💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 700
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Радо дотук е супер.

# 766
  • София
Остава пък и да победи Радо!

# 767
  • На Изток от Рая
Ха, кой бил разсеяният, Мастагарков в мисли по Мартин съвсем забрави къде е и какво прави

# 768
  • Другата България
Като видя синхрона на Мастагар, как смяташ? Blush

# 769
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
И каква изненада, никакво плуване точно за този дуел. Изненадани няма, всички им знаем долните номера. Интригантите и мишките ще стоят, атлетите ще си ходят, а ние пред екран ще сме за пореден път разочаровани и с гаден вкус от разиграващата се пародия. Писна ми от схемите на Мартин и истериите му, злобата на Денислава и Виолета, мишкуването на Дунев, пасивността на Оряшкова, мълчанието на Теодора.

# 770
Интересно дали Мартин е гледал епизода с падането на частта и настъпването от Денислава, както каза в епизода

# 771
  • София
Ма честно казано, оттам ми дойдоха съмненията, изглежда с влажни очи!! Rolling Eyes

# 772
  • тук и там
Оф, Мастагарков май ще пада на тази битка.Иначе,мисля че му е ясна играта на Мартин,но просто не обича да е в конфликт с никой и се надяваше взаимно да са си от полза с Мартин.

# 773
  • София
Като видя синхрона на Мастагар, как смяташ? Blush

В синхрона Мастагар изглежда щастлив, което предполага победа. Ама не мога да  разбера как ще стане като Радо се движи по-добре. А вероятно и на пъзела ще е по-адекватен.
Но пък да предлагат на Радо да смени племето... то това е за Мастагарчо...

# 774
Как така ще приключи?Нали щяха да се пленяват

# 775
  • BG-DE
И аз почвам да се чудя дали Мастагарков не пада, на синхрона изглеждаше много тъжен за разлика от Радо 🤔 но пък само за него опцията да си смени племето би била печеливша

# 776
Мастагарков има едно на ум за съюза с Мартин, каза че ще внимава да не получи нож в гърба.
Ще съжалявам, ако той отпадне. То и Радо на искам да отпадне, но поне ще има едно мъничко положително нещо, ако отпадне. Коалицията на вила губи един член

# 777
  • Другата България
Ма честно казано, оттам ми дойдоха съмненията, изглежда с влажни очи!! Rolling Eyes
Едва си задържаше усмивката.
Опитваше се да изглежда сериозен.

# 778
  • София
Защо няма плуване???

# 779
  • Варна
Дано да е така докрай
за да не победи Радо .
Защо няма плуване???

Общи условия

Активация на акаунт