Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 31 760
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Хайде момичета, от утре в режим, не се понасям, за това и дрехи не си купувам Grinning но не, че се харесвам в нещо изобщо, в къщи заобикалям огледалата. Няма да е лесно защото не съм първа младост, а и месо е ям, но ми е в приоритетите Heart

# 526
  • До хладилника, който обичам
Много кратка ваканция, да, и на мен къса ми дойде. В края на януари и средата на февруари съм си пуснала отпуска, но е за гости и на децата халф търм, а имам нужда от почивка без деца и хора, време за себе си.

Продължавам със спорта аз, даже успях да ида два пъти миналата седмица между празниците, макар че хич не ми се искаше. То си е тегава работа за хора като мен, на които не им идва отвътре тая радост от спорта, както е например мъжа ми, и не ми вярва, че може да не ми носи ентусиазъм идеята.

# 527
Бу, в къщи е подобна ситуация, всеки ден се тренира нещо, фитнес, йога, плуване:grinning:
Аз купих 2 програми на Меридит Ширк, от утре започвам отново, надявам се Grinning

# 528
Честита Нова година, момичета! Да е мирна и благодатна, а ние и близките ни да сме здрави!

# 529
Мети, аз на живо съм те виждала, вярно преди време, ама все пак.. Ти ако имаш проблеми с кг, то аз съм слон.
Аз също чукнах 80 кг, тъкмо бях свалила до 78 и с това стоене без работа, вкъщи и празници е ей ги на. Бях се стегнала началото на декември и ходех на класове всеки ден, когато бях свободна. Имах и седмици да ходя всеки ден. Сега ас работата няма как и ще ходя два пъти в седмицата, единият клас е със скачане на малки трамплини. В стядите съм вкъщи и имам опция след трамплините да ходя на пилатес, но пък няма фа ми остава грам време и да пооправя вкъщи. Моите като съм на работа и си разхвърлят добре 😂

# 530
Честита нова година! На всеки да му се сбъднат желанията! Simple Smile)

Ако някой има желание да стегне тяло, да отслабне или да е в кондиция силно препоръчвам да се запише на фитнес с опции за групови класове - много помагат и мотивират. Аз с години тренирах вкъщи и с онлайн инструктури (платени) - по-добре отколкото хич, но хем често бях контузена, хем не съм извайвала тяло така както искам Simple Smile)) От скоро тичам - имам чувството, че всички в Лондон тичат и аз да не остана последна - не съм от най-бързите бегачи но много ми харесва! Simple Smile) Тичам бавно и за удоволствие! Много ми харесват и parkruns - абсолютно безплатни всяка събота от 9 сутринта - може да потърсите около вас - много са мотивиращи - гледам понякога цели семейства тичат (баби, дядовци, внуци, кучета) - прелест Heart Eyes
Flowers Hibiscus

# 531
Много искам да заведа децата на park run, ма така ми се услажда кафето в неделя сутрин на дивана, че всяка седмица го пропускам. Уикенда мъжът прави закуската - винаги една и съща и докато мине ритуала, то станало 11🙈

Аз мразя да тичам. А вече и не мога. Някога треньорите ми се смееха, че предпочитах да скачам на въже за загрявката. Но пък синът обича и ходи в понеделник на лека атлетика.

# 532
Аз не съм фен на груповите занимания, за някого са супер мотивиращи и групата увлича, при мен ефекта е обратен за жалост. Не само със спорт, с всички групови дейности съм така, дърво, пън при това от големите съм аз Grinning

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 23:05 от D.D

# 533
  • Bristol
Ronka, качих доста от тогава. Трябваше гардероба да подменя 😔 Някаква лакомия ме гони последните години и като видя храна, докато не я изям, не мирясвам 🤪

Тук не спира да вали! Един от тунелите по трасето на влака, който ползвам, е наводнен и от няколко дни минават по заобиколен маршрут, който е значително по-дълъг. Май няма да ходя до офиса тази седмица.

# 534
Ronka, качих доста от тогава. Трябваше гардероба да подменя 😔 Някаква лакомия ме гони последните години и като видя храна, докато не я изям, не мирясвам 🤪

Тук не спира да вали! Един от тунелите по трасето на влака, който ползвам, е наводнен и от няколко дни минават по заобиколен маршрут, който е значително по-дълъг. Май няма да ходя до офиса тази седмица.

И при нас се излива. Две бури за три дни имахме, не е имало ден без наводнени улици и бурен вятър, сега пак дивее навън.

# 535
  • Истински се вижда само със сърцето.
И тук не е спряло и всички маршрути по които се прибирам са наводнени, след малко тръгвам от работа дано се прибера безпрепятствено.

# 536
При нас е топли и приятно. Ходихме в открития исторически музей. Има отворени нови къщи - миньорски домове и да ги видим.

Престрояват всичко тухла по тухла, детайл по детайл както са били. Надяваме се скоро и киното да е готово.

DD, ако съм част от отбор съм ОК, но както ти казваш, другите групови повече ме напрягат отколкото да ме мотивират.
А сега като имам и специфични проблеми, предпочитам да си следвам спокойно индивидуален план според моментните ми възможности и настроение.

# 537
Здравейте на всички, за много години:) на мен пък ми откриха начална дискова херния и шипове, пак малки, но си се видяха на скенера, ние още сме в бг и реших да си мина на някои прегледи и ето какво си излезе а съм само на 33г. и 50кг. но това си е явно нормално предвид, че не спортувам и не съм много на ти със спорта Grinning така че и аз се включвам към всички с трудности да започнат по-активен начин на живот:)

# 538
Здравейте момичета, някой организирал ли е скоро детско парти? Тръгнах да резервирам центъра с трамплини, къд празнвахме последните 2 години и получих шоков удар от новите цени, то и преди беше скъпо, но сега са попрекалили Anguished

# 539
  • Истински се вижда само със сърцето.
На мен ми предстои март месец да организирам, обещали сме слийповер, но и още нещо трябва са измисля...

Общи условия

Активация на акаунт