Бачорски и златната ябълка - Тема 4

• 39 583
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
В дните преди да излезе епизода, температурите бяха пролетни, от 15 до 20 градуса. Сцените в началото на епизода са в разгара на лятото, тези с обясненията очевидно са заснети доста по-късно. Снимането на двайсетина минути материал и монтирането им не е кой знае какво усилие. Работа за един следобед.

Да не съм голословна - ето два скрийншота. Даже като преминава трамвая се вижда, че повечето пътници вътре са с якета.

# 586
Еее, такива свежи зелени листа нека всеки ноември да има! Heart Вечно искам да е лято.

Иначе не е много работа, за който не я е вършил.

# 587
Еее, такива свежи зелени листа нека всеки ноември да има! Heart Вечно искам да е лято.

Иначе не е много работа, за който не я е вършил.

Завършила съм и професионално се занимавам с това, а вие май е по-добре да си сложите очила.

Хайде още малко скрийншоти. Кадър от епизода с листата във фонтана на "Славейков".

Тук много добре се виждат, че листата по дърветата са наполовина изсъхнали. Но кой знае, може би есента се е преместила през юли и само ние конспираторите не сме разбрали.

# 588
Даниел не спомена ли в едно стори, че нататък епизодите ще ги разредят през седмица? Явно утре няма да има щом не промотират. Иначе за дозаснемането на оправданията им е очевидно, че не е лятото. Атанаска беше с яке и духаше доста силно както беше преди да заминат за Австрия. Може и в един ден да е снимано.

# 589
Ама моля ви се кого убеждаваме, само децата не разбраха, че има добавени кадри към епизодите и реално това обезмисля цялата заявка за автентичност и тн.

# 590
Епизод 2 съдейки по дрехите, прическата на Атанаска e заснет към края на юли. Аз доста добре си спомням какво беше времето през август, определено не беше за дрехите и най-вече обувките с които е Атанаска в епизод 3. Но който на каквото иска да вярва!
Скрит текст:

# 591
И Наска е със същия маникюр, не че не може да си е направила точно същия, но мал шанс.
Ясно си личи, че е дозаснемано. Не знам защо едно просто риалити в ютуб се изкарва като сложна филмова продукция. Режеш епизода, слагаш интервюто на Наска, миксираш с това на Даниел и довършваш с дивана. Другите кадри предвидени за този епизод се слагат за следващия. Не знам колко пък да е сложно това. Павел и Ицака по-бързо се справят с монтирането от тях, къде имаха да преглеждат сумати камери снимащи 24/7. Тук ги снимат две камери седнали на маса и две камери като качват диван. Много сложно за преглеждане и обработка.

# 592
Тук говорим за 2-3 сцени, които са заснети, изрязани и монтирани с останалото, което е било предвидено да присъства в епизода. Все пак това са някакви интервюта на статичен фон през повечето време и няма какво толкова да им се оправя.
Относно корекции и т.н., тук описанието кърти. 🤣

# 593
С инфлуерсърските среди изобщо не съм запозната, така е. Не съм погледнла екипа на риалитито също. Не съм им отделяла много внимание, признавам си.
Но това не е клипче или риилче в инстаграм, а предаване от час и 20 мин, ако не се лъжа. Да добавиш 20 или 30 мин, бая говориха тези двамата пфф, си е голяма промяна в сценария, звука трябва да се оправя, цветови корекции, ала бала още сто неща. Едва ли същите хора, които са снимали ще са свободни точно да дойдат, специално за тебе, само като им свирнеш, а никой няма да си сложи името на чужди кадри. Да кажем, че постпродукцията все още са ангажирани с това, ама другите си имат и други клиенти, проекти. Трудно е за изпълнение в една седмица.

Аз иначе никой не убеждам, не ми е това целта. Говорим си тука просто.

# 594
Аз не виждам велико кинематографско изкуство в тая продукция, че да отнема толкова дълго време. Нито се движат по сценарий, нито търсят перфектния дубъл. Снимат си суров материал по зададени теми и каквото стане накрая.

# 595
Нека не забравяме, че след първите два епизода и от масово оплакване от зрителите, че звука за фон е доста силен и не се чуват разговорите на участниците, Бачорски лично обяви, че започват да редактират видеата и да оправят звука. Та изобщо не е невъзможно. Трудно ДА, но невъзможно НЕ, още повече, че на тях това реалити им е много важно очевидно, надали ще оставят нещата така да завършат (да паднат в очите на феновете си).

# 596
Разбира се, с допълнително заплащане на секундата могат да си осигурят някои корекции по епизодите. На мен ми е любопитно какво са махнали от 4-ти епизод, за да вмъкнат всички обяснения. И дали изобщо ще излъчат отрязаното.

# 597
Отрязаното може и да не е толкова важно или да го вмъкнат в друг епизод. Като гледам не гонят някаква последователност, т.е. всички кадри са сами за себе си. Случката с подлятата кофа вода, качването на дивана, обсъждането и оглеждането на имота за новия им офис - всичко тези отделни случки могат да бъдат във всеки един епизод и няма значение кога са монтирани.
И пак казваме, говорим за вмъкване на отделните интервюта на Наска и Даниел. Всички други кадри са си снимани лятото.
Не знам защо толкова много ни убеждават, че е супер сложно като то от самолет се вижда, че е дозаснемано.
И чудя се коя нормална жена носи боти посред лято. Мъжете ясно, че все им е топло. Моя носи тениски и на -20.

# 598
Не са махали 4-ти епизод, а направиха нов, който получи този номер.
Трябваше спешно да се кърпи имидж, но да не изглежда така.
Пришиха сцените с дивана, че иначе целият епизод се въртеше около едно една поанта.
Да се надяваме в следващият да участват другите Бачорски и да завъртят и други теми.

# 599
Те, ако са навън през есента, направо няма нужда да се покриват. Grinning

Другия път като ми трябва спешно презаснемане, монтаж и обработка, ще потърся вас да ми съдействате, че такива кратки срокове в индустрията не познавам аз. И безработни в средите да чакат някой да им свикне, та веднага да скочат. Пък после и името си да сложат на това.

Ама да, все в някоя вселена е възможно.
Обади се, няма проблеми. В този бизнес съм и мога веднага да препоръчам далеч по-качествени екипи, които ще завършат епизодите много по-бързо. Дори е малко несериозно 3 месеца по-късно да финализират 8 епизод.

Няма смисъл според мен да спорим за нещо, което е повече от очевидно. Балите едно на ръка, но в градските кадри с Даниел минувачите са с есенни и дебели дрехи. Аз август толкова студени дни, че да се обличат така хората в София не помня.

Общи условия

Активация на акаунт