Чичковите червенотиквеновчета в НОЕМВРИЙСКИ СПАМ (01.11 - 30.11.2023)

• 16 502
  • 462
  •   1
Отговори
# 165
Как ще е загубено като тук е открила мен - слънцето в живота й?!?!

# 166
Нищо не приемам сериозно. Още помня как прохождаща влязох в темата с едно втасало тесто. Бях поканена(по симпатии и случайност) , опитах да се впиша. С моите си неща. Помня хубавото посрещане. Помня хубавите хора. Знам, че тези момчета и момичета са моя "народ" и ги обичам. И помня едно - посрещнаха ме с отворени обятия. А, бях нова.

за втасалото тесто има маниполаций за повдигане. 'помня хубавото посрещане'/'помня хубавите хора' - аз не съм ли преди теб в темата уе как така ще е било

# 167
Добър ден, днес започват 40-те дневни пости, смятам да опитам...не са от най ограничаващите, та надявам се да успея.

# 168
Ау, как нищо не помните ... ходете бързо да си купувате Гинко билобъ. Joy

Попътно 5 котки, в аптеката - 7, куту си тръгна оттук - по центъра още 5-6-7 ... домашната не я броя. Аз съм коткоманка май. Ужас! Joy

Начии, да ви се оплача - правих корем преди 4 дни - 10-15 мин максимум. Първия ден почти нищо ми немаше, втория беше зле, ама и по-зле стана - не смея да кашлям и кихам. На смях още издържам, ама се държа за корема. Тва, детето, такива железни упражнения има, чи ... пак ужас! Joy

# 169
аз кат права корем изяждам две джъмбо пици

# 170
  • София
Как ще е загубено като тук е открила мен - слънцето в живота й?!?!

Ох, как ми липсваш! Днес си гледах картината и си мислех за теб. И как ми спориш за някакви глупости, и ми се прииска да те гушна!

Сраам. Днес ядох за първи път в живота си котидж. Ся съм в дилема то или моцарелата е по-гадното.

Инче, аз ли да те уча - аспирин.

Аз помня, че ви намерих от скука 2018, но съм във форума от 2009 Joy . =

9 години загубени за човешеството

бтв. Биро пръдна - шса мре Simple Smile
Брех, не го очаквах от теб!

# 171
слънчето не е ли дебело небесно тело

# 172
  • София
Кажи й, че си диване, да си знае!

А къв телефон си взе?

# 173
# 174
  • София
Да

# 175
редми про нещо-си. даже интернет има

# 176
Джастев хич не си харесва редмито.
Ма, то такова омайване беше от служителя в опит да го пробута, че в един момент реших, че това е единствения свестен тел в света. Joy Трябваше да се усъмня, амъ...Stuck Out Tongue Winking Eye Да речем, че, не, че не стават, но има и по убави.

# 177
моето изискване беше да бачка ютюб и да си снимам патката та може би всеки щеше да става

# 178
  • Euskal Herria
Аууу, Холдъне, как можа да изневериш на Нокиа-та!!! Simple Smile

# 179
  • София
Тя нали го изостави.

Общи условия

Активация на акаунт