На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 195

https://www.medmedikal.com.tr/mirena-hormonlu-spiral

Ако е това - дават я 1520 ТЛ (към 90 лева). Но това е само пример - на различните места може да е различна цената, а също трябва внимателно да се разгледа видът на продукта и неговите параметри.

Мирената е лекарствен продукт.
Сайтът за проверка на лекарства е https://www.ilacabak.com/.
Цените на лекарствата са еднакви в цяла Турция.
Посочена е цена 1688.73 ₺.
Това е с увеличението от 12.01.2024 г.
Сайтът, който сте дала вероятно я продава нелегално или не е актуализирана новата цена от 12.01.

# 196
  • Б
Здравейте, от магазин Мигрос имам една карта, която ми е дадоха на касата. Трябва ли нещо да се активира или мога за следващия път да я покажа на касата и да я ползвам?

# 197
Здравейте, от магазин Мигрос имам една карта, която ми е дадоха на касата. Трябва ли нещо да се активира или мога за следващия път да я покажа на касата и да я ползвам?

За туристи без турски тел. номер картата е активна 30 дни.
След това се купува нова.

# 198
Здравейте! Търся вайбър (мейл) на агро аптека в Одрин!

# 199
  • Русе
Ако е от преди месец-два-три, пробвай! Може и да е активна още. Миналата година на 11.03 си купих карта от Мигрос в Одрин, на 29.06 пазарувах с нея в Сиде. Мина на каса.

# 200
Записвам се ,често пазаруваме в Одрин .Много ни харесва сиренето от Синия пазар

# 201
,
Ние също купуваме сирене,сина  харесва средно твърдо, а мм не.Все си мисля,че е фалшиво.

# 202
,
Ние също купуваме сирене,сина  харесва средно твърдо, а мм не.Все си мисля,че е фалшиво.
Ми не знам,ние го взимаме от пазара,един човек с двама сина продава всякакви сирена и кашкавали и масло и направо го вакумират на място.Ми не знам дали има палмово масло в тяхното сирене.Те все още не са в ЕС и не са принудени  да съсипят животновъдството си,както направихме ние.На мен ми прилича на истинско сирене

# 203
Само аз ли подминавам пазарите? Simple Smile
Предпочитам да пазарувам от магазините. Може да е малко по-скъпо, но поне стоките са минали някакъв контрол, а и има марки, които предлагат доста качествени продукти. От случайни търговци, при съмнителна хигиена и със съмнителен състав... не ми се рискува.

# 204
  • на Мелмак
Аз също.
Всичко ми е "магазинско" Wink

# 205
  • Бургас
Аз пазарувам от мандри.
Имам си една любима в Къркларели. Влизам един ден да търся овче сирене, понеже не знам как е овца - питам за коч:) ММ още ми се смее за сиренето от коч:)
А продавачката ми връчи едно с думите: "коза, крава, овца". Прекрасно сирене смес. Вкъщи вече е нарицателно: "Ще ми нарежеш ли малко "коза, крава, овца"? Само заради него си струва да ходя дотам.
Това е мандрата:
https://maps.app.goo.gl/FWoJ2rAGRYF8VpSY9
Между 10 и 12 лв. са им сирената за килограм.

# 206
  • на Мелмак
Ще го запазя в картата.
А как се разбира дали един магазин е мандра или нормален.
От такива мандри пазарувам в Сърбия. Но в Турция не съм Simple Smile

# 207
  • Бургас
Вероятно другите имат предвид магазини от веригите - БИМ, Мигрос, Шок, А101, Онур, в които има различни стоки.
Фирмените магазини на мандрите обикновено продават само млечни продукти, понякога кори за баница и яйца.
Други често срещани марки, които имат собствени магазини са Aldogru и Alkan.
От пазари и незнайни хора нищо купувам.

# 208
  • на Мелмак
Благодаря ти Simple Smile

# 209
В Одрин за бална рокля заслужава ли си ,някои купувал ли е,цените как вървят

Общи условия

Активация на акаунт