💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 186
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 525
Най-сетне някое лично предимство. Надявам се следващия сезон пак да включат много лични предимства да има шоу в последните съвети. Много интересно и забавно се получава. Радвам се че Рълев избра сабите.

По интересно щеше да бъде и на другите да дават лични предимства. А не в един момент единия да вади саби, секири, ножове, мечове и хиляда гроша на депозит , а другия да се защитава с прозвището "щедрия". Айде стига всяка година едно и също.

# 526
Щеше да е странно и нелогично на този етап Рълев да избере предимство на игра - нито той или някой от коалицията му е застрашен на следващите съвети, нито им трябва да пазят силни играчи, за да не отидат на реката, нито пък е сигурно, че дори с предимство ще победят.

# 527
Много дълъг сегмент с Мартин и секретарките му. Ако беше продължил още малко щях да сменя канала

# 528
  • Варна
Радвам се, че Рълев спечели, Миши беше бърз и силен, но Рълев е по ловък и комплексен. ( да не кажа по-умен)
Мартин и Дунев голяма игра, сега да видим кой ще надделее..

# 529
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много дълъг сегмент с Мартин и секретарките му. Ако беше продължил още малко щях да сменя канала
Ние сменихме на Фермата, Марто толкова време да каканиже като дърта клюкарка ми е ту мач.

# 530
и корделата колко самодоволна седеше до него....

# 531
  • Другата България
Joy
Рълев се връща от капитанска и излиза .....ОТВЪТРЕ! Joy
“Никой“ не се е усетил, че нещо е оставил в стаята си. Дори и мармота.

Ясен е номинирания син - отново “изненада“. Момчил.
Отново. За пореден път.
За първи път Мартин ме издразни. Обградил се с жени, сплетничи, клюкари...това не беше стратегия, това си беше клюкарство.

# 532
  • При семейството си
Най-сетне някое лично предимство. Надявам се следващия сезон пак да включат много лични предимства да има шоу в последните съвети. Много интересно и забавно се получава. Радвам се че Рълев избра сабите.

По интересно щеше да бъде и на другите да дават лични предимства. А не в един момент единия да вади саби, секири, ножове, мечове и хиляда гроша на депозит , а другия да се защитава с прозвището "щедрия". Айде стига всяка година едно и също.
Само предполагам, че тепърва ще се вадят саби, секири, мечове, ножове, брадви и всякакъв “инвентар”. Кога да ги дадат, първите седмици ли? Всъщност да елиминираш един играч по-голямо или по-малко предимство е?

# 533
Крум се усети обаче за другото предимство.

# 534
Само аз ли заспах на тоя епизод?

# 535
  • Брюксел / София
И Рълев си знае вече, че Ралица ще го изпорти!

# 536
  • Другата България
Такава буря мина “днес“, и нито сини, нито червени не коментират, не питат как са се “спасили“, как са се “били“ по време на бурята....Joy поне да го бяха отиграли като хората, да бяха вмъкнали малко реплики - дуплики....

# 537
  • София
Крум се усети обаче за другото предимство.

Аз не разбирам защо излъга Рълев...казваш взех си грошове и толкова. Или взех си лична награда. Пети сезон е, всички са наясно, че раздават всякакви инструменти.

# 538
Не мисля че Мартин лъже, но би било супер да го излъчат. Доколкото разбрах, Момчил също е присъствал на този разговор, той би трябвало да се отврати от подобно двуличие от страна на Дунев. Дано да излъчат още кадри, анализи, доста странно е подобно поведение от човек на такава възраст.

# 539
Мишо на тази игра показа това, което му попречи да влезе на 3-4 битки от Чистилището - като "забие" на някой компонент, не успява да се адаптира и да открие начина да се справи. Рълев, Крум и Момчил са точно обратното в това отношение. Иначе наистина беше по-добър на трасето. МалЪК шанс Simple Smile
Въпреки битката, пореден скучен епизод.

Общи условия

Активация на акаунт