Търся електронна книга - 45

• 102 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Последната 5 част ,,Душа от пепел и кръв"
2 част от друга нейна поредица ,,Светлината в пламъка"
На Дженифър Л.Арментраут
Дайте мейл да ви изпратя  ,,Светлината в пламъка", а другата и аз я издирвам:smile:
Благодаря Simple Smile
klarincety@abv.bg

# 286
Здравейте, ако някой има някой хубав любовен роман на коледна тематика, или няколко такива, моля да ги сподели. Чете ми се за някоя силна любовна история, но пропита с драматизъм, а накрая - хепи енд. Ако имате такава - моля да ни я споделите!
https://mega.nz/folder/lB0HGbzR#chOJZxn-0aMqTobNGEbTUA

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 20:51 от azmimi

# 287
Здравейте! Търся две книги на Ю Несбьо - Нож и Кървава луна. Благодаря предварително! Hug

# 288
Здравейте рано ли е за книгите от поредицата елементи на Егмонт - въздухът май е първата
И сега видях Огънят между Хай и Ло Simple Smile

# 289
Здравейте! Търся две книги на Ю Несбьо - Нож и Кървава луна. Благодаря предварително! Hug
https://mega.nz/folder/hElQGIAS#mwIH3bpQ95FZ9kjbUiiXFA

# 290
В последната колекция не са всички от една поредица, нали ?

# 291
  • София
Някой има ли Не всичко започва от теб на Марк Уолин? Ако може да я качи някъде за сваляне. Или на мейл:
Скрит текст:

# 292
Момичета, спешно ми трябват тези две книги в ел формат, имам ги на хартия, но не мога да ги взема със себе си. Едната я бях пробвала да преформатирам от ПДФ нищо не стана разместиха се цели редове.

# 293
,, Не всичко започва от теб" я има в Чети. Ме. Теглете си я от там.

# 294
  • София
,, Не всичко започва от теб" я има в Чети. Ме. Теглете си я от там.
Търсих я там, нямаше я. Сега пак погледнах и не мога да я открия Thinking

# 295
Здравейте търся тази книга "Яж и отслабвай с мен Катина" Ако някой я има ще бъда благодарна.
pepa60@abv.bg

Изпратих всичко, което имам, книги и рецепти.

# 296
Здравейте, търся Сестра на слънцето на Лусинда Райли. Ще съм благодарна ако някой я има , както и 2 те след нея да ми ги изпрати
Daniela_peneva@yahoo.com

# 297
  • Mediterraneo
В МБ ги има всички. Аз в момента слушам третата от поредицата. Нямам нито една, слушам ги в Сторител.

# 298
  • София
Някой да има последните 3 книги от поредицата за Хюлдар и Фрея на Ирса Сигурдардотир - Бездна, Падане и Куклата?

# 299
Търся "Силоз" на Хю Хуи.

Защо имам някакъв спомен, че се коментираше, че преди е била с друго име? Ако някой я има под каквато и да е форма или име, нека сподели.

Общи условия

Активация на акаунт