Пазаруване от HМ, тема 65

• 51 710
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Имам ленени, и други от преди година. Калъфки. Ок са.
Не знам за кои модели питаш обаче..

# 616
  • Пловдив
Здравейте, за първи път върнах преди седмица пакет - някъде отразяват ли връщането, пращат ли мейл или в профила и кога?

# 617
Аз в банкирането си следя, и като преведат, задрасквам в тефтера. Пища си и следя откъде чаком пари..
Иначе днес получих мейл за върнати пари, които бяха в сметката ми преди десет дена /за долнището цвят слива/.

# 618
Здравейте, за първи път върнах преди седмица пакет - някъде отразяват ли връщането, пращат ли мейл или в профила и кога?

Първо гледам профила, там излиза когато е получена върнатата поръчка. После ми идват парите и накрая мейла. Пари имам в понеделник, мейл - днес. А в профила още в петък.

# 619
  • Пловдив
Благодаря ви много, а горе-долу колко време отнема - аз съм върнала на 13.01 в офис на Еконт.

# 620
Десетина дни. Грубо.

П.П.
Върната на 04.01. Получени пари на 15.01. Но щяха да са още на 13, ако не беше събота. На 12 беше отразено в профила. А парите идват на следващия ден. Мейл пристигна на 18.01,  девет дена път с камили Joy

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 20:27 от DeVa®

# 621
Аз следобед получих мейл за пари , които са върнати преди 8 дни.😂
Бързи са в това отношение. Имам предвид да връщат сумите, не с мейлите.
Само покрай Черния петък имаше забавяне .

# 622
Може и бъг да има, ама поръчах.
Ще видим дали ще дойде поръчката.
Следя едно яке, в любими седи задраскано.
Случайно цъкнах, то взе че се добави в кошницата.
Отварям пак - гледам всички размери са “сиви”, т.е. няма размер. В количката обаче пише размер М, останаха само няколко модела - с червени букви.
Цъкнах потвърди, прие ми поръчката. Ще видим Joy

# 623
И на мен ми се е случвало същото. Дойде си ми поръчката тогава.
Отварям пак - гледам всички размери са “сиви”, т.е. няма размер. В количката обаче пише размер М, останаха само няколко модела - с червени букви.

# 624
Момичета ,не съм пазарувала досега онлайн от НМ,искам тази пола,но защо не ми дава да я добавя?Какво означават червените точки на номера?

# 625
Изчерпана е. Червените точки означават последни бройки, но понякога реално са изчерпани. То си пише - това изделие в момента не може да бъде добавено.
Ти кой номер искаш?
Проверявай сутрин, рано, има налични бройки.

# 626
  • София
Означава, че има само 1-2бройки, но ако не разрешава да се добави, значи е изчерпана. Аз също дебна размер от една рокля, положението е същото.

# 627
Благодаря Ви,момичета.Искам 42 или 44 номер, но последния е изчерпан.Утре сутрин ще пробвам пак.

# 628
  • Пазарджик
Имате ли проблем  с точките,които дават при оставяне на отзив?От нова година имам над 10 поръчки,за които съм дала отзив,но нямам никакви добавени.

# 629
Снощи прочетох това, влязох и взех кожено яке с пухена яка за 35лв, преди това не ми даваше да взема моя номер. И един суитшърт с Елза поръчах за 20лв, сега ще се боря за клоширан карго панталон за 13лв🤣

Общи условия

Активация на акаунт