💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 141 072
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 1 065
Някой забеляза ли опита на Мастагарков да измами с преминаването на въртележката като разви въжето и веднага продължи напред без да го прибере наобратно въртейки се?На Димо явно му беше подсказано и веднага го върна,но пак стигаме до обвиненията в измама,които ще се случат по-нататък към един друг човек,а на Мастагарков това не му е за първи път също..

# 1 066
Рълев в един момент се съгласи за коалиция с Крум и на следващия ден се омая от предложението на вила. Верно, че Крум го мачкаше докато беше в по-силна позиция, но Рълев сбърка като тръгна да му отмъщава. Поне на този етап трябваше да си преодолее напора за отмъщение, а по-късно да намери сгоден случай за възмездие .
Който и да се допре до вила, вече отровата й му е проникнало в кръвта.
Рълев се отказа да играе с Крум, защото Крум му каза че няма да гарантира за Радо. Крум искаше само Рълев в коалицията си.
Рълев му каза че от самото начало са с Радо и няма да се обърне срещу него и да гласува за него.

# 1 067
Крум гарантираше за Радо, но до момента, в който изгонят Мудева, Теди и Вили. След това му каза, че пак си играят 3ма на 2ма.

# 1 068
Е то след това е етап, в който вече всеки играе за себе си в крайна сметка.

# 1 069
Забелязах, че довечера на терена освен, че Мастагарков е с червен екип, Теди също беше. Не е с моравия.
И аз съм на мнение, че разговора на Дунев и Мартин е след битката. Мисля, че паднали са сините, защото ако не се лъжа водещите гледаха наляво, а там бяха сините.
Отпадането на Радо, ми напомни на отпадането на Валери от предния сезон. И двамата бяха добри на терен и стигайки до пъзела имах чувството, че умишлено се бавят. И двамата мирно и кротко напуснаха терена.

# 1 070
# 1 071
Някой да даде Златна малинка на Мастагарков за сценката със знамето 🤣🤣🤣.

# 1 072
Рълев в един момент се съгласи за коалиция с Крум и на следващия ден се омая от предложението на вила. Верно, че Крум го мачкаше докато беше в по-силна позиция, но Рълев сбърка като тръгна да му отмъщава. Поне на този етап трябваше да си преодолее напора за отмъщение, а по-късно да намери сгоден случай за възмездие .
Който и да се допре до вила, вече отровата й му е проникнало в кръвта.
Рълев се отказа да играе с Крум, защото Крум му каза че няма да гарантира за Радо. Крум искаше само Рълев в коалицията си.
Рълев му каза че от самото начало са с Радо и няма да се обърне срещу него и да гласува за него.

Тя Виолета като прие Радо заедно с Рълев, пък след това го прецака, да не би да е по-добре! Обещава, това което Рълев иска да чуе, пък после си гледа нейния интерес.
Крум поне в пръв текст каза, как ще продължи играта след това ( не съм фен на Крум 😀)

В това шоу победителят не се определя от това кой е най-малко натровеният от Круела Де Вил Joy

Никъде не съм казала такова нещо, дори не съм намекнала. Факт е, че Рълев много се промени откакто направи коалиция с Виолета. И промяната му не е в положителна посока.

# 1 073
  • София
Някой забеляза ли опита на Мастагарков да измами с преминаването на въртележката като разви въжето и веднага продължи напред без да го прибере наобратно въртейки се?На Димо явно му беше подсказано и веднага го върна,но пак стигаме до обвиненията в измама,които ще се случат по-нататък към един друг човек,а на Мастагарков това не му е за първи път също..
Обърка се. На първите минавания си развиваше елемента с шамандурката, след като го е навил, а после спря да го прави това развиване предварително и затова се обърка.

# 1 074
  • Bayern
Според мен Благо се беше заблудил , не е лъгал умишлено .Изглеждаше доста объркан и беше убеден ,че Димо греши .

# 1 075

Да, направи ми впечатление ....Не знам дали се обърка или се пробва да види дали ще му мине номера...но чак тръгна да спори с Димо за това, че вече го бил направил.

# 1 076
Обърка се. На първите минавания си развиваше елемента с шамандурката, след като го е навил, а после спря да го прави това развиване предварително и затова се обърка.
Значи той си го развива и забравя,че трябва да се върти на въртележката и репликира Димо 2-3 пъти след като го върна?Laughing
Не съм сигурен,че се е заблудил,тъй като вече беше натрупал доста солидно изоставане след паданията на змейката и се опита по някакъв начин да навакса.

# 1 077
  • София
Точно така се получи. И на мен ми стана смешно, защото го гледах как се напъва и направо не знаеше на кой свят е вече с това въртене, а и умът му беше само на змейката, че там колко пъти пада.

# 1 078
Чак пък Виолета да е прецакала Радо...Всички  са наясно с елиминационното капитанство, но Рълев и Радо до последно гледат на него като етап от играта в който трябва да се докажат и да извървят. Това, защото и за предното капитанство мнозина очакваха да е елиминация. Гладиаторите няма как да знает, че Сините за пореден път ще натресат Мастагарков за капитан, т.е. играч с доказани победи. Радо отива на битка с цел да се върне и както се видя беше много добър, колкото и на някои да им се искаше на връщане от гъбките да се затича към морето. Изгуби на пъзел.

На Радо пожелавам да е здрав, все така спокоен и най-доброто нека му предстои!

Ducky_147, хайде стига с внушенията за тоз прословут спойлер който се върти от началото на шоуто. Има си тема, пишете ги там тези разсъждения. То половината от харизмата на нароченият вече мисля, че е в очакване на спойлера.

# 1 079
И точно когато трябва продукцията се намесва и изравнява и дори обръща силите в племената, колко удобно, сценария върви с пълна сила - Радо, който бе тотално невзрачен образ, слаб в игрите и в социалната игра с едно плуване и с много трудно разбиране на правилата на игрите и с никакво разбиране на стратегиите е аут, Мастагара без ход почти "принуден" да отиде при червените.
Жените на сините все още са по силни, но при мъжете като, че ли вече леко надделяват червените.
Иначе голям плач за това 21 годишно хлапе, което така и не разбра за 8 седмици какво аджеба се случва и къде е попаднал.

Общи условия

Активация на акаунт