💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 280
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 175
  • софия
НякоЙ хора? ВъзСпиранието??
Тихо ся, геройски се е надъхал.😀 Както много пъти доказва, мисленето не му е силна страна. Вживял се е човекът, ще му простим и това.

# 2 176
НякоЙ хора? ВъзСпиранието?
Наиграят Grinning

За да не му гледаме идиотската прическа, усилено се разсейваме с правописа Joy

# 2 177
  • Другата България
Туньо, радвам се за теб, брат Blush!
Аз нито Неделчо, нито Туджаров харесвам, дори не ги гледам тази година.
Жорката и Чакала да, когато мога.
Но теб те рекламирам здраво, още ми е тъжно как те употребиха, дерзай, не се отказвай и гони мечтите си!

# 2 178
Това не го е писал той. Споделил е стори от негов фен.

# 2 179
  • До морето
ВъзСпираниЕто?!?!?

А Рълев защо има имунитет? Какво пропускам?
Спечели го на съботните залози

Благодаря. Не гледам  съботните епизоди.

# 2 180
Човека е споделил пост на фен, може да е дете и за това да е написано така. Хейтърите на Мастагара се чудите за какво да се хванете.Laughing

# 2 181
Догодина в игрите може да се включат и състезания по правопис, а специално за плувците - задачи за басейни, дето се пълнят от х и празнят от у тъби. Вместо пъзели. Grinning

# 2 182
НякоЙ хора? ВъзСпиранието??
Тихо ся, геройски се е надъхал.😀 Както много пъти доказва, мисленето не му е силна страна. Вживял се е човекът, ще му простим и това.
Той е шернал пост, в който са го тагнали. . Крилатите фрази са на някой негов фен или фенка 🙂 И коронка на главата даже му слагат

# 2 183
Човека е споделил пост на фен, може да е дете и за това да е написано така. Хейтърите на Мастагара се чудите за какво да се хванете
Аз съм от феновете на Мастагара, да не се обърка някой Joy

# 2 184
  • София
Ето на Калоян ръчичките от епизода в сряда, първата водна битка

# 2 185
  • София
Догодина в игрите може да се включат и състезания по правопис, а специално за плувците - задачи за басейни, дето се пълнят от х и празнят от у тъби. Вместо пъзели. Grinning

Хехе, кой ли от плувците може да решава и задачи...

# 2 186
Според мен случилото се в предаването между Мартин и Благо си остава единствено и само там.Двамата бяха на няколко лайфа с Крум,където си говориха нормално,както и Мастагарков присъстваше на събирането,което Мартин организира в Джанам.Смятам,че са си казали извън предаването каквото е имало и са се разбрали като големи хора.

# 2 187
  • Другата България
Според мен случилото се в предаването между Мартин и Благо си остава единствено и само там.Двамата бяха на няколко лайфа с Крум,където си говориха нормално,както и Мастагарков присъстваше на събирането,което Мартин организира в Джанам.Смятам,че са си казали извън предаването каквото е имало и са се разбрали като големи хора.
Blush
Така де, откога го говоря аз това, че всичко е за сеир и рейтинг, и совите не са това, което са.
Това от една страна.
От друга обаче, колкото и да си се разбрал с някой, като започне сериала, и епизод след епизод слушаш Х и У как те “солят“, няма как да ти е все тая. Затова и не съм изненадана, че малко по-.....рядко има срещи между определени участници. Това си е в реда на нещата все пак.
Още чакам да видя кога толкова ще се сближат Мартин и Рълев, и кое по-скоро ще ги сближи, освен Вила, естествено.

# 2 188
Telesilla нас двамата вече би трябвало да са ни запомнили. Иначе и сторито е 100% вярно. Както казах и вчера, някои участници влизат много пренавити и гледат да драпат напред на всяка цена. Това им навлича гнева на хората, защото обикновено този тип участници правят интриги. Не знам, според мен не си струва толкова хора да те намразят заради едно риалити, което би трябвало да е просто готино преживяване и всички друго като постижение в него да е бонус. Хора като Фифо, Гого, Морунката и Момчил винаги ще са помнени и популярни точно, защото са показали нещо, което да впечатли народа и да подбуди някакъв вид възхищение. Тези неща са много по-ценни от наградата.

# 2 189
Най-вероятно по договор, по време на излъчването трябва да генерират материал - да поддържат активни социални мрежи, да влизат във форуми, да ходят на срещи, лайфове, да шерват групови снимки, коментари и тн неща, които генерират интерес, трафик и раздумка. Така че, нищо чудно да виждаме често изпокараните весели и щастливи заедно.

Общи условия

Активация на акаунт