💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 681
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 1 470
И на мен Рълев ми опротивя!

# 1 471
Рълев отнася негативите и на двамата си коалиционни партньори, но е абсолютен факт, че те я продадоха за Калоян и че Радо на съвета след като я изпратиха каза "тя играе с нас" и с това си убедждение отново я изпрати. Това с предателството си се случи спрямо нея и тя е в пълното си право.

Да, тя мрънка, но на нея никой, дори в собственото й племе, не й позволява да има същите претенции. Като не иска да играе - защо не иска, като иска - слабо звено е. Че тя няма угодия - така е, но и останалите не са много окей с нея.

# 1 472
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
А Цвети случайно дали помни тя откъде тръгна? Що за грозно изказване, все едно Рълев е някакъв пропадняк взет по милост и благодарение на Цвети оцелял досега. Цветка ако иска честност и коректност няма да е зле и тя да отвръща със същото.

# 1 473
Колко е разликата между тези братя???
Ако питаш за годините, малко. Май година и половина, нещо такова.

# 1 474
Рълев утре ще пада да гони грошовете на Цвети

# 1 475
Цвети кога ще спре да повтаря, че е победила Васко. Това е лъжа. Победила е само Мудева.
И наистина помни каквото й отърва. Не ми харесва!
Тя Цвети така си говори на аЛАнгро. Във визитката се хвалеше, че може да бие, когато си поиска Гого.Rage

# 1 476
И ся що стрелят по Цвети и Теди, а си пазят ДеВила? МЪЖКА логика!

# 1 477
  • Варна
Мдааа, Рълев си е рядко..., ако и да е победител накрая. Лъсна си момчето.

# 1 478
Цвети има разкошна коса!

# 1 479
  • София
Ако Цвети беше гласувала за Теди и си беше купила два гласа, можеше ли да прати нея?! Че изпуснах бройката?!

# 1 480
  • София
Дано утре пак паднат и Рълев отиде на елиминации. И без това ще отнесе хейт, поне да има защо и да си вземе грошове. Smiley

# 1 481
  • София
От къде е тръгнал Рълев? Нещо май съм пропуснала. Или Цвети нещо си говори ей така.
Тръгна от малобройната коалиция и оцеля в нея 6 седмици. Коалиция от двама души.
Това да, на струва ми се, че тя искаше да вложи нещо друго. Не виждам нищо лошо в това, че са оцелели двамата с Радо. А ми се струва, че Цвети искаше да намекне, че Рълев и Радо не струват и едва ли не по милост са тук.

# 1 482
Само че Цвети ако утре купи гласове може и да иде срещу Теди на битка и тогава не се знае.

# 1 483
Предположение - утре сини падат и в Петък син си отива, Цветка явно ще я гледаме още дълго с нейните грошове.
А как ми се иска още тази седзмица тя да е аут..

# 1 484
А то Мудева всеки може да я бие Grinning Не разбирам защо Рълев да се е държал лошо с Цвети? Да, тя е най-слабото звено в племето. Неведнъж ги издъни, предаде ги, отговори ѝ на малоумните въпроси, просто отговорите не ѝ харесват. Никаква злоба не е имало, стига глупости.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 22:10 от Sugarchen

Общи условия

Активация на акаунт