💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 116
  • 3 027
  •   2
Отговори
# 2 370
Крум искаше да се пусне на елиминация, но за да не е явно, че Мастагарков играе с тях, той трябваше да даде 1 глас за Крум, а Калоян и Крум да гласуват за Вили. Съответно Рълеви да "захапят" и да гласуват Крум. Но Благо явно не им е казал, че има 2 гласа бонус и се получи много конфузно като го награди с цели 3 Smiley
Но както те са се уговорили МКК тайничко и чак днес ни го показват, така и Рълеви са решили, че от Калоян могат да се лишат и си ги надиграха. Виолета е щедра - откъдето дошли - там отишли Smiley...в джобчето на Ралка. Wink
Точно това щях да напиша, че много неразбрали има.
И другото - Мастагар СПЕСТИ на Крум за двата допълнителни гласа.
Тогава стратегията щеше да е различна.

Поредна успешна стратегия на Рълеви. /това е много яко/.
Той дали е знаел, че може да сподели инфото , брадви секири са все тайна . А като го знам Мастагарчето , може и да е забравил че ги има Joy
Виолета не каза ли в синхрон, че са знаели от намеци на Крум , че иска да иде на елиминация и за това му играят сечено. Т.е Крум сам се е издал
Ралица защо не издаде Виолета, че си е признала за саботажа

# 2 371
Уникален Момчи 💙

# 2 372
  • София
Еее, Круме, много малко, сам 90 кг. и изгърмя.
Не е това този Крум, който познавахме.
90 кг. е нищо.

Трябваше да вземе Мастагарков.

# 2 373
Момчил го помоли да млъкне

# 2 374
  • Другата България
Това си е билет за дискова херния
Няколко.
Горкият Крум.
Момчил е като робот, егасимус!!!

# 2 375
  • София
Железен Момчил!
Стоеше като препариран накрая..

# 2 376
  • София
Невероятен Момчил!
Браво.

# 2 377
Още като видях битката знаех, че е на Момчил.
Браво и двамата, изключително тежко им беше.

# 2 378
# 2 379
Ей това не трая ,агресията на Момчил ,верно вербална,но агресия -ще го смажеш,искам да го смажеш. Ами не е това начина да печелиш в каквото и да е.

# 2 380
  • София
Каквото и да кажа за Момчил, все ще е малко. Радвам се, че има такива млади хора.

# 2 381
  • София
Стана ми жал за Крум.
Калоян дано падне, не е за там.

# 2 382
  • Брюксел / София
Мен ме смущават близките отношения между Момчил и Дунев. Не може да не е преценил Момчи що за човек е Дунев, защо толкова го подкрепя?!

# 2 383
  • На Изток от Рая
Ако Калоян беше заложил на Мастагарков, пак щях да съм за Момчи, но изходът щеше да е непредвидим за мен

# 2 384
Аз не бих изтърпяла Дунев! Няма такава досада! Момчил как си сдържа нервите не знам. И му каза учтиво да млъкне, ама този балалаец не се усеща. Кошмар Дунев!
Дунев си прилагаше спортна психология, но не е тренирал Момчил, който си има други тактики!

Общи условия

Активация на акаунт