Отговори
# 135
  • Düsseldorf
И докато не съм я забравила да си напиша предложението за нова темичка, макар че е рано, с тоя скапан сървър тая бавно я изписваме,а ама тъкмо да наближи март:

"Баба Марта на вратата чука, ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко гука-гука"

# 136
  • Варна
аз съм за!:2yes2: много е сладко!браво Алекс   thumbsup
герче ако е хубаво времето да вземем да си спретнем една срещичка утре ли ко? Thinking

# 137
и аз съм за предложението на alex_shu  за заглавие на новата темичка Laughing
ger4e , вие по колко часа миткате? аз за повече от час и половина не смея....
момичета, на Стефи акитата от 10 дни са зелени, примесени с кафяво, ама понякога са само зелени..извинете че омирисвам темата..но моля да ми кажете при вас как е? newsm78

Последна редакция: вт, 06 фев 2007, 22:12 от mama-shushi

# 138
При Милен Цветков за коя ваксина ставаше въпрос  newsm78. Тука ми се чини, както казват старите хора, че трябва да взема едно висше по химия за да избера ваксина. Прочетох, че Пентаксима, който като цяло се приемал много добре давал усложнения след години  #Crazy   #Crazy   #Crazy . И кво праим ся  newsm78  newsm78  newsm78. реве ми детенцето нещо...

# 139
Здравейте и ние днес се изкефихмена хубавото време, но за 1 час, че нещо се чуствам изморена, Габи май има колики през нощта защото пръцка и като чели охка на сън и отгоре на всичко не е акала 2 дни, чудя се дали не е от инфакол-а. Също получи и обрив на коремчето, това може да е от гадния памперс, мисля да ги сменя с либеро.
Даниелка мерси за отговора за инфакола

# 140
pontes: Радвам се, че се появи накрая, бяхме се притеснили... Кажи как е адашчето? А и ти как я караш...
Таман ти писах месемесче, че викам тоя път само си е скършила врата от акробатиката. Или и ти като Герчето от разходки се сецна.... Ми как така от разходки , бе!? Що и аз не се сецна от разходки, де тоя късмет... тъкмо ми свърши и си викам е сега ще го разходя аз (татито, де) и той се командирова и така си останах несецната...
В четвъртък сме на ваксина - запазих в една аптека Пентаксим, сега пък айде вреден бил - ох, ще умра от вас! Викам си аз да не се занимавам с глупости - ама не - таман се навих - а са де! Ма що ли слушам хората! Отивам си в другата тема , че там пък в едни латино саги се забъркахме - ум да ти зайде! Да знаете - това нета е едно голямо село! Всичко за всеки се знае! Внимавайте какво и къде пишете щото да не си намерите и вие белята! Това беше сериозно - не споделяйте лични данни , щото не се знае кой и как ги чете! Айде лека!

# 141
И нея се забавихме с ваксината заради грипа, но другата седмица ще наваксаме.
Ние имаме малко обложено езиче по средата, стои кафяво и се чудех от какво може да е. Питах доки, но и тя не можа да се сети - предположихме, че може да е от чая на Хип или от кафявата захар, но като ги спрях положението е пак същото.
Дайте съвет, ако се сещате.

Ние също минахме на Либеро и ми се струват най-доброто попадение за момента, обаче на пакета има две зайчета, които трябва да се изрежат, някой знае ли дали се събират. В темата на ноемврийките нещо се споменава за играчки, но не разбрах дали става въпрос за Либеро.

За капките вигантол ги давам сутрин на гладно направо в устата, кота му стисна двете бузки-така ми показа доки и е много лесно.

# 142
Аз не ща вече да мисля за ваксините, защото наистина ще се побъркам от милионите противоречащи си мнения, но тъй като пак сте ги зачесали, та искам да попитам - а какво тогава се препоръчва като алтернатива в България, щом като не Пентаксим!? Много моля за КОНКРЕТНИ отговори?

# 143
Здравейте мами! Да ви се похваля, Ива се изака сама тази вечер, без моя помощ newsm44 Това не беше ставало от 31.12 #Crazy
Днес бяхме на консултация и педито ще поръча Пентаксима за другия път. Аз също вече полудях с тези баксини. Господ да пази децата ни!
Иначе ние излизаме всеки ден по около 2 часа и ние е супер.
Лия, звънкай като си в Лозенец. Днес минахме и по твоята улица Grinning
Иначе и Ива хърка още, но и слагам само физиологичен разтвор.
Оставям ви и отивам да заемам хоризонтално положение!
Целувки на всички бебоци! Heart Eyes

# 144
здравейте мамчета, на бързо и аз да се разпиша:
днес само за кратко ни тормозиха коликите и на обяд и сега вечерта.Малката госпожичка спа цели 3 ч. навън без да се тормози горката и мама беше много щастлива.И аз малко да омажа хубавата ни темичка с акита,но за пръв път видях бистри акита с лек жълтеникъв оттенък.какво беше това незнам.Бързам да разгледам бебешките снимки и аз да кача някоя наша,че нищо от четене време не остана.
Добре дошла на мама elen_ka и нашата адашка!

# 145
Оф, най-после дойде ред да седна пред компютъра  ooooh! мойта девойка иска само на ръце да я нося - то коя ли жена не обича  Mr. Green но от нея нищо не мога да свърша. Иде ми по цял ден да миткосвам по улиците с количката, че поне тогава спи. Vergy, ger4e утре може да си направим една съвместна разходка, че стига само по снимки сме се гледали  Wink
Честито на всички месечинки   bouquet
nevena събират се някакви мечета от пакетите на Памперс, за Либеро не съм чувала.
mama-shushi в началото след раждането е нормално акото да е зелено, все още се чистят бебетата. После, ако кърмиш е от значение какво ядеш и също може да окаже влияние на цвета. Но едва ли от 10 дни ядеш едно и също  Thinking Зеления цвят може да е сигнал, че детето е простудено. Нормално трябва да е жълто, затова се посъветвай с доктор най-добре.
И аз съм "за" новото предложение за темичка  Peace

# 146
  • Варна
Относно ваксините - Ние утре трябваше да ходим на консултация и  ваксина , на когато се обадих на Педито за час и и казах, че искам да си поговорим подробно относно този наболял въпрос , тя ми каза че ще  отложим ваксинирането щото на 12.02. и 13.02 в  ХЕИ- Варна щели да дават нови ваксини . Доколкото разбрах няма да са живи , та затова ще отложим консултацията за 14.02 .2006
Така че момичета бъдете по-настоятелни към Педиатърката си . Да не се правят на луди и да си пробутват запасите от живи ваксини !Щом ще има във Варна , значи ще има навсякъде !
 Подробности не знам за самите ваксини , но на 14.02 ще разбера и ако нещо ме притесни , ще купувам !

# 147
  • Варна
добро утро от едни ранобудковци  Hug
ние заспахме в 22:00 и се будим чак сега  Heart Eyes
хапнахне  и сега се напъваме в ръцете на мама  smile3550
и май така като гледам се изморихме и пак ще спим а акането ще го оставим за по-късно Laughing
а мама уж да спи-събуди се в 3:30 защото цистерните преляха и прибегнахме до помпата  Rolling Eyes

Варна - хайде утре наистина да се видим ако е хубаво времето Hug
днес татито ни се скара че не сме излизали на балкона на въздух Rolling Eyes та смятам утре да компенсираме  Mr. Green

# 148
Добро утро!!!Как сте мами:) Coffee kaffeetrmker_2 Coffee
Virginity а бе ние сме с къдрава коса само когато сме мокри Laughing а когато изсъхне...стърчи на върха на главичката(много е смешна)-ама може и да и стане къдрава че на татито косата е такава...а бе ще видиме:)...за сега сме  с мафиотска фризура -зализана(че се мацотиме със зехтин заради тези трескички....)....а бе само ние ли имаме....май не съм видяла ако някой е писал за това? newsm78
...alex_shu  новото предложение за темата е много добро и аз съм  ЗА newsm10
лек ден за сега

# 149
Добро утро мамита
Дай да седнем да пием по едно кафенце  kaffeetrmker_2
Та как сте вие?
Мойта мишка снощи ме побърка, много колики много нещо накрая заспа върху мен а аз изтръпнах цялата... не знам колко време сме спали така Sad Тази сутрин в 5 ме буди а тя миличката не може да диша.. сополи,ама течни някакви и на всичкото отгоре възглавничката и беше вир вода...  newsm78 Сега спинка до мен Simple Smile

Предложението за новата тема е много готино Simple Smile
Приятен ден и хубаво време ви пожелавам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт