💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 304
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Рълев е смелчага, изобщо не му пука дали капитанската може да е елиминационна. 😊

Рълев, както и Момчил, си знае възможностите и наистина не го е страх от битки. А и грошове иска да натрупа. Виж Радо просто искаше да ходи да играе момчето, без други мисли 😊

# 166
Много са отслабнали гладиаторите! Направо са мършави! Не са приятни за гледане. Чертите на лицата са им се изменили чак…
При Рълев, защото е и по висок най- много си личи. Имам чувството че от него са останали едни тънки крайници и един нос.

# 167
Слушам разсъжденията на Теодора за Рълев и изобщо за играта и се чудя как това момиче се добра до този етап на играта, а отпаднаха толкова по-силни играчи ?!?
Не, че има връзка, но ужасния й диалект ме дразни много!

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 20:57 от MoSt new

# 168
  • Другата България
Познах ли за Дунев или Мишо капитан? Blush

# 169
Защо Дуньо реве че бил изпратен на битка по мръсен и нечестен начин? Изпратен е с гласуване както всеки друг. Или като става дума за него не е като за Мастагарков да трупа увереност. Тоя човек по- добре да спре да говори че с всяка казана дума само се излага още повече, ако това изобщо е възможно.

# 170
  • София
Как така са сигурни, че Рълев ще е капитан и как така знаеха, че Алекса е бил на битката..??

# 171
Оряшкова може да е неориентирана и половинчата към коалицията на Мартин, ама е наясно, че на него няма да му мигне окото да я жертва. Докато Виктория твърдо си вярва, че е ядро в този коалиция и говори с "ние, ние.. "

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 21:31 от cool_style

# 172
  • София
Мишо капитан, чудесно. Чака ни страхотна битка.
Дотук познах, 2 от 2, ама то си беше ясно сякаш...

Много позитивно видео от Калоян.
Плувците са слънчеви хора. След Радо второ позитивно видео.

# 173
Алекса си изигра перфектно играта предния сезон, на мен не ми бе любимец защото игра с Виктория, която не харесвах.
Стратегията му обаче бе желязна - игра с жените влизайки в ролята на техен пазител, игра умно печелейки немалко грошове на битки на които се самопредложи и взе лесни жертви, беше богат, но още по якото беше, че накара другите да си мислят, че е дори по богат от това което е и така надхитри и Жорката, стигна финала със стратегия, беше силен в битките и накрая с един пъзел би любимеца на тоя форум Гого, както и Фифо и Жорката (последния имаше шанс дори да бие при малко повече време) и така още повече усили хейта към себе си. Абе актьор си бе Алекса и аз не виждам нищо лошо в това защото така се играе една шоу игра. ИВ не е училище за почтеност, а за надлъгване.
Както казах аз твърдо бях против него и Виктория, бях за Фифо. Лично аз подкрепих саботажа на Мани и Фейгин заради тормоза на Виктория най-вече.
А Гого му бе първо приятелче, както в играта, така и след нея за ужас на дамите в тоя форум Simple Smile

# 174
Ралица защо не каза, че Момчил е спасил и гладиаторите от дивата река?

# 175
  • София
Какво? Аз ли не чух? Казаха, че реката се маха само за старейшините ли?!

# 176
И аз точно това пишех. Зъщо не казаха че това се отнася и за гладиаторите?
Или можеби ще кажат след битката, сега да бъдат помотивирани гладиаторите 🙂

# 177
Оо,Мастагарков гол най-после Sunglasses

# 178
Ралица защо не каза, че Момчил е спасил и гладиаторите от дивата река?
Може би иска да е изненада, ако те попаднат там.

# 179
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
От всички Рълев има най-видни и добре оформени плочки на корема.
Марто дъни ли дъни отбора.

Общи условия

Активация на акаунт