💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 10 (06.11 - 13.11)

• 115 179
  • 2 340
  •   1
Отговори
# 540
  • Брюксел / София
Според мен, леко преигра Мартин с намесата на Момчи в интригите на Дунев. Дадоха един кадър: тримата - Дунев, Мартин и Момчи седят на пейката, като Момчи по скоро дремеше…
Хич не го възприемам това като участие на Момчи в “играта” на Дунев. Ако разбира се е било само това, но само това “прожектираха”. На мен ми изглеждаше, че Момчи е незаинтересован от разговора.

# 541
Ох, колко ми писва вече от Мартин и Виолета. Не остана човек, който да не са предумали и оплюли. За мен това са двамата човека, които са най-големите интриганти в предаването. Стратегия било, ами не, те просто са си такива хора попринцип и адски много си личи.

# 542
Добър вечер!
Гледам още, но след битката на Цвети и Вили някак изгубих силния си интерес. Просто тези предимства и помощници ме подразниха още, когато се появиха във втори сезон и продължавам да смятам, че не редно друг човек да има намеса в нечия чужда игра за отпадане.

Аз ясно, че съм си пристрастна и симпатизирам на Рълев, но не ми направи впечатление Мишо да е бил нещо много по-добър по трасето от Рълев, поне не така, както самият той го изкарва. Определено му липсва тибетската мъдрост и спокойствие, които брат му Агънцето притежава, но забелязвам доста прилики в жестикулирането им. Иначе и Мишо, и Рълев заслужават място на финала.

Не знам как се получава така, но на всяка седянка и Оряшкова има място - независимо кой лагер е.

# 543
  • Варна
Толкова много ни ги натякват тия двамата, че са втръснали до болка на всички зрители 🤮
Цял сезон гледаме Вила и Мартин.
Като се сетя какви забавни образи имаше предния сезон Зори, Генчо, Жорко, Веси, тия са ми толкова скучни....

# 544
За мен уговарянето наДунев и Мартин има нещо не наред.Очсквам изненада в коалициите.Дано.

# 545
  • Пловдив
И хоп - Рълев се задава, но отвътре.
И хоп - Мартин сплетничи, ъгейн.
И хоп - стрина пак се сети за женски финал.

Много, много тъпо взе са става.

# 546
Иска ми се Мартин да си ходи вече. Писна ми да гледам интригите му. По трасето е добър само в някои неща, благодарение на височината му. На този етап от играта е крайно време слабите играчи да си заминат.
Върти на пръста си  няколко жени и те го пазят.

ПС На мен не ми е тъпо, харесвам спортсменски игри, а не интриги.

# 547
  • Другата България
Скрит текст:
И хоп - Рълев се задава, но отвътре.
И хоп - Мартин сплетничи, ъгейн.
И хоп - стрина пак се сети за женски финал.

Много, много тъпо взе са става.
Значи няма да има такъв. Joy

# 548
  • София
Сега пък Крум бил "мним"... Grinning Ех, тез младежи!

# 549
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Крум: "Аз съм много мним" /вместо мнителен/. Joy

# 550
Виолета с грим и червило ли ляга да спи.

# 551
  • Варна
Иска ми се Мартин да си ходи вече. Писна ми да гледам интригите му. По трасето е добър само в някои неща, благодарение на височината му. На този етап от играта е крайно време слабите играчи да си заминат.
Върти на пръста си  няколко жени и те го пазят.
Миналия сезон Алекса с ухажване и една кошница шоколад стигна до финала, че го и спечели, не си го забравила нали

# 552
  • Другата България
Хайде и другия Биг Бос се произнесе.
Значи в петък битка Крум - Момчи. Blush

# 553
  • Асеновград
Толкова ми е досадно вече да слушам Вила и Мартин...аман от тяхните обиди , интриги...то вече не се трае.
Денислава кухата лейка и тя е много зле.
Абе като каст ....мега зле

# 554
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами Димо каза, че някой разбере ли за тях, те губят стойността си. Ама те едни нюню как ще ги скрие не знам.
Дуньо не го ли е срам, така да говори?
 Той Момчи толкова е бил заинтересован от техния заговор, че чак отишъл да спи.
Според мен ще стрелят пак по Дуньо.

Общи условия

Активация на акаунт