💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 9 (30.10 - 06.11)

• 138 006
  • 3 027
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Димо каза, че уж Калоян наваксал и минал Дунев, пък после излезе, че е назад.
Той Димо така тенденциозно ги говори уж за съспенс, но съм забелязала, че коментира често много грешно и подвеждащо. Примерно Калоян си носи третата дъска и я слага и Димо обявява, че вече е изравнил Дунев, защото и Дунев има сложени три дъски. Но в същото време Дунев е на крачка след Калоян, носейки четвъртата си дъска. Така че това изравняване е само и единствено в главата на Димо.

Жалко за Калоян! Бях за него и ми е криво, че си тръгва. Дунев е ужасен, отвратителен позьор!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 00:56 от Reinа

# 2 521
Чак не вярвам, че Ралица прояви такава човечност към Калоян. Браво, Кала! 🫡

# 2 522
  • София
Оффффф! Не се трае вече този Дунев!

Милият Калоян! Прав е, психика трябва също, но тук не беше това водещото. Водещо беше предимството и той за малко да успее въпреки него.

# 2 523
Ето така се прекършват крилете на младото поколение,на доброто,на силата и надеждата!Жалко за нас.

# 2 524
Сега и за Калоян рева.
Сигурно и Мартин като отпадне и за него ще ревна

# 2 525
Ама защо няма самочувствие това момче,наистина несправедливо се съди. Та той е изпосталял от глад, не може да се равнява с охранения папардак

# 2 526
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гледах началото и края днес, но ви четох. Дунев ми е мега неприятен, исках той да си ходи. Браво на Момчил, браво и на Калоян. Единственото хубаво е, че Дунев е втория след Мастагарков, който не си тръгва тази седмица и на Марто пак ще му се вкисне настроението, ще има да тропа нервно с краче, даже и Денка няма да насмогне да му суфлира и пули насреща.

# 2 527
Най-вероятно същата. Димо казва "Калоян изравнява - 4 на 4 пренесени дъски". Калата отива за пета, Дунев вече е на гумата с петата.

# 2 528
Калоян,не губи вяра, бори се и само напред и нагоре!

# 2 529
Еее най -после утре Алексаа

# 2 530
Ахахахах казах ви.

# 2 531
Който каза че битката е за Алекса, браво Simple Smile
И пак някой ще се пребие …

# 2 532
Димо каза, че уж Калоян наваксал и минал Дунев, пък после излезе, че е назад.
Той Димо така тенденциозно ги говори уж за съспенс, но съм забелязала, че анонсира често много грешно. Примерно Калоян си носи третата дъска и я слага и Димо обявява, че вече е изравнил Дунев, защото и Дунев има сложени три дъски. Но в същото време Дунев е на крачка след Калоян, носейки четвъртата си дъска. Така че това изравняване е само и единствено в главата на Димо.

Жалко за Калоян! Бях за него и ми е криво, че си тръгва. Дунев е ужасен, отвратителен позьор!

Димо коментира позорно...

# 2 533
Утре съм за другият участник. Само не за Алеко

# 2 534
И Дунев спечели така,както спечели Виолета.Всъщност смятам,че и Виолета и Дунев загубиха от противниците си Цвети и Калоян.Калоян много ми хареса.Браво Калоян!!!

Общи условия

Активация на акаунт