Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 232
  • 764
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Снощи ходих до Лидл на пазар и се върнах с тези аромати:

- на 4.12 на обяд си пръснах от DELL- до късно вечерта се усещаше аромата, има си и облак. Имала съм DELL в другото шише. Този, в розовото шише е в пъти по-хубав, траен и силен аромат. Затова го купих. А AGUA MARINA също го усетих доста силен и траен и реших и него да купя. В предишната опаковка е доста по-слаб и не е траен аромата.

- от тези мъничета реших да си купя по още едно шишенце, защото това са ми любими аромати. А Олимпеата е разкошна! Много добра имитация и трайност! Много мой аромат.
Дано занапред да изкарат от тези NG 100мл. бутилчици. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 15:35 от Amiamo

# 196
  • София
Снощи ходих до Лидл на пазар и се върнах с тези аромати:

- на 4.12 на обяд си пръснах от DELL- до късно вечерта се усещаше аромата, има си и облак. Имала съм DELL в другото шише. Този, в розовото шише е в пъти по-хубав, траен и силен аромат. Затова го купих. А AGUA MARINA също го усетих доста силен и траен и реших и него да купя. В предишната опаковка е доста по-слаб и не е траен аромата.

- от тези мъничета реших да си купя по още едно шишенце, защото това са ми любими аромати. А Олимпеата е разкошна! Много добра имитация и трайност! Много мой аромат.
Дано занапред да изкарат от тези NG 100мл. бутилчици. Simple Smile

И каква трайност имат по - конкретно при вас тези от малките шишенца? Шлейф?

# 197
  • София
Пробвах само Dominatio, от малките който е имитация на Олимпеа. Трайността при мен беше 8ч.  Има си и шлеф. За мен е нежен аромат. Тепърва ще пробвам и другите.

# 198
В кварталния ми Лидъл няма тестери на малките парфюмчета. И в другите филиали ли е така или само при нас? Питам, за да знам дали има смисъл да обикалям или да купувам насляпо Grinning

Вчера си пръснах на ръката от имитацията на Amor Amor и много ми хареса, но днес по ръкава на пуловера усещам ужасен остатъчен сапунен аромат. Много силен и неприятен ми се стори и сега се чудя дали да го купувам изобщо...

# 199
  • София
От 15 мл. парфюми в Лидл не се предлагат тестери. На другите има тестери.
Аз просто купих 8-те парфюмчета. Simple Smile После Фрау сподели на кои парфюми са имитации и това ме накара да  купя още 3 парфюмчета, които са имитации на парфюми, които харесвам.
И преди, когато купих всичките от 100 мл. не съм се замислила кой парфюм имитират. После събрах информация за парфюмите.
Аз съм така - купувам от раз.

# 200
Няма тестери на тези малките, поне при нас във Враца. Но бяха ги отворили и пръскали. За сега се въздържах поради огромното количество парфюми в шкафа. Но упорито търся d'elle. При нас го нямаше зареден.

# 201
Здравейте, Еstee Lauder Pleasures има ли добра имитация?

# 202
Бихте ли ми препоръчали добър еквивалент на TOM FORD - Lost Cherry

D&P - трайност над 8 ч на моята кожа. Търся добър аз на Адикт Диор или Мюглер Muse
Откъде купувате ДП?

Аз от Бургас на ул"Александровска" ,но вече имало и на Богориди.Шефката продава там,жената е много в
час с нещата! Ще
зарежда Интенс  кафе Монатал-скоро пак. Иначе ми препоръча Ред табако .Интересен dupe - e.Оригнал не съм позлвала.Доволна съм от техните парфюми!
Някой пита дали нямат намаления,пускат  понякога.Имат някаква лоялна програма,намаля ми 1 лв 😀 на парфюм Wink

Аристея пробвах,не са ми трайни, Заг-също.Парфен май-няма в града,за да тествам.

Не знам,дали всички на  D&P -са трайни,но тези 2-3 ,който пробвах и ползвах определено си струваха(не правя реклама)
Това са : Xerojjoff-More than words -, Скандал,и Чрешката на Том Форд,както и Бакарата /)

# 203
И при нас няма тестери на малките, на днес ще ходя до Лидъл за да взема още 4 или 5 (благодарение на Фрау) и ще търся големия, за който Сисинка писа
Имитацията на Олимпия при мен не е трайна, но пък аромата на boss the scent е брутално як (не знам дали има нещо общо с оригинала 😅)

# 204
Здравейте, някой да има мнение за Ла Капитале на Гиза?

Дали може да опише аромата и как е като трайност?  🥰

Благодаря! 😊

# 205
  • София
Заг са пуснали коледна промоция 10% за поръчки над 80 лв. Joy

# 206
Закупих от Вито Бакарат руж. Нищо общо с предната поръчка- не се усеща НИЩО- все едно малко спирт и вода Sad Май и ЗАГ са ги развалили.

# 207
Някой пробвал ли е лосионите за тяло на Zag?

# 208
  • Сливен
Ако има някой от Сливен да знае,че отварят магазин на ДиП,в началото на главната до Берьозка ,а от колежка разбрах че отварят още една парфюмерия с арабски парфюми срещу магазин Печ.

# 209
  • Стара Загора
Закупих от Вито Бакарат руж. Нищо общо с предната поръчка- не се усеща НИЩО- все едно малко спирт и вода Sad Май и ЗАГ са ги развалили.

И аз два пъти си наливам...единия път течността беше по-тъмна, и ароматът по-интензивен, втория път - слаба работа. Продавачката каза, че зависело доколко е отлежала партидата. Дали е така..или  нещо друго?!?

Общи условия

Активация на акаунт