Лидл 179 - ноемврийско-декемврийска

• 169 679
  • 2 185
  •   2
Отговори
# 810
  • оттам, откъдето започва България

Ако е удобно, би ли погледнала дали има включени Дядо Коледа и Дядо Коледа от шоколад?

# 811
Оле мале...какво става с тази луканка. Grin А всъщност проблемът не е в кода за нея, а в самата луканка. Smiley

# 812
  • София
Да, в купона за Фаворина има няколко вида Дядо Коледа.
Взех 2 малки за внуците + 2 опаковки шоколадови  близалки.
В касовата бележка всичко имаше намаление.
Луканка всички пред мене на опашката бяха взели, минаваше без проблем. Не е имало коментари от служителите - Ст. град.

# 813
Да, и при мен има отстъпки на по-евтините продукти (макар и маркирани по назад от скъпите) Затова ми е объркването. Дори и да са 3 продукта с -40% пак не ми излиза сметката.

# 814
И на Раковски няма проблем с луканката, а и имаше много стоки Фаворина

# 815
Успях най-сетне да се оправя с отстъпките -40% на Фаворина.
Оказа се, че макар и маркирани по напред в касовия бон по-скъпите продукти не са получили отстъпка 40%, само единият е получил отстъпка 40%.
Независимо че са отбелязани по-надолу в касовия бон, другите два продукта, които са по-евтини са получили отстъпка от 40%.

Разликата е 0,50 лв., но се чудя защо се прави така.

# 816
  • София
Да, и при мен има отстъпки на по-евтините продукти (макар и маркирани по назад от скъпите) Затова ми е объркването. Дори и да са 3 продукта с -40% пак не ми излиза сметката.
Точно същото и при мен - бяха намалени 2 от по-задните и евтини шоколади и един от по-скъпите най-отпред. Явно е заложено да намали първо по-евтиното.

# 817
Не съм за 0,50 лв., но ще ги питам. Simple Smile

# 818
  • Mediterraneo
А на кого изобщо му хрумва, че отстъпките се начисляват спрямо реда на маркиране Simple Smile Simple Smile

# 819
Тарталета, не е според реда на маркиране. Аз без да знам съм сложила на лентата по-скъпите напред, защото са в твърда опаковка и не могат да се смачкат както фигурките на дядо Коледа при поставяне в торба.

Те от това се възползват. Защото ти след каса виждаш, че имаш отстъпка на продукта и си спокоен.
Но едва когато решиш да смяташ у дома, разбираш каква е отстъпката. Smirk
Да, и затова не всеки ще се върне в магазина да пита.
Дано успея утре да отида и да ви споделя какво се е случило.

# 820
Когато в сметката са няколко тематични продукта на различна цена процентното намаление винаги започва от ( или е за сметка на )най- евтините. Пишеше го някъде , но не се сещам в момента.

# 821
  • Асеновград
И при мен мина луканката без проблем. Купона на фаворина, много странно на единия профил намали само три продукта, по евтините съответно, на втория пет продукта, иди разбери какво се случва. Кашкавал заредих две пити, ако има останал на следващото пазаруване, може още една да взема, че кой знае кога ще пуснат пак.

# 822
  • Mediterraneo

Те от това се възползват.

Ами не, не се възползват от това. Няма как продавачката да знае ти как ще си наредиш стоките на лентата, смешно и наивно е. Не само в Лидл, винаги и навсякъде отстъпките се начисляват за най- евтините продукти. Дори и да не го пише никъде, логично е да е така, заради сините ми очи няма да ми направят 40% отстъпка на най- скъпия продукт.
Отделно- независимо къде на лентата са ми били продуктите и къде са се отбелязали на бележката, винаги си гледам касовия бон преди да изляза от магазина. Често се случва да правя рекламация, я за неначислени 30 или 50% намаление, я заради различна от обявената цена.

# 823
И при мен мина луканката без проблем. Купона на фаворина, много странно на единия профил намали само три продукта, по евтините съответно, на втория пет продукта, иди разбери какво се случва. Кашкавал заредих две пити, ако има останал на следващото пазаруване, може още една да взема, че кой знае кога ще пуснат пак.
Рядко ли го пускат? Как го съхраняваш? Аз нарязах на парчета, с фолио, и във фризера.

# 824
  • Асеновград
Рядко ли го пускат? Как го съхраняваш? Аз нарязах на парчета, с фолио, и във фризера.
В последно време, не го пускат често. Ако не разрязана опаковката може да стои месеци в хладилника и му няма нищо. Плесен и мухъл тръгват когато е нарушена опаковката или е разрязан. При нас се яде и не се налага да замразявам. В момента имам половин пита от последно пускане, нарязана.

Общи условия

Активация на акаунт