и аз минавам да напиша нещичко. На мен любимец ми е Рълев , независимо дали е в коалиция или играе сам. Не съм видяла нито веднъж недостойно поведение от него. И ми много интересно защо всички се обърнаха срещу него, може би, защото вече не е жертва? Българите по начало си обичаме най- много жертвите . Докато беше отритнат заедно с Радо и нямаше коалиция зад гърба си, повечето го харесваха…. но сега стана черен на повечето 🤷♀ И обратното, докато Цвети беше силна и защитена… тя беше недолюбвана, но виж сега е повече от любимка на всички. Не ме разбирайте погрешно, аз ужасно съжалявам за нещата, които е преживяла Цвети, тежка и трудна съдба. Като човек сигурно е страхотна, но като играч… тц. Безлична, никога не знае кога, какво да каже. Не е изпъкнала нито с остра мисъл, нито с кой знае каква физическа подготовка. Често пъти се справяше зле в игрите и често пъти мрънка повече отколкото е необходимо. Не ми е интересна по никакъв начин. И противно на всички коментари, аз лично ще стискам палци за Виолета. Тя може да е всякаква, но наистина има хъс за победа и страхотна физическа подготовка. Тя поне изпъкна по някакъв начин. Цвети и да се върне ще продължава да е безлична и единственото с което ще изпъкне е това, че е в коалиция с Крум. А Крум не го понасям, ужасно самочувствие , нагъл до безобразие и не разбирам как всички забравяте как до онзи ден се държеше потресаващо , а сега смекчи малко тона( понеже не е в изгодна позиция в момента) и започна да ви става симпатичен?!? Толкова от мен за сега, надявам се това, което се върти из интернет пространството да е истина и Рълев да е спечелил формата! 
Той бая лесно си скачаше да строява всички
Препоръчани теми