💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 8 (23.10 - 30.10)

• 156 603
  • 3 318
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Предимство - цяло едно трасе+ игра на късмета с топче.... Направо да й подарят всичко

# 2 491
Контузия имаше само вчера, тая лъжкиня! Когато И изнасяше.

# 2 492
Жалко.Ако Крум беше спечелил предимството за Цвети баба Круела беше чао,но сега като гледам и с тая водна битка Цвети ще изгори

# 2 493
Дунев бил Дева..Не ми прилича на Дева, прилича ми на Везни- колеблив, несигурен, ту така, ту вака..едно казва-друто върши..и той не знае къде се намира..
Те Девите след 50 такива стават.😉😁

Сухари е по-точно

# 2 494
  • София
да видим какво са ни подготвили сценаристите
Внимавайте какво си пожелавате!
Цвети преминава последен обръч иии, какъв обрат! Виолета пада в басейна, но от там изскача Мудев и отнася рампата, Цвети с обръча й, даже Димо.

# 2 495
Браво на Цвети, на изпроводяк се развихри, без грешка до тук. Чудно предимство за Виолета , да им имам наказанието.  Жалко ,че Цвети е много зле във водата , че иначе и с предимството щеше да я  победи. Хайде Цвети стискай зъби и махай колкото можеш с ръце и крака.😁

# 2 496
Просто продукцията въпреки, че самите те не харесват Виолета искат да имат един супер лош герой тип Жени в топ 8. Видяха, че потенциала на Виолета е такъв да надмине зори Жени ще си бутат въпреки, че не ги кефи дори и тях.

# 2 497
Всъщност предимството на Виолета не е чак толкова голямо, както се вижда, направено е така че бързо да се навакса. Не казвам, че е малко, но не е и нещо велико.

# 2 498
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе тези луди ли са, егати огромното предимство - едно топче, това е спестяване на четвърт част от трасето. Да им имам наказанията!
А на Виолета нищо й няма, каква неочаквана изненада!

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 22:53 от Reinа

# 2 499
Не знам за Виолета контузена ли е, каква е, ама онзи, Мастагарков беше много смешен оня ден- висок и здрав мъжага, прави страхотна серия лицеви опори и сто пъти рева колко го боляло рамото. Страхотен ревльо, отскоро гледам сезона, но май то ще ми е най- неприятен.

# 2 500
Девите мъже са умни и способни , нооо винаги гледат , ако може някой друг да им свърши работата и винаги скатават. Иначе като ги ръчкаш да  захванат , са кадърни .
От промото ми изглежда , че Вила печели, твърде много показват как изостава, и речта на Димо за изпроводяк е много вяла- като за Цвети )))

# 2 501
  • Другата България
Тъкмо щях да пиша за топчето на Алекса от миналата година.
И се сетих за предимството на Мудева, и ми стана едно смешно.....
Тъй като не гледах епизода с Мудева, май не можах и да чета много, какво беше предимството? 👀
Една закована дъска.

# 2 502
И за какво да остава Цветелина ,пак да се съюзява с  Крум и Калата и да гонят останалите.Айде стига сме търпяли на Крум и Сие надмощието.

# 2 503
Другаря Красимир Дунев кога си заминава?
Измести от класацията ми Крум и Калоян. Първенец е.

# 2 504
  • София
Оставете контузиите на Виолета..тя си знае , но факта, че е два пъти по-голяма от Цвети и така минава трасето е впечатляващ. Досега не съм виждала жена на тия години в състезание и в такава топ  форма..

Общи условия

Активация на акаунт