприема неговия едит като геройски, по скоро като наченки на Антагониста във двойка подобна на Андрей с/у Симеон от с3, само че сега много аматьорски изглежда. Може би защото не са се конфронтирали (още) директно един срещу друг, а си спазват голяма доза уважение един към друг (нещо което на продукцията определено не им харесва и цял сезон се мъчат да изсмучат нещо от въздуха)

# 1 267
  • София
😊

# 1 268
Точно съм на Чакалкаст с Гената и Пух. Силно препоръчвам и съм на 98 % съгласна с мнението на Гената. Разкости сезона просто, че и All stars оправи.😁 Много ме кефи мен Генчо и жалко, че няма да го видим в златният сезон, поне засега. А и много смях има в техният подкаст. Пух с невероятно чувство за хумор. 😃

# 1 269
Така е, затова смятам, че коригират в движение. За брата имаше - верно не се изляза реки от сълзи като при Дунев, но кратко и ясно си каза човека "Василев ще спечели". А сагата с Мудеви малко ли беше?
Бъркаш братята

Става въпрос за брата на Рълев, не брата на Момчил. На неговото отпадане не се акцентира достатъчно.

# 1 270
  • София
Ако още говориш за Момчи, то аз не мога да възприема неговия едит като геройски, по скоро като наченки на Антагониста във двойка подобна на Андрей с/у Симеон от с3, само че сега много аматьорски изглежда. Може би защото не са се конфронтирали (още) директно един срещу друг, а си спазват голяма доза уважение един към друг (нещо което на продукцията определено не им харесва и цял сезон се мъчат да изсмучат нещо от въздуха)

Не съм гледала сезона на Андрей и нямам представа за какво говориш Simple Smile Ок, няма да си стискаме ръцете значи.
Слаб 2 на психолозите, ако са си мислили, че ще им се получи това, което описваш Simple Smile

# 1 271
  • София
Слаб 2 на психолозите, ако са си мислили, че ще им се получи това, което описваш Simple Smile
на този сезон, даже двойката им е щедра оценка: абсолютно нищо не им се е получило досега, а съвсем скоро и други работи ще отекат в канала

# 1 272
на този сезон, даже двойката им е щедра оценка: абсолютно нищо не им се е получило досега, а съвсем скоро и други работи ще отекат в канала
Какви работи? Rolling Eyes

Ако със сигурност знаеш нещо, а не предполагаш просто, защо не се прехвърлиш направо в темата за спойлери?

# 1 273
  • София
Новият Надкаст

# 1 274
  • София
За мен основният проблем на Благо продължава да е, че иска да се хареса на всички и в племето и на зрителите. И от там следва, че не знае кога да си затвори устата. Кажи там 3-4 изречения за битката, ако толкова искаш да си слушаш гласа говори за Момчил, за Рълев, за Радо, а не да си разкажеш твоето преминаване от-до с все допуснатите грешки и слабите места. Мартин не е глупав и ще ги запомни тези неща и падне ли му случай - веднага ще ги използва.

Общи условия

Активация на акаунт