💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 162
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 775
Ааааа за Дунчо не така. Виж какъв убавец е.
Писах за Вили че ще трябва да и дадат решение от ТЕЛК на изпроводяк от игрите. А и пенсия.
НО е факт че вече и е време да си ходи

# 2 776
  • Другата България
Тя е ясно защо стои, поне това можем /аз/ да ѝ признаем - силата на майчината обич.
Контузена, едва крета, но стои там в името на това детето да спечели.
Да, ама няма как да стане, и цената ще е продължаваща и в момента физиотерапия, нали така беше писала Денислава?

# 2 777
Аз се надявам Момчил да стигне финал и там да бъде брутално прецакан от продукцията, а победата да си оспорват Мартин и Дунев.

# 2 778
  • Другата България
Моите мнения не бяха про единия, а бяха про и двамата и ми се триеха, но да, няма да влизам в спорове. Както казах и предния път, всеки може да види назад кои мнения остават Simple Smile
Сега като каза, и мои мнения от снощи ги няма, позагледах се.
Здраве да е, явно съм прегрешила с нещо. Blush

# 2 779
  • Sofia
Аз харесвам няколко от участниците, по различни причини, ама ей на, само Момчил съм го сънувала вече два пъти. Съвсем съм изчаткала, знам... такова нещо не е било никога Smile
Няма да пиша детайли, че ще са за прословутата метла, а и леко ми е неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye

Animal LionHeart

# 2 780
Ай сакън! Joy
Че аз почти съм за Мартин, поне като съм подкарала с “М“ - което е и моята буквичка, да карам наред - Момчи, Мишо, Мартин.....
Забрави Мастагарков...

# 2 781
  • София
Ааааа за Дунчо не така. Виж какъв убавец е.
Писах за Вили че ще трябва да и дадат решение от ТЕЛК на изпроводяк от игрите. А и пенсия.
НО е факт че вече и е време да си ходи

Ааа, да си имаме уважението - пенсия трябва да се даде най-вече на заслужилата и прославила България шампионка, никому неизвестната добра душа - Оряшкова Joy
Която в кратките моменти, когато съм изтърпявала да я слушам след излизането й, нито е добра, нито е душа, ама карай.
И май ще видим добротата й още тази вечер в обръщението към племето Scream

# 2 782
  • Другата България
Ай сакън! Joy
Че аз почти съм за Мартин, поне като съм подкарала с “М“ - което е и моята буквичка, да карам наред - Момчи, Мишо, Мартин.....
Забрави Мастагарков...
Не, не съм. Умишлено е.
Него не го харесвам, никога не съм.
Но пък физически е много добре, страхотно се представя, на бялото черно не мога да кажа.

# 2 783
  • София
Аз харесвам няколко от участниците, по различни причини, ама ей на, само Момчил съм го сънувала вече два пъти. Съвсем съм изчаткала, знам... такова нещо не е било никога Smile
Няма да пиша детайли, че ще са за прословутата метла, а и леко ми е неудобно Stuck Out Tongue Winking Eye

Animal LionHeart

Абе напиши си, какво толкова. То сериала и без това не бива.

Някоя да е сънувала Ръльо?

# 2 784
Пък аз изгледах пак видео визитката на Момчил и не преосмислих фаворита си. Не знам как ми се получи още на много ранен етап в играта да избера за кого да съм и да не си променя мнението седмици наред. Не толкова продукцията, колкото пишещите в темата ми помогнахте да си остана с първия избор.

# 2 785
  • Другата България
Мен ме е много срам, никого не съм сънувала, стара съм, Мишо ми е дете, ама пък като изваян този младеж, очите ми все в него.....от ден едно ми е слабост. Heart
Рълев като телосложение не ми допада. Момчил също - нисък е за мен, иначе е добре сложен.
Ако трябва да съм откровена, след Мишо Мастагар е топ като тяло.

# 2 786
  • Sofia
Да, ръстът на Момчил ми е единственият –
Обаче като се беше изопнал оня ден на рамката... Ммм чудесен. Баш таман ми е.

Мишо също, но ми е малко повече релефен, отколкото харесвам. Съвсем леко де Smile Но не е висок и той.
* Мастагарков е номер 1 по тело, ако се абстрахираме от всичко останало. Но само телото на мен поне не ми вдига полата.

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:03 от Сиена М.

# 2 787
Мастагарков е с най-атлетична и пропорционална фигура от мъжете, но е мрънкало. У Мишо пък има нещо, което категорично ме спира да използвам "най" за телосложение му; даденост е, не може да го промени.

# 2 788
  • София
Без да съм сънувала, уви, имам чувството, че от наличните, лъвчето най-много би се раздал. Ако ме разбирате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 789
А пък аз сънувах Мартин – опитвах се да разгадая пъклените му планове. Нищо еротично (то няма и как).

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 01:40 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт