Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 286
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
  • На брега на реката
Честито Рождество Христово!

Нека домовете и сърцата ви, са пълни със здраве,  любов и топлина.
Светли и уютни празници, момичета!

# 601
Весела Коледа! Бъдете здрави, усмихнати, щастливи, обичайте и бъдете обичани!♥️🎄🎁 Ние пием кафе, вземаме щерката и потегляме за Варна.😉

# 602
  • София
Честита Коледа.
Здраве и спокойствие 🙏

# 603
  • Бургас
Добро утро!

Честита Коледа, момичета прекрасни! Пожелавам много здраве, любов и спокойствие на вас и близките ви!

Бухтичка е във вихъра си Heart

Оказа се, че и двете с Вики не сме си изключили алармите. Аз поне се завъртях на другата страна и дремнах още час, а тя от 6:30 обикаляла като котарак около елхата. Легото вече е почти сглобено, аромат на Ариана Гранде се носи из къщи, остана само да си кажем наздраве с коняка Joy

Лин, честит рожден ден! Здрава, щастлива и обичана бъди! Все така да ни радваш с готиното си чувство за хумор!

# 604
Честита Коледа!
Здраве да има за всички!
Хубава Бухтичка😘

# 605
  • югозапад, под "Марков камък"
Честито Рождество Христово!
Здраве и топлина в семействата ви!
Лин, честит рожден ден, жива и здрава да си и все така духовита 🎁🌺🍀

# 606
  • Бургас
Честита да си,Лин!❤️ Все така щура и весела да си!🍀

# 607
Честита Коледа 🎄

Щастлива Бухтичка, браво 😍

Ние, като се поразмърдаме, ще направим една разходка до Плевен. Не ме свърта вкъщи, пък и само ям 😁 Тъкмо ще видим и нашите.

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 10:26 от rummi_pl

# 608
Честито Рождество Христово. 
Здраве, щастие и благоденствие в семействата ви.

# 609
Честит рожден ден, Лина! Бъди здрава и чувството за хумор никога да не те напуска! Весел празник!

# 610
  • Germany
Честита Коледа! Здрава и щастие да има в домовете ви!
Честит рожден ден, Лина! Здраве и късмет да имаш!
Куче разходено, кафе изпито и лежерно си чета из форума. Всички спят след като снощи обикаляха напред-назад до 2.00 и ги увиках, че ме събудиха. Една бисквитена торта ще спретна за днес, че съм обещала и 1-2 салати и това ще е. Наш приятел ще готви свинско на бавен огън и ще го донесе довечера, та основното няма да го мисля. Може и едни картофки да им направя, а може и да го делегирам на големият.
Весело да ви е!

# 611
  • София
Честита Коледа! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
Линче, честит рожден ден! Да си здрава, усмихната, глезена и ценена! Много щастие и късмет ти желая!

# 612
  • Canada
Честито Рождество Христово, момичета! Здраве, любов и благоденствие да имате, вие и любимите ви хора! Heart

ММ ме изненада с телефон, очаквано ми скъса нервите докато го напудря. Ма вече почти всичко е прехвърлено. Bowtie

Питката ми стана мн екстравагантна снощи, с оризово брашно. Учудващо всички я харесаха.

Честита да си, Лина! Все така ведра и духовита!

# 613
Честита Коледа Christmas Tree!
Здраве, спокойствие и обич на вас и на близките ви.

Честито и на имениците.

Лин, бъди здрава, щастлива, обичана и ценена. И продължавай да ни радваш с прекрасното си чувство за хумор Flowers Rose.

Чудесно е времето навън. Кафето си пихме на слънце на двора. Чакаме децата да дойдат и да си вземат подаръците, които дядо Коледа е оставил под нашата елха. После почивка и релакс пред тв-то.

Хубав ден.

# 614
Лин, за теб ли е била прекрасната торта. Честита да си, здрава и щастлива 🎁🎉🎂

Общи условия

Активация на акаунт