Внимавайте! Измамници!

• 143 620
  • 1 207
  •   3
Отговори
# 1 200
Аз наскоро получих съобщение в Whats app ,  информираха ме,  че могат веднага да ми предскажат някакво много важно събитие в живота ми, само трябва да цъкна на линка, който ми изпращат. Дори не си направих труда да проверя кода на държавата 🙂

Не можаха да ти провокират любопитството.
Sunglasses
На мен по вайбъра някакъв ми предлагаше да си изкарвам межу 300 и 600$ дневно, дори не дочетох съобщението до края.
Не се постараха достатъчно, мързели😃
Тез' пък в долари тръгнали да " плащат"😃

# 1 201
От една седмица всеки ден има мейли от "Амазон", че нещо не ми е наред в профила и ако спешно не кликна ще ме блокират. Е не им ли светна, че като ми го пишат всеки ден най-малкото ще пропадне идеята за спешността? Да не говорим, за нямам акаунт в Амазон Simple Smile

# 1 202
На мъжа му все му пишеше някакъв азиатец, предлагаше голяма сума, само да получи пари, за да плати някскво мито или данък, после ще се зарине в долари

# 1 203
За тези почивка няма ли...

# 1 204
То по-обезпокоителното е че щом продължават да го правят, значи си струва за тях... Т.е. достатъчно хора им се връзват за да си струва да не спират.

# 1 205
То по-обезпокоителното е че щом продължават да го правят, значи си струва за тях... Т.е. достатъчно хора им се връзват за да си струва да не спират.
Да, вероятно има хора, които им се връзват. Но не мога да си обясня как се доверяват на непознати, които те намират във вайбър, и видиш ли, до теб опрели да " работиш" за тях. Навсякъде гъмжи от сигнали за измами,  има информация. Един клик в Гугъл е достатъчен. Наистина нямам обяснение.

# 1 206
Е, за Shein и подобни - телефонният ти номер е записан в акаунта ти. Да кажем че за там по-малко чудене откъде пък точно на твоя номер го пращат. От всички които са наспамили, все ще има достатъчно които действително са клиенти на Shein или каквото е там че да си струва пробата. Shein действително имат накаква афилиейт програма, просто е нелепо ако някой повярва че ще му я предлагат във Вайбър или друго подобно - те комуникират по поща, съобщения в акаунта ти и май СМС пращаха за по нещо. Но явно има кой да не се замисли чак толкова.

# 1 207
Вчера пак имах писмо от "Спиди"...
Скрит текст:
Този път изпращач на пратката, която не можели да ми доставят е Емаг...никога не съм поръчвала от там. Както и да е, ясно ми е, че е измама. Минавах покрай офис на Спиди и реших да попитам служителката дали и къде да подам сигнал. Не беше хич ориентирана, нямало смисъл, да не съм ги отваряла...

Общи условия

Активация на акаунт