Професионални серии за коса - Тема 162

• 114 281
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 780
  • при любимите ми хора
gale, страхотна коса 😍
Не ти е толкова светла косата, че да променяш брутално протоколите си за коса.
Благодаря Simple Smile Коса има доволно количество, за щастие, но е доста плътна, чуплива и хвърчаща ако не е изправена и сега с тези руси части си мисля, че се стане още по- непокорна и със собствено мнение Simple Smile

# 781
Моята е къдрава, гъста, с тънък косъм / и много по-руса / - много добре се влияе от класическият шампоан и маска на Лалга / за хидратация и възстановяване

# 782
Vanessa, усетих, че на няколко поредни миенета с тязи серия ще ми стане суха косата.
А хидратиращата серия на Morrocan oil нямяля да ми отнеме от обема и да ми напряви косата сплескана, нали? Чела съм, че е балансирана или се лъжа?

# 783
Здравейте, надявам се въпроса да не е глупав, но понеже косата ми е къса и със сигурност знам, че половината количество ще ми стигне - та, мога ли да използвам боя за коса два пъти?

# 784
  • USA
Здравейте, надявам се въпроса да не е глупав, но понеже косата ми е къса и със сигурност знам, че половината количество ще ми стигне - та, мога ли да използвам боя за коса два пъти?

моята е дълга, но си боядисвам само корените и сиизползвам боята на 2 пъти, проблем нямам досега.

# 785
Дами помагайте, след шампоан на Лалга за стимулиране на растежа, каква маска или балсам след това се използва... финиш за тънка коса става въпрос?

# 786
  • Варна
Здравейте, дами! Четох,четох и доста се обърках..
Имам сърбящ,лющещ се скалп... сякаш е много сух, ноо след един ден корените са мазни,краищата вяли и хвърчащи.
Косата ми беше много изрусена,сега е 7.11, до раменете, тънък косъм,който лесно се сплесква.

Моля за съвет какъв шампоан/терапия да си взема - хем да е добре скалпа,хем да са ок и дължините.

В кошницата съм заредила:
Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp  и Medicuaticals Solv x Oily Scalp - някакви отзиви,или други препоръки?
Зелената маска на Calinachy
ДПШ Joico K Pak

Имам балсам и маска за запазване на цвета на Montibello.
Слагам крема на Олиосета и олиото на Лалга в момента .

Не ползвам преса, само сешоар.

Моля ви,дайте ми съвети, искам да порасне тая коса, а тя явно и отдолу се къса понеже нищо не се случва с дължината..

За скалпа бързо и радикално решение 107 oneoseven. https://bestcare.bg/product/oneoseven-haircare-set/
 Зелената Калиначи е много хубав продукт,но си има специфики на ползване.
В момента 107 са намалени с 30% с код LOVE .  Много доволни има от тях. Терапията се нанася и на скалпа и на дължините. Кондиционират чудесно нищо,че са без силикони. След тях косата е лека и въздушна,и по-дълго чиста.
 За финш смесвай крема на олиесета с няколко капки олио и наблягай на краищата,за да будат предпазени.

# 787
Искам да взема от шампоаните и балсамите  на Trimay, но тъй като са ми абсолютно непознати като марка и действие, бихте ли ме насочили кой би бил подходящ за коса , обичаща протеинови продукти, изрусена, тънък косъм.

# 788
  • Варна
Океан са балансирани,Оазис са по-протеинови. Като цяла са доволно комфортни продукти,но имайте предвид,че са безсилконова грижа и за блондирана коса хубавите финиши са задължителни.

# 789
  • Някъде по Дунава
Този шампоан на Олиосета хидратиращ или протеинов е?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … el-marocco-250-ml

# 790
Скрит текст:
Океан са балансирани,Оазис са по-протеинови. Като цяла са доволно комфортни продукти,но имайте предвид,че са безсилконова грижа и за блондирана коса хубавите финиши са задължителни.
Скрит текст:
Благодаря 🌺

# 791
Този шампоан на Олиосета хидратиращ или протеинов е?
https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-del-mar … el-marocco-250-ml
Аз този го изхвърлих в кофата заедно с маската от същата серия.
Косата ми е нормална, толкова никаква коса не съм имала с нито един Елсев или Балея.

# 792
Marigold, хидратиращата серия аз я харесвам,не се държи като такава. За шампоана имам резерви,не защото му има нещо,просто не съм сигурна че ще действа на другите коси така,както на мен. За твоя сигурност,върти го с някой друг шампоан.

За съжаление,от Олиесета нищо не харесах,продуктите така си стоят.

# 793
Vanessa, благодаря, значи сигурно ще ми хареса серията.

# 794
.

Последна редакция: пн, 12 фев 2024, 12:11 от andriannaa

Общи условия

Активация на акаунт