Изпитани сайтове за парфюми - ноември 2023

• 104 479
  • 897
  •   1
Отговори
# 825
  • виртуално
Имам товарителница и пратка от Висша козметика

# 826
Здравейте може ли на лично някой да ми изпрати телефонен номер на момчето от парфуми.биз-.Искам да поръчам Montale Arabians Tonka за подарък и там го намирам най-изгодно.Благодаря предварително.

# 827
  • Горна Оряховица
Имам пратка от Висша Козметика в еконт. Поръчах Xerjoff Italica на 113лв излезе. След коментарите за parfium-shop и parfium.bg чак ме е страх за отпечатам опаковката 🤣🤣🤣 Мога ли по целофана у кутията да разбера дали е ментак?

# 828
  • Стара Загора
Кога поръчахте, аз още нямам пратка от тях. Висша козметика не продават ментета.

# 829
Имам пратка от Висша Козметика в еконт. Поръчах Xerjoff Italica на 113лв излезе. След коментарите за parfium-shop и parfium.bg чак ме е страх за отпечатам опаковката 🤣🤣🤣 Мога ли по целофана у кутията да разбера дали е ментак?
Може да си купите от сайта на Xerjoff следващия път и да си спестите вълненията

# 830
  • София
в официалния сайт на килиан, с всяка покупка и без код дава 7.5 мл подарък Black Phantom

Поправка - дава и още 4 мостри освен Black Phantom + ако сте от нов профил добавя и 7.5 мл Angels Share с код KILIANWELCOME
Има ли я още офертата, пробвах преди малко, но ми добавя 7.5мл. Rolling in Love a ми се искаше още едно мъниче.

# 831
  • София
в официалния сайт на килиан, с всяка покупка и без код дава 7.5 мл подарък Black Phantom

Поправка - дава и още 4 мостри освен Black Phantom + ако сте от нов профил добавя и 7.5 мл Angels Share с код KILIANWELCOME
Има ли я още офертата, пробвах преди малко, но ми добавя 7.5мл. Rolling in Love a ми се искаше още едно мъниче.
Прочетете поне няколко страници назад, оферта има, но минитата са други, даже и на тези, които вече получават поръчките си.
Ако си назовете мъничето, може някой да размени своето с вас, понеже не му е допаднало.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 12:47 от geos

# 832
  • София

Прочетете поне няколко страници назад, оферта има, но минитата са други, даже и на тези, които вече получават поръчките си.
Ако си назовете мъничето, може някой да размени своето с вас, понеже не му е допаднало.

Преди да пиша, прочетох всичко, въпроса ми беше, как да добавя второ мъниче от 7,5мл. каквито има в другите поръчки.

# 833
Не добавя второ

# 834
До вчера полунощ беше промоцията. За поръчки над 180 евро имаше и трето мъниче гарафа от 10мл. Ще чакаме пак Grinning

# 835
и при мен същото - рози вместо фантом и голям пауч

# 836
  • Бургас
и при мен същото - рози вместо фантом и голям пауч
[
Скрит текст:
img width=600 height=450]//cdn.bg-mamma.com/RlmP/fXUra.jpg[/img]
И при мен Рози, а се надявах на Фантома и да направя още една поръчка с Рози /и те ми харесват/. Пауча е направо .... с големината на торба за смет.

Мислех си да си взема едно червило Le Rouge Parfum - Smoked Rouge - 108 , с него добавяше розите, но сега и червилото е изчерпано, а и травълче добавя след достигане на сума от 200Е, спестих пари и очаквам следващата промоция.

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 14:25 от . Яна .

# 837
От Висша козметика май блокираха, не са виждали толкова поръчки скоро, надявам се  някога да си получа Naxos.

# 838
  • Бургас
И на мен ми звъннаха от ВК, че нямали наличности, очакват доставка следваща седмица. Ще си чакам, какво да правя … на тези ниски цени не съм и мечтала да поръчвам някога нещо.

# 839
От Висша козметика май блокираха, не са виждали толкова поръчки скоро, надявам се  някога да си получа Naxos.
поръчах Cruz del Sur II Xerjoff, днесми се обадиха че за момента не е наличен и ще го получа следващата седмица

Общи условия

Активация на акаунт