Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 635
  • 778
  •   1
Отговори
# 450
Голяма командирка е, като порастне ще му разкаже играта на Бачора. Още от сега е като шефка, размахва заплашително пръста.

# 451
Ха .. многократно коментирано, че Атанаска е тази, която се захапва с Емилия "на почивки". Сърдита не е Емилия, над нещата е. Парите ли ще я успокоят, за да си мълчи и тя не си мълчи, ако я следите отдавна.
На мен не ми е запусната Емилия, не знам какво се има предвид, а в Атанаска цялата атлетичност е събрана. 😅 Едни крака, като солети. Да, дълги са и до там, нито тренира, нито нищо.
Емилия не мисля, че е сърдита на Атанаска , все пак Емилия си получава парички да си живее , апартамент , кола , частна градина и т.н , Атанаска същото получава, но трябва да търпи Даниел , което мисля че хич не и е лесно, и все по трудно ще става с времето . Иначе Емилия и се даде шанс и поле за изява , всички много емпатично се отнесоха към нея , увеличи си последователите , но нищо не направи , продължава да си качва кафето и това е , нищо интересно , плюс това самата тя е доста запусната като жена , изглежда една едра и отпусната и вечно заспала , не съм фен на Атанаска , но е доста енергична и атлетична

# 452
Освен в косата, която е много хубава и жива в друго не виждам какво превъзхожда друго Насето Емилия.
Ся като характер е друго. Емата ми се струва малко дърво. Наска май носи на майтап.

# 453
Абе обичала си го е Емилия, то така се ражда дете на човек, който не обичаш. Той може и да не я е обичал, но аз вече казах какво мисля по темата, няма да се повтарям. Просто си е такъв, и на Атанаска ще се бие шута по някое време, ще забремени друга с тази фикс идея за футболен отбор с деца.
И за мен не е запусната Емилия, напротив, много по-красива ми е, но това си е лично мое мнение.

# 454
Първо,по повод височината на Даниел. Димитър Маринов, е 1.73см,а Андрей Арнаудов 1.72см. Даниел е с обувка на ток.
2. Правел децата пиян,на рождения ден на баща си. Даниелеее,внимавай,че на 20.11 баща ти има рожден ден,да не пиеш много ,хаха
3. Според мен Наска и Емилия са комбина и си се оплакват от простака Даниел. Почти съм сигурна. Няма как Емилия да звъни на Атанаска за почивки и режими, че с нея й било по-лесно и да не са в добри отношения.

# 455
Емилия само тия добавки ли смята да ни показва? Честно, много скучен профил. Ако е съседката от 5-я етаж разбирам, ама като се имаш за инфлуенсър не може да показваш едно и също всяка сутрин - кафе, добавки, детето в асансьора. От няколко дни разправя колко пр пратки има, а и това даже не снима. Нищо не се казва за тази “нечувана” госпожа Реклама.

# 456
То и премиерата на Госпожа Реклама я качи с 30 минутно закъснение, а беше сложила таймер и цял ден ни надуваше главата да стоим точно в еди колко си часа. Много ми е несериозна като инфлуенсър и скучна като цяло, не, че Наска е голямата интересност.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 10:31 от dani-ela-80

# 457
Лелее, да намерите кусур на едни красиви дълги крака...
Признавам ви

# 458
Освен в косата, която е много хубава и жива в друго не виждам какво превъзхожда друго Насето Емилия.
Ся като характер е друго. Емата ми се струва малко дърво. Наска май носи на майтап.
И аз досега я харесвах на външен вид Емилия, обаче в Епизод 4 толкова развлечена се появи, с тази пола, която не е за нейната фигура и скъсява краката, показва едрите й колене, впит потник на големи гърди без сутиен....можеше да се барне малко повече за снимките.

# 459
Лелее, да намерите кусур на едни красиви дълги крака...
Признавам ви
Абсолютно. Очаквам скоро и нещо за косата да кажат, която в разкошна.

# 460
Не бяхме ли всички на мнение, че ако има нещо хубаво в Атанаска към днешна дата, това определено са косата и краката?! Joy

Какво повече да коментираме едни крака и коса. Чудесни са, но други неща липсват. И то стабилен дефицит има.

# 461
# 462
  • sofia
Здравейте
С превъртане изгледах епизодите
Уникална ,неповторима селяния 🤮🤮
Сестрата ми хареса молко и до там

# 463
За какво става въпрос, не всички имаме ИГ

# 464
  • София
Георги в дует с Бони /едва я познах/, обикновена алкохолна надпявка.

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 11:41 от Ms.Gorgeous

Общи условия

Активация на акаунт