Великобритания - тема 96 ПредКоледна, Коледна и....След Коледна

• 31 718
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, хубав понеделник Heart
Тук вали сняг, надявам се да понатрупа, че ми липсва много Heart

# 601
Сняг 😳 Хайде да не идва насам и да не натрупва, че като ги знам как за 3см всичко спират и блокират..искам училището да е отворено. Simple Smile
Досега се разправях с Върджин медия, от февруари искаха да вдигат сметката на £51, това само за нет. Сега я свали на £34, обаче април идва ново повишение и вероятно пак ще звъня да намалям..много са нагли.

# 602
Веджи, дано при теб да не идва, но аз искам поне в един бой със снежни топки да участвам тази година Grinning
Върджин са "уникални", бяха направили сметката 70£, мъжът ми се занимава с тези сладури, той е титуляр Grinning

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 16:14 от D.D

# 603
  • До хладилника, който обичам
Аз отметнах снега и боя със снежни топки преди месец, прогнозата е да не дойде тук и дано е така. Децата се радват, ама настава пълен хаос в движението, никой вече не помни как се кара на сняг и лед, като не им е валял редовен сняг от десетилетия.

# 604
Чакаме го и ние снега другата седмица по прогноза. За сега е само кучи стуууд🙈ФБ напомня, че преди 3 години сме имали сняг на тая дата.
Лед да няма. Снегът не ми пречи.

Мери, все повече хора предпочитат да си плащат глобите и да избегнат цените и навалиците през ваканциите.

# 605
  • Манчестър
Сняг 😳 Хайде да не идва насам и да не натрупва, че като ги знам как за 3см всичко спират и блокират..искам училището да е отворено. Simple Smile
Досега се разправях с Върджин медия, от февруари искаха да вдигат сметката на £51, това само за нет. Сега я свали на £34, обаче април идва ново повишение и вероятно пак ще звъня да намалям..много са нагли.

И аз трябва да комуникирам с тях. С какъв телефонен номер се свързваш?

# 606
0345 454 1111, за сефте попаднах на не-индийка и беше доста отзивчива жената. 🙂

# 607
Момичета, да напомня, че Ryanair пуснаха полети Манчестър - Пловдив. Може на някои от вас да е удобно за пътуване.

# 608
  • Манчестър
Момичета, да напомня, че Ryanair пуснаха полети Манчестър - Пловдив. Може на някои от вас да е удобно за пътуване.

Те са само за зимния сезон.

Не знам кога е ваканцията за Февруари , но аз току що си купих билет £61 без багаж - 17-26 Февруари.

# 609
Аве, ваканцията е 12-16 Grinning

# 610
Седмиците на октомврийският и февруарският халф търм варират в различните графства. Дори имам спомени тук в темата да сте писали за октомврийски халф търм от 2 седмици.
При нас февруарският ХТ тази година е 19 - 23/02.

Момичета, в какъв вид носите стари лекарства в аптеките за унищожаване? Със или без картонената опаковка? Приемат ли български, на които все пак обаче има изписана активната съставка на латиница?

# 611
  • До хладилника, който обичам
И нашата ваканция февруари е 12-16, билетите Манчестър-Пловдив излизат около 200, от любопитство погледнах. Иначе си мечтая за линия Ийст Мидландс - Пловдив Grinning

# 612
  • Истински се вижда само със сърцето.
И при нас е както при Блу 19-23 Февруари.
От къде идва разликата във датите в различните части на страната?

# 613
Сега погледнах, нашата в 12-16, което е много странно, защото винаги е седмицата след това..хм, ще трябва да купувам желирани бонбони явно Simple Smile)

# 614
  • Истински се вижда само със сърцето.
Опс объркала съм се и нашата от 12 до 16 ти , 19ти било инсет дей.

Общи условия

Активация на акаунт