Отговори
# 105
Испанците са купили също Рибарчето. Видях клип с премиерите им тази година. Те са доста запалени по турските сериали, ще луднат по Афра и Мерт.

Като гледам Афра и тя е доста запалена по държавата им 😁😁
Иначе съм чела много испански Туитове в Х..

# 106
  • София
Тези са големи шматки JoyJoyJoy

И аз знам, че испанките също го следят, но е друго да го пуснат по телевизията.
Тук сме пресен пример Stuck Out Tongue Winking Eye

# 107

Да... така е почнаха едити в тик-ток с чалга 😂

# 108
  • София

Сериозно ли JoyJoyJoyJoyJoy

# 109

Сериозно ли JoyJoyJoyJoyJoy

Напълно 😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGe2LSD7R/

# 110
Ехе, чак 12 😭, как ще издържа.....
Може би паузата е заради крака на Мерт. Дано да е добре!

# 111
Някой да ми обясни, защо Берил винаги е с хавлия на главата си 😁😁

# 112
  • София
Някой може ли да каже тези ненормалници какво разправят пак

https://twitter.com/fatmataydanik/status/1742449390978060732

В този профил има още клипове, явно от днес сутринта

# 113
Афра хич не била професионалист, изпуснала си полета.
Ханде и Мерт щели да изживяват любов.

Мистери, мисля, че е достатъчно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 114
  • София
Без коментар!
Ханде, че си има гадже явно няма значение...

# 115
Здравейте!
Честита Нова година! Желая Ви здраве и благополучие!
Радвам се, че Ви открих, досега следя коментари в чужди групи. Не съм изгледала целият филм, но това, което видях е впечатляващо. Нямах време и да изчета темите, тепърва ще го направя, затова моля да ме извините, ако  повтарям вече коментирани неща.
В нашият край (Хасковско) старите хора използваха един турцизъм, който няма точен превод на български, но идеално описва Ферит - "чапкънин". Това е, според мен,  най-точното наименование на филма "Богатият чапкънин" - богат, арогантен, лигльо - женкар, свикнал да е център на внимание, да получава всичко на мига, да се мисли за богоизбран... Човекът е със свръх-его и сериозни психологични проблеми. Аз не виждам разлика между Ферит и насилникът от Ст. Загора, който брутално наряза и преби момиче. И Есме го каза: насилието не е само с юмруци, но и с думи. И, според мен, психическите насилници са много по-лоши от физическите. Тяхното насилие остава невидимо за околните. Те често са  много добри с останалите хора или неустоими чаровници и хората не разбират жертвите и често се питат: "Тая/тоя какво толкова иска от този съвършен човек?!"  Да, тези насилници, за разлика от физическите, са и от двата пола.
Аз, за съжаление, не виждам тук любовна история. Един чапкънин реве като малко дете, само когато не става на неговото. В останалото време е брутален и жесток насилник. Напълно съм съгласна с класацията за отрицателен герой. И да, Ферит е в пъти по-лош от Кязим. Радвам се, че много хора са го осъзнали! Надявам се сценариста да продължи линията, която започна. Надявам се да няма бременност или сдобряване, защото това ще превърне Сейран в Есме. Надявам се да покажат една пораснала и самостоятелна Сейран, за да има смисъл от всичко изгледано. За съжаление дъртия чапкънин се усети, че не трябва да се развеждат, за да могат да контролират живота ѝ. За мен добрият край ще е една успяла Сейран, превъзмогнала стокхолмският си синдром, с мъж като Кая (дано не го развалят) до себе си, който я подкрепя и обича истински.

# 116
Асенче, бая пресоли манджата.

# 117
  • Яко в Матрицата...
Снеже, Асена говори за Ферит, не за Мерт Wink Пък и нали сме толерантни в темата, всеки може да изкаже мнението си...

# 118
Е сигурно е тръгнала на сет. Измила си е косата за да е по- лесно после да й направят прическа..?!
Някой да ми обясни, защо Берил винаги е с хавлия на главата си 😁😁

# 119
Здравейте Честита нова година Благодаря за споделеното

Общи условия

Активация на акаунт