Хитринки за всякакъв случай - 37

• 46 000
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Използвай стик за почистване на ютия. Пиши в Гугъл излизат най-различни. Това е начина.

# 511
Благодаря!🌺
А междувременно вследствие от съвета ти ми хрумна да пробвам с магическа гъба. Всъщност не хранех надежди, защото моята гъба е малко менте, но пък взе че стана.Пробвах върху почти изстинала ютия и накрая минах изглаждане на памучна кърпа.

# 512
А аз на това попаднах,Дали ще върши работа? https://topsell.shop/produkt/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bc%d0% … CfjTtVSFewF0oDG-0

# 513
Дами, имам едно мъхнато елече, като полар..много мъх пуска. Ново е.
Някой изпитан трик?
Бях чела за слагане във фризер, но не ми е ясно това как точно спира на падането на мъхове, след размразяването ...

# 514
Във фризер се слага да не боде, за мъх - едва ли. Ще си пуска докато се оскубе и спре да пуска. По-бързо ще стане, ако го пуснете през сушилня, за две-три пранета ще паднат мъхчетата.

# 515
Някой изпитан трик?
Бях чела за слагане във фризер, но не ми е ясно това как точно спира на падането на мъхове, след размразяването ...

След пране го слагаш само в сушилнята. Тя ще му обере мъховете Smiley

# 516
Аааа..за боцкане ли било, може..не помня вече какво беше...

Амиии..ще го огледам и може и да го върна...нямам сушилня, не ща да съм кат коледна елха с памук накичена Grinning

# 517
Някой изпитан трик?

Зависи какво пуска - самият плат или са полепнали мъхове. Второто се среща много често напоследък от не толкова маркови полари. Даже ММ като премери един после едва го почистихме от полепнали мъхове.
Ако е първото, чакаш да спре и пускаш в сушилнята, както ти казаха.
За второто обаче, първо трябва изчеткване с четка за мъхове, а после и минаване с лепкава ролка.

# 518
  • София
стик за ютии, по магазинчетата за препарати и домашни потреби се продават. евтини са.

# 519
Боядисаното от носията се изчисти само с пране на 30 градуса и прах за бяло.
Благодаря ви.

# 520
Не мога да си обясня защо униформа на мъжа става така. Пера на 30градуса,с препарат за черно и той е течен + допълнително изплакване. Търся съвет.

# 521
Това е неизплакната пяна, според мен. Да не слагате много препарат и той да се разпенва вътре?

# 522
Пусни пералнята без никакъв препарат на най-дългата програма и максимални градуси. Ако излезе много пяна, може и още веднъж.

# 523
И аз да питам.. как да пера зимни якета или елеци, постоянно се сплесква ватата отвътре и се събира на 1 място.. и държа да кажа, че якето, което прах снощи, не е от най-евтините и пак се събра, направо съм възмутена 😁 Пуснах го на най-кратката програма - 30 градуса за 30 мин. точно за да избегна това и то пак стана! Вие как се справят с “проблема”?

# 524
И аз да питам.. как да пера зимни якета или елеци, постоянно се сплесква ватата отвътре и се събира на 1 място.. и държа да кажа, че якето, което прах снощи, не е от най-евтините и пак се събра, направо съм възмутена 😁 Пуснах го на най-кратката програма - 30 градуса за 30 мин. точно за да избегна това и то пак стана! Вие как се справят с “проблема”?

Предимно и най-вече купуваме капитонирани якета, там ватата/пухът си остават в "джобовете", образувани от капитонирането. Това е основното, останалото са вторични мерки и прането не е най-критичното, а сушенето. Сушене с топки, после размачкване с ръце и пак сушене с топки. Но при лошо яке нищо не помага.

Общи условия

Активация на акаунт