Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 542
  • 764
  •   3
Отговори
# 510
Ме знаех,че още го има,което е супер😀.
Zen, Zen Sun ,Zen Secret  Bloom са 3 различни аромата. Имала съм на Сан Сиро Zen, от Гиза имам  Zen Sun и са супер. За мен изобщо нямат общо с Коко,защото аз него не го понасям....

# 511
Да, 545 е. Не съм проверявала в сайта дали се предлага, но купувам Сан Сиро от два магазина в моя район и до преди месец-два го имаше. Надявам се да не го спрат, защото за мен наистина е сполучлив.
Здравейте, А може ли да ви попитам за номер?
Благодаря предварително Simple Smile

К545?

SHISEIDO ZEN е един от любимите ми аромати и аз лично си вземам имитацията на Сан Сиро, смятам, че е сполучлива.

# 512
  • Стара Загора
Навихте ме и за Сан Сиро..още утре ще проверя дали го имат... Simple Smile

# 513
Айдее, и аз ще си вземв Сан Сиро,много благодаря за препоръката❤
А на Гиза аромата какъв е- сладък,цветен?
Хубав ли е , защото Милка има топ попадения,но има и някои доста кофти попадения, за съжаление .. Диор Адикт е от тях, при нея е Пристрастие-не се понася като аромат, не може да се носи дори по мое мнение.

# 514
  • Пловдив
Здравейте,
ровейки се в старите теми бях видяла, че една дама търси имитация на Louis Vuitton - Attrape Reves. От доста време не е влизала и не е видяла това, което съм й писала, но ще споделя и тук - марката Cote D`Azur Elixir под номер 12 (който си закупих от кварталната аптека, но го има и онлайн в различни разфасовки) имитира точно този аромат. 30 мл са около 11-12 лв, а 110 - 31-32 лв. Не познавам оригинала, така че не мога да направя обективна съпоставка.

# 515
Zara имат ли имитация на La petit robe noir EDP.?

# 516
Zara имат ли имитация на La petit robe noir EDP.?
Не май...Но Парфен и Дегаже го имат(аз имам Парфени е мн траен). Зен Сън на Гиза е зелен и цитрус,много е добър,но нищо сладко няма
 Аз пък искам Clinique happy - някой да го е имал и от коя от фирмите?

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 10:07 от the_demon

# 517
  • София
Аз се въртях, въртях в един магазин и накрая пак си взех Аристея. Скандал.
Имаше и някакви други имитационни, но нещо не ми вдъхнаха доверие.
Имаше и хубави арабски имитации, но пък не ми се даваха 50 лв. 😁

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 09:48 от Rockstar

# 518
По повод Cote D`Azur, гледах ги и аз преди няколко дни в ДМ, марката ми е непозната. В този, който ходя, имаше само три номера, единият беше точно номер 12. За съжаление не познавам оригинала и не мога да направя сравнение. Много ми харесаха шишенцата на малките разфасовки.

# 519
  • София
Аз пък искам Clinique happy - някой да го е имал и от коя от фирмите?
[/quote]

Вземи си го в оригинал, по 35 - 45 лв. са 30, 50мл. Аз се нагушках с 6 любими оригинали за без пари..., но трябва много ровене по сайтовете, докато намериш нормална цена Grinning Хепито в Парфимо е на добри цени.

# 520
  • BG-DE
Моят Devotion от Дивайн дойде преди час 😊 Първите впечатления са, че като близост е супер но вероятно наистина трайността му няма да е много добра,  защото пръснах на ръката си веднага след като го отворих и сега вече интензитета рязко спадна но като цяло съм доволна, сега по-спокойно ще чакам добра оферта за оригинала 😊

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 12:41 от Menerva

# 521
Клиник Хепи го имат Рефан.

# 522
  • Варна
В Стара Загора на ул. Генерал Иван Пашинов(малкия Железник), в една зарзавтчийница "РАЯ" до супермаркет Оазис има стелаж на Камея.......не го казвам, за да го посетите. А защото в зарзаватчийница има парфюмен стелаж Grinning

# 523
  • Deutschland
От българския магазин преди малко :
/не е имитация, но обичам роза и затова го купих/

# 524
Здравейте, приятели, може ли да помоля някой още веднъж да напише тези мини парфюми от Лидл на кого са аналог? Не мога да намеря в темата къде ги обсъждахме. Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт