Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 349
  • 764
  •   1
Отговори
# 420

Вчера тествах в един квартален магазин и ми хареса много. Ароматът се задържа през почти целият ден.
В друго магазинче пробвах Dark Chocolate на някаква марка. Ароматът беше на много вкусен шоколад.
От тези ,които се пият ,но от скъпите.
Струваше около 5 лв. и се задържа на ръката ми до вечерта.
Явно има много интересни и различни фирми за аромати ,които си заслужават да бъдат опитани.

# 421
  • Варна

Вчера тествах в един квартален магазин и ми хареса много. Ароматът се задържа през почти целият ден.
В друго магазинче пробвах Dark Chocolate на някаква марка. Ароматът беше на много вкусен шоколад.
От тези ,които се пият ,но от скъпите.
Струваше около 5 лв. и се задържа на ръката ми до вечерта.
Явно има много интересни и различни фирми за аромати ,които си заслужават да бъдат опитани.
Dark Chocolate мисля, че е от Лъкитата. Преди 2-3 месеца го тествах, много ми допадна, но повечко ми клонеше към дамски.

# 422
D-frag12 ,не погледнах от кои е.
Препоръчай тогава от тях свеж аромат.
Лошото е ,че нямат голямо разнообразие.

# 423
Имам "бойната задача" да обзаведа ММ с Allen. Той харесва версията на Мартинез, но аз към момента имам две опции - Рефан и Заг. Та питам коя от двете да е...
Само Заг имам и много го харесвам като профил и представяне. Много пренебрегван аромат. Но никога не съм го виждал по магазини, за да сравня с оригинал.

Кой номер е на Заг? Не го намирам..

# 424
  • BG-DE

Фрау, днес като бях в Кауфланд видях този ванилов  парфюм на Ла Рив и се сетих за твоята китайка 😀 малко вероятно е да не го знаеш но все пак 😀 мирише точно на сладкиш 😀

# 425
  • Истанбул
Много ме е яд на мене си!Първосигнално и импулсивно поръчах 15 мл.Oud satin mood на Ф.Кюркдж.от моя парфюмерист,който прави аналогови парфюми и се справя повече от великолепно.Пристигат парфюмите ми и от цялата декада този ме удря право в мозъка.Боже,викам си,след всички ах и ох в нета това ми мирише на неизсъхнал моп,който е бил потопен в белина.Никакви ванилии,никакви рози.Само уд.Честно казано разочаровах се ,ама не се огорчих, защото са само 15 мл.Ама Овенът в мен не трае.Поръчах си го и от Сансиро.Потръпвам в очакване ,отварям кутията,пръсвам и ...същата работа. Ейй,не ми увира главата,кога ще моумнея?!?

# 426
  • Варна
Имам "бойната задача" да обзаведа ММ с Allen. Той харесва версията на Мартинез, но аз към момента имам две опции - Рефан и Заг. Та питам коя от двете да е...
Само Заг имам и много го харесвам като профил и представяне. Много пренебрегван аромат. Но никога не съм го виждал по магазини, за да сравня с оригинал.

Кой номер е на Заг? Не го намирам..
255 е номерът, уж по последния каталог на ЗАГ.

# 427
Haksev, посмях се на твой гръб. Да те успокоя, не си единствената луда. Аз разчистих почти всичките си парфюми с цел да спра манията, а сега почнах да връщам всички онея, за които съжалявам. Ей сега си взех Flowerbomb от ДиЕндПи. Колко ще ги нося е друг въпрос, ама да са си при мен.

# 428
  • Sofia
Oud satin го имам от масло разреден и е много нежни рози и лека ванилия. В сравнение с Делината е по-прибран, по-нежен.

# 429
Днес бях в DP взех парфюм дезодорант на Кирке и един Армани My way.
Трайност,супер ,но Кирке не е много моя аромат , въпреки всичко е различен от това което харесвам и ще си го ползвам.

# 430
Здравейте! Идвам да изкажа мнение за Very good girl на Мартинез.
Днес за първи път се напръсках на кожа, не познавам оригинала.
Още сутринта колегата ми, като го помириса, каза Мммм 😍
След това и други колеги много го харесаха, смятам, че е много секси и пристрастяващ, носи настроение, мадамски е, траен, още се усеща в косата ми след 12 часа. С тази роза в пирамидата бях многооо скептично настроена и миналия път,когато консултантът ми го пръсна на блотер, изобщо не обърнах внимание и проспах много добро парфюмче. 😃

# 431
  • Варна
Много ме е яд на мене си!Първосигнално и импулсивно поръчах 15 мл.Oud satin mood на Ф.Кюркдж.от моя парфюмерист,който прави аналогови парфюми и се справя повече от великолепно.Пристигат парфюмите ми и от цялата декада този ме удря право в мозъка.Боже,викам си,след всички ах и ох в нета това ми мирише на неизсъхнал моп,който е бил потопен в белина.Никакви ванилии,никакви рози.Само уд.Честно казано разочаровах се ,ама не се огорчих, защото са само 15 мл.Ама Овенът в мен не трае.Поръчах си го и от Сансиро.Потръпвам в очакване ,отварям кутията,пръсвам и ...същата работа. Ейй,не ми увира главата,кога ще моумнея?!?
"А СИКТИР", в шок съм. А аз днес точно си взех една пратка Дегажета, сред които и Oud Satin Mood - чуден, нежен, свеж, комбинация от много мек оуд, лека роза и ванилова сладост. Страшно красив аромат, обаче с повече дамски уклон. Ще го позавъртим с Любимата и ще преценим в чий шкаф ще отиде......а може и да си го споделяме.
Още 6 парчета пристигнаха, но за тях в следващи дни, нека натрупаме впечатления. 3 са дамски, 3 са мъжки, за всички ще има информация на корем. Всичко засега ухае уникално. Без да съм чел пирамидите, почти на всички налучках доминиращите 2-3 нотки, посочени във Fragrantica. Не че съм някакъв експерт и носът да ми е като на полицейска овчарка, но явно Дегаже са се справили с ароматните профили в голяма степен.

# 432
  • Истанбул
Ще чакам с нетърпение мнението ти за Кръш он ми.Прави ми впечатление, че в Турция  с тая икономическа криза и трицифрената инфлация ,като гъби след дъжд започнаха да никнат фирми за имитационна парфюмерия.И правят парфюми ,които са излезли наскоро на парфюмната сцена.Ама 50 мл.оригинален парфюм ако струва колкото мин.работна заплата ,какво да прави нашего брата,като иска да ухае добре!

# 433
  • Sofia
За мен oud satin е много дамски аромат, някакси на мъж не си го представям, ама знае ли човек, може пък да е добре.
Аз получих от Дивайн City of Stars LV - много приятен, захаросано цитрусов аромат, остава за лятото. Ombre nomade - остава за мен и ММ, ако поиска да го пробва. Nefs by Nishane - заминава обратно. На фона на Ani и Hacivat с нищо не ме впечатли, въпреки суперлативите които изчетох. Dries Van Noten - Frederick Male - очаквах много и от него, но не, нищо особено, заминава и той обратно. Пишеше, че бил красиво гурме - гурмето се усеща като лек полъх.  Днес са пуснали три нови аромата. Май ще грабна нещо, докато още върви намалението.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 20:29 от Monadirs

# 434
  • BG-DE
Кои са новите аромати на Дивайн, че не ги намирам 🤔

Общи условия

Активация на акаунт