💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 11 (13.11 - 20.11)

• 172 472
  • 3 673
  •   1
Отговори
# 2 895
Мартин е прав, но Димо- било твърде елементарно,за да се даде наказание. Ай сиктир

# 2 896
Момчил май има проблем с дефинициите за честно/нечестно. Grinning

# 2 897
Защо Виолета още е в състезанието? Тя е контузена от 3 седмици, а беше казала, че куците коне нямат място тук. Да си спази на думата. Знае да напада Мартин че е лицемер и какво ли още не, ама не вижда тя какви ги върши. Няколко битки прецака на гладиаторите.

# 2 898
  • Другата България
Кво стана с тая клетка, как пък така изведнъж Димо рЕзко се загледа кой какво спазва и какво НЕ?
Аз не разбрах какво стана, ама не пропуснаха момента, еййй, голЕми са продуцентИти, голЕми.....
И Мартин отново “захапа“, като питбул.....Joy

# 2 899
Ако ѝ е зле тазобедрената става, едва ли не знае, че поема риск да се осакати за цял живот. Щом не си е тръгнала сама по медицински причини, значе не е чааак толкова зле.

# 2 900
Е малко беше поизлязъл. Само главата му беше вътре

# 2 901
  • Брюксел / София
Ами, разбирам, че Виолета е контузена, но в момента прецаква тези млади момчета, които чакат леля си! Не е честно спрямо другите участници!
Няма как близо 50годишна жена да играе наравно с 20-30 годишни млади хора! И не ми давайте за пример Дунев - все пак той е бивш професионален спортист!

# 2 902
  • Буркина Фасо
Знам, че няма да ме разберете, но Вили ме разрева. Това е истинска игра на волята. Тази жена е абсолютен боец. Какво не прави една майка. Поклон, Вили!
а какво не прави бащата ???
мандрила май няма една успешно мината позиция до сега. Дунев няма една пропусната.

Ами, разбирам, че Виолета е контузена, но в момента прецаква тези млади момчета, които чакат леля си! Не е честно спрямо другите участници!
Няма как близо 50годишна жена да играе наравно с 20-30 годишни млади хора! И не ми давайте за пример Дунев - все пак той е бивш професионален спортист!
извода какъв е ? - че ондавна мандрила трябваше да отпадне за да не се контузва и да не пречи на младите.

# 2 903
A Виолета не видя ли как мина дъщеря й и на кои гъбки стъпи?! Тя упорито стъпва на други и съответно, пада ли пада.
За мен тая жена умишлено саботира.

# 2 904
  • София
Дигайти..три-четери..Laughing

Виолетка не симулира и не саботира, просто е много амортизиране вече..Тя куца докато тича.. Стигна криво-ляво дотук, но няма да е нормално, ако продължи. Хем ще я боли още повече, хем ще спъва племето. Силен играч е, но това й е предела..

# 2 905
  • София
Вики няма ли право да държи в средата, където се развива ?

И не издребнявам, ама Вили излезе от куба, точно колкото Момчи!!!

# 2 906
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пак "Три-че-тЕ-ри!" Joy
Абсолютно несериозна игра на Виолета. Сто пъти се опита да мине по най-неоптималния и невъзможен път на гъбките, а на хималайската стълба изобщо не се засилваше, как да стане лесно?
Имам чувството, че иска дъщеричката да се захранва на "Колизеума", не мога да приема сравнително интелигентна /или хайде ако не интелигентна, поне хитра/ възрастна жена да не се сеща как да мине някакво елементарно препятствие. Най-малкото всички сини минаха пред нея на гъбките, видя отлично къде стъпваха, но не си промени траекторията. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 20 ное 2023, 21:27 от Reinа

# 2 907
  • Другата България
Е малко беше поизлязъл. Само главата му беше вътре
Ама казаха ли, че това е ЗАБРАНЕНО?
Признавам си, повече слушам, не гледам, ама това не съм го чула.
Сега се загледах, тия баламурници вместо да отвиват, завиват....Joy

А, ето пак загледах, ами тя и Виолета беше навън!!!

# 2 908
И Виолета излезе от клетката, колкото Момчил, ама нямаше забележка и захлаха от санкция.

# 2 909
  • Някъде там...
Виолета на същата позиция като Момчил в клетката, също се оказа извън клетката!!!

Общи условия

Активация на акаунт