На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 92 807
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
Благодаря на отзовалите се за заместител на Глюкофажа - MATOFIN XR. Тъй като коментирахте цените, да кажа че взех две кутии за 24 лева. От България взимам една за 21.80 лв. Simple Smile

# 496
И кутиите са по 100 бр ,не като нашите 60.

# 497
И кутиите са по 100 бр ,не като нашите 60.
Това дори не съм го забелязала. Благодаря!

# 498
  • Бургас
Можете ли да препоръчате магазин на мандра в Одрин? Фермерски магазин, или подобен.
Купих овче сирене от един магазин приблизително оттук, до хлебарницата.
https://maps.app.goo.gl/pWpxkR8G6tvu4TW2A
Хубаво е, но ми се иска и смес, и по-голямо разнообразие.

# 499
  • Русе
Можете ли да препоръчате магазин на мандра в Одрин? Фермерски магазин, или подобен.
Купих овче сирене от един магазин приблизително оттук, до хлебарницата.
https://maps.app.goo.gl/pWpxkR8G6tvu4TW2A
Хубаво е, но ми се иска и смес, и по-голямо разнообразие.
Yаrdımcı е млекозавод в Одрин. Магазин има на Сарачлар.

# 500
# 501
  • Пловдив
На Yаrdımcı има магазин и в закрития пазар Али Паша, точно на входа, който излиза срещу Айдън.

# 502
  • там където има винаги вятър
На Yаrdımcı има магазин и в закрития пазар Али Паша, точно на входа, който излиза срещу Айдън.
Къде пък има Айдън на главната Saraclar? Thinking

# 503
На Saraclar има магазин за млечни продукти. Много добре зареден е. Продава висок възрастен мъж, който говори перфектен български.

# 504
Здравейте! Обмисляме пътуване до Одрин другия месец, основно за дрехи, обувки за предстоящия сезон и хранителни стоки. Бихте ли препоръчали магазини, които си заслужават (дамски, мъжки и детски). Също така знаете ли дали към края на април вече ще са заредили летните стоки? И като цяло как са цените,? Чувам много противоречиви мнения - някои хора казват, че не си заслужава, други твърдят, че все пак е значително по-евтино.

# 505
Къде пък има Айдън на главната Saraclar? Thinking

Е кой пък казва, че е на Сарачлар ... За закрития пазар става въпрос, който е доста дълъг.
Аз от сирената в магазините на Yаrdımcı не съм особено впечатлена. Нито са евтини, нито кой знае колко вкусни. Някои от тези, дето се продават в Мигрос и Бим, са много по-добри.

# 506
  • Бургас
Не търся евтино. Търся автентичен вкус като на мандрата в Къркларели, че май заради тегавите опашки на МТ ще се преориентирам към Лесово...

# 507
Здравейте. Може ли някой спешно да ми напише дали при пътуване с автомобил с талон N1 се иска разрешително за превоз на товари.
Благодаря!

# 508
  • Варна
Здравейте, на 30.03 -31.03 дали ще работят магазини и пазари, т.к разбрах че ще има избори?

# 509
Здравейте,
Бихте ли ни препоръчали магазин за мебели (спални) от който сте доволни.

Общи условия

Активация на акаунт