Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 873
  • 897
  •   1
Отговори
# 240
Чудя се на един Initio от Елинор.
Няма какво да се чудиш, аз взех на сляпо една роза и направо съм във възторг, ако и останалите са толкова хубави- искам ги всичките 😍

# 241
  • by the sea
Някой има ли известие за код за Sens unique?

# 242
Elinor.bg дали имат опция преглед при доставката? Търсих такава информация в сайта им, но не можах да открия...

# 243
От Елинор поръчах Moresque Royal на прекрасна цена.

# 244
Elinor.bg дали имат опция преглед при доставката? Търсих такава информация в сайта им, но не можах да открия...
до скоро само при изришно предварително искане от клиента, може да е различно вече

# 245
  • Горна Оряховица
Идеи от къде да взема Xerjoff lira на добра цена? Почти не го намирам никъде...?

# 246
Някой дали има код за отстъпка за https://monna.bg/?
Преди време ми беше пратен код за 10% отстъпка, който не усвох, а сега не знам къде съм го записал. Ако някой има изпратен действащ такъв и желае , моля да сподели!

Последна редакция: сб, 11 ное 2023, 12:32 от Torro

# 247
Някой има ли код за Дъглас? В момента има 20% без код, но ако има работещ друг да свали още малко ще се радвам много. Опитах "късмет", но не ми го хваща Sad

# 248
В Дъглас могат ли да се комбинират два кода, май не могат?

# 249
  • Горна Оряховица
За нов имейл пращат 5% и се комбинира със сегашните 20% . Аз поръчах днес.

# 250
# 251
# 252
  • Sofia
Пак да похваля Елинор. Правила съм го и преди и ще продължавам.  Вчера поръчах с наистина чудесно намаление, истинско, като за Черен петък, а не ала-бала, днес си получих пратката и освен нея са ми сложили 2 мостри на ниш парфюми, които имат пряка връзка с профила на поръчания от мен парфюм Т.е. някой е мислил какво да ми предложи да пробвам, предположил е, че ще ми хареса и бих могла да си го купя, а не просто е метнал 2 виалчета ей така. Имам не малко покупки от там, именно след подобна практика.
Ами, какво да кажа, защо бих пазарувала където и да е на друго място...? Обичам Елинор и все повече се затвърждават, като любим търговец на нашия пазар!
Нямам нищо общо с никого от там Simple Smile Не правя реклама с корист, просто за пореден път се израдвах, че някой истински се старае да развива магазина и марката си.

# 253
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз да ги похваля. Взех си поръчката от магазина им на Ситняково. Въпреки че не работеха с клиенти днес, ме обслужиха. Сложиха ми и две мостри на Xerjoff.

# 254
Като са в кампаноя и се абонирам не получавам код....не ми върви с тях...

Общи условия

Активация на акаунт