🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 6 (31.10 - 14.11) 🐄

• 57 399
  • 1 555
  •   1
Отговори
# 855
  • България
Коалиция 1: Ухажоро стяга коалицията и той, Андрей, Мартина гласуват против Ния.

Коалиция 2: Ния и Еми заедно с Пешо гласуват против Ухажоро.

Остават Линда и Пресияна - Линда май ще гласува против Ния, Пресияна - не знам. Тия дни УхаЖоро неслучайно ухажваше Пресияна. Grinning Grinning Grinning

# 856
Наваксвам. Най-сетне стигнах, до момента в който Сергей сподели прословутите си ценности. За съжаление  , цензурата беше включена и се чу само пийп ..пийп..пийп

# 857
Линда тотално я забравих

# 858
  • София
Плюсчета/минуси - след седмица 10 (истинска, не фермерска)

++
Петър

+ и малко:
Мартина

+
Ния, Присияна и Еми
Павел

= / +
Теди и Кенан

=
Коко

= / -
Андрей и Линда

-
Жоро
Лили

--
Сергей

# 859
  • София
Плюсчета/минуси - след седмица 10 (истинска, не фермерска)

+ и малко:
Мартина

Само това не мога да разбера. Ясно е, че си мъж и я гледаш с мъжки очи, но отделно от това какво е показала, за да бъде на такова място, а аз не съм успяла да видя и оценя. Чудя си се.

# 860
Идея за последния плик. Връщане на изгонени участници.

# 861
В последния плик според мен са скрити ценностите на Сергей Trollface

# 862
Човекът с най -много дуели или пендари за отбора директно на финал,ще ме изкефи ако е така,но едва ли,просто това ми дойде на акъла,нали водещите повтарят постоянно,че пендарите са жизненоважни

# 863
Линда защо накъсва така сричките?
Някой писал ли е досега кой са участниците на голямата снимка, че някои не ми приличат на никой от Фермата

# 864
  • София
Единствено до Иван - участникът май е жена му или поне не разпознавам жената, всички останали са от предаването.

# 865
Единствено до Иван - участникът май е жена му или поне не разпознавам жената, всички останали са от предаването.
До Иван са Присияна и Цвети

# 866
  • София
Вярно, че това е Приси, гледам през телефона и ми е малка снимката.

# 867
В последния плик според мен са скрити ценностите на Сергей Trollface

JoyJoyJoy

Много искам да се види гърба на чичко Тревичко, да си взима ценностите и пътьом Simple Smile

И не искам Ния да си ходи, харесвам я най-много от жените. Взела си е всички игри и се е представила на много добро ниво, освен това единствена от всички показа някаква признателност към Петър. Изобщо... момето си се държи много пичовски и не я е страх да си тръгне, което прави евентуалното й напускане достойно. А не като повечето - вкопчили се в играта и се държат така, все едно ще мрат Grin Хареса ми и отношението, което показа към Еми, явно просто има хора, които умеят да бъдат благодарни. Като се изключи онзи момент когато и тя се включи в заверата срещу Петър, не ми е падала в очите, не ме е дразнила с нищо. Надявам се да продължи в играта до финал. Иначе оставам без фавотитка от жените и ще трябва да съм за Емилия, евентуално Теди Simple Smile

Ще бъде интересно кой ще изгони К, в случай че Е загубят дуела и гласовете са равни. Според мен отново ще бъде Ния, тъй като стратегията им е като не могат да махнат Петър директно, да отстраняват поддръжниците му.

Удобно за Сергей на мъжете дадоха игра, в която той има някакви шансове.
Съветите на Ния към Жоро все пак се надявам да му спечелят дуела, тъй като бяха много правилни.

Чест му прави на Кенан, че извика Петър. Иначе не ми е жал за него, държи се и приема със завидно достойнство кофти положението, в което се озова. Но така е - добре беше да има един Петър да дърпа отбора напред, да опира пешкира в случай на неуспех, да се използва до последно, а накрая на негов гръб и да се избие някой и друг комплекс Unamused

За мен лично той е победителят този сезон, независимо от крайния резултат Trophy

# 868
Кой е до Ния? Да, изключително впечатление направи тя в последния епизод.
Благодаря ви, че отговорихте 💕

# 869
  • България
За мен Ния е облъчена от Петър, заради всичко, което Ладона изброи, и не го намирам за интересно и достойно.
Фермата не трябва да има такива участници, които ще се откажат в полза на друг, защото било "достойно" да загубиш заради Емилия или Петър.
 Въобще такива без мотивация да не приемат догодина, моля.
Аз съм жена и също симпатизирам на Мартина - не се крие, старателна е в задачите и Алманаха, върви напред, не е конфликтна, влиза в коалиция, за да избута напред. И на мен ми е фаворитката от жените! И не на последно място, намирам я за красива и много симпатична! Стискам палци и на Линда, тя ми е втора след Мартина.

Общи условия

Активация на акаунт